- 8 Ağustos 2023
- 5.518
- 5.811
Erken test al bence ilk. Bakalım bir şey varsa kan verirsinCanım merhaba ben adet olmadımyarn da olmazsam kanvrıcem sanrm yada erken test alcam
Sen test yapmamız mydn vardı sanki canmBende hala olmadım. Gecikmenin 5. Günü bugun
Hiç korkma Allah'ın izniyle yiyecek lokması varsa doğuyorlar ben de kızımdan önce kimyasal yaşadım Ama kızım sağlıkla doğdu şimdi beş buçuk yaşındaKan verdim 24 çıktı mart ayında kimyasalı olduğu için korkuyorum ya
Testte var gibiydi. Kan verdim negatif çıktı. Ama hala adet olmadım bekliyorumSen test yapmamız mydn vardı sanki canm
Nasıl var gibiydi Ama sanki ben de hatırlıyorum Çok ilginç neden kanda çıkmadı yaTestte var gibiydi. Kan verdim negatif çıktı. Ama hala adet olmadım bekliyorum
Yani demek istediğim sanki senin daha netti O zaman seni negatif ise benimkiler kuruma çizgisi miTestte var gibiydi. Kan verdim negatif çıktı. Ama hala adet olmadım bekliyorum
Allah bağışlasın kuzum inşallahHiç korkma Allah'ın izniyle yiyecek lokması varsa doğuyorlar ben de kızımdan önce kimyasal yaşadım Ama kızım sağlıkla doğdu şimdi beş buçuk yaşında
Dur bakalım ümit kesilmez. Bende öyle oldu diye sende olcak değil ya. Bende belki testler hassassa kandan önce belli olmuş olabilir diyorum. Bazen öyle öğrenenler okudum burda testi pozitif olup kanda negatif olup sonra hamile olanları. O yüzden adet olmadıkça umut var.Yani demek istediğim sanki senin daha netti O zaman seni negatif ise benimkiler kuruma çizgisi mi
Evet ben de çok okudumm İnan ki bence var sende senin çok netti başka marka test al onunla yap onda da varsa zaten kesin vardırDur bakalım ümit kesilmez. Bende öyle oldu diye sende olcak değil ya. Bende belki testler hassassa kandan önce belli olmuş olabilir diyorum. Bazen öyle öğrenenler okudum burda testi pozitif olup kanda negatif olup sonra hamile olanları. O yüzden adet olmadıkça umut var.
Sipariş ettim gelince yapıcam bir kaç gün daha beklemek istiyorum. Şeffaf uzayan akıntım geldi bugün. Adet olurum belki onu görünce öyle de düşündümEvet ben de çok okudumm İnan ki bence var sende senin çok netti başka marka test al onunla yap onda da varsa zaten kesin vardır
İnşallah ikimizde de vardır hayırlısı ileEvet ben de çok okudumm İnan ki bence var sende senin çok netti başka marka test al onunla yap onda da varsa zaten kesin vardır
Benim de uzayan akıntım geliyor adet öncesi ama henüz gelmediSipariş ettim gelince yapıcam bir kaç gün daha beklemek istiyorum. Şeffaf uzayan akıntım geldi bugün. Adet olurum belki onu görünce öyle de düşündüm
İnşallah canım şimdi yoksa öbür aya çalışmaları sıkı tutarız bizim bu ay yumurtlama öncesi 4 gün çok boş geçti yumurtlama günü ve ertesi günü dolu geçti maalesef o da yüzde olarak çok düşük bir ihtimal Bu yüzden önümüzdeki ay adetten sonraki 6 günü dolu geçirmek istiyorumİnşallah ikimizde de vardır hayırlısı ile
Benimde öyle. Gebelik sürecinde var mı bilmiyorum ama ben bunu bir yumurtlama zamanı bir de regl zamanı görüyorum. O yüzden bekliyorumBenim de uzayan akıntım geliyor adet öncesi ama henüz gelmedi
Gebelikte var mı Ben hatırlamıyorum ama şöyle gebelikte krem kıvamında beyaz akıntı oluyordu benim bugün yine ondan geldi ama adet öncesi de bu akıntı olabiliyor O yüzden insan anlayamıyor benim nadiren hafif uzayan gibi gelir bazen hatta tekrar mı yumurtladım diyordum ama henüz gelmedi hayırlısı artık hakkımızda biz ne yaparsak yapalım tutunacak bebek tutunuyor vallahiBenimde öyle. Gebelik sürecinde var mı bilmiyorum ama ben bunu bir yumurtlama zamanı bir de regl zamanı görüyorum. O yüzden bekliyorum
Bekleyip görelim artık ne olacakGebelikte var mı Ben hatırlamıyorum ama şöyle gebelikte krem kıvamında beyaz akıntı oluyordu benim bugün yine ondan geldi ama adet öncesi de bu akıntı olabiliyor O yüzden insan anlayamıyor benim nadiren hafif uzayan gibi gelir bazen hatta tekrar mı yumurtladım diyordum ama henüz gelmedi hayırlısı artık hakkımızda biz ne yaparsak yapalım tutunacak bebek tutunuyor vallahi
Bende yeni hamile olduğumu öğrendim iki aydır demir hapı aliyodum düşük olduğu için bugün hamileyim diye doktora gittim onu bırakmamı söyledi folik asit kullan sadece dedi bana.Arkadaşlar bugün kan verdim hcg değerim 107 çıktı regle bir gün kala normal mi
Bir de diğer değerler için kan vermiştim. Ferritin değeri çok çok düşük çıkmış. Burada bir yorum okumuştum bebek erken zamanda ferritinden besleniyor çok düşükse tehlikeli diyebilgisi olan var mı biraz tedirgin oldum. Halbuki beslenmeme çok dikkat etmiştim.
Sanırım kürtajdan sonra bir kere regl oldum o da 3 gün çok şiddetli geçmişti onunla ilgili .
Kan tahlili yapıp baktı mı ki değerinize? Normale dönmüş mü değer?Bende yeni hamile olduğumu öğrendim iki aydır demir hapı aliyodum düşük olduğu için bugün hamileyim diye doktora gittim onu bırakmamı söyledi folik asit kullan sadece dedi bana.
Kadın dogumcu bugün kan ve idrar tahlili istedi verdik bakalım ama düşük olsada kullanılmıyor o hap sanirimKan tahlili yapıp baktı mı ki değerinize? Normale dönmüş mü değer?