Canımmmm gebesin sen insallahKızlar dünkü testte de su damlattım ama geçmedi bakın hıc gecmedı siliklk. Adet ya bugün ya bugun Ya da maks Yarın
Erken gebelik testi ile tekrarlasaydınız inşallah vardırKızlar dünkü testte de su damlattım ama geçmedi bakın hıc gecmedı siliklk. Adet ya bugün ya bugun Ya da maks Yarın
Yani elimde test var adet geckmesını bekleyeylm dedm aslında 3 tarafım eczaneErken gebelik testi ile tekrarlasaydınız inşallah vardır
Ya ama işte çok renkli çıkmıyor kızım da adete bir kala da Çok silik çıkmıştı ama çok net pembeydi o şimdi gecikmeyi bekliyorum benim anlamadığım sürekli mi bana kuruma çizgisi çıkacak değil mi yani işi yok da testlernCanımmmm gebesin sen insallah
Evet adet gecikmesinde daha net belli olur tabi bir sürü kişide negatifken silik çizgi olmuş ben hiç yaşamadım.Adete 4 gün kala erken gebelikte silik çizgi görmeye başladım adet geçince koyulaşmış gördüm umarım siz de güzel haber alırsınız ben henüz kan testi vermedim inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olsunYani elimde test var adet geckmesını bekleyeylm dedm aslında 3 tarafım eczanesanrm en netı gecıkme diye bekliyorum ama olmazsam predictor early olacağım kimyasalsa diye korkuyorum bu silik testler en azından acaba da bırakıyor kesin görüp kanama olursa üzülürüm sanırım
İnşallah hayırlısı gerçekten her gebelik farklı kızıma hamileyken 9 gün kala predüktör ile öğrendim 4 gün kala da kıpkırmızıydıEvet adet gecikmesinde daha net belli olur tabi bir sürü kişide negatifken silik çizgi olmuş ben hiç yaşamadım.Adete 4 gün kala erken gebelikte silik çizgi görmeye başladım adet geçince koyulaşmış gördüm umarım siz de güzel haber alırsınız ben henüz kan testi vermedim inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olsun
Hayırlı olsun dedim mi bilmiyorum ama hayırlı olsn predictor early demek istedmEvet adet gecikmesinde daha net belli olur tabi bir sürü kişide negatifken silik çizgi olmuş ben hiç yaşamadım.Adete 4 gün kala erken gebelikte silik çizgi görmeye başladım adet geçince koyulaşmış gördüm umarım siz de güzel haber alırsınız ben henüz kan testi vermedim inşallah sağlıklı gebeliklerimiz olsun
Teşekkür ederimmHayırlı olsun dedim mi bilmiyorum ama hayırlı olsn predictor early demek istedm
Hiçbir şey olmayacak bal gibi de var maşallah bu zaten değerlerin arttığını gösteriyor kendine ekstra dikkat etmeni tavsiye ederim tabii kiTeşekkür ederimmben prodoctor ile yaptım yarın kan vermeye gideceğim inşallah ilkinde düşük yaşamıştım bunda çok korkuyorum
Teşekkür ederim inşallahHiçbir şey olmayacak bal gibi de var maşallah bu zaten değerlerin arttığını gösteriyor kendine ekstra dikkat etmeni tavsiye ederim tabii ki
Aynen ılk aylar dogru son aylarda yaparsınTeşekkür ederim inşallahpilates yapıyordum ne olur ne olmaz diye ara verdim
Aynı hayali bende görmeyeceğime göre hayali bir çizgimiz var. İnşallah vardır ve sağlıkla ilerlerMerhaba adetime 4 gün kala test yaptım bi çizgi görüyorum hayal mı görüyorum sizce
Ayyy inşallah canım inşallahAynı hayali bende görmeyeceğime göre hayali bir çizgimiz var. İnşallah vardır ve sağlıkla ilerler
Ben hala regl olmadım listeye ekleyebilir misiniz benii bat 1 Nisan sat 4 mayistiTest yapıp gızel hayaller gören tüm arkadaslarım kan değerlerinizi beni de etiketleyerek yazarsanız tabloyu guncelleyelim
Ben de görebiliyorumMerhaba adetime 4 gün kala test yaptım bi çizgi görüyorum hayal mı görüyorum sizce
Canım merhaba ben adet olmadımBen hala regl olmadım listeye ekleyebilir misiniz benii bat 1 Nisan sat 4 mayisti
Kan verdim 24 çıktı mart ayında kimyasalı olduğu için korkuyorum yaBen de görebiliyorum
Bende hala olmadım. Gecikmenin 5. Günü bugunCanım merhaba ben adet olmadımyarn da olmazsam kanvrıcem sanrm yada erken test alcam