- 6 Aralık 2017
- 2.893
- 3.932
- Konu Sahibi minik_prince
- #1.401
benim ki çok mühim değil devlet memuruyum ben tarım il müd. su ürünleri mühendisiyimne mühendisi kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim ki çok mühim değil devlet memuruyum ben tarım il müd. su ürünleri mühendisiyimne mühendisi kızlar
bende kimyagerimbenim ki çok mühim değil devlet memuruyum ben tarım il müd. su ürünleri mühendisiyim
Al benden de o kadarŞLuan hiç hiç hiiççç tutmuş gibi hissetmiyorum var ya o derece bağırsaklarım haraketlenmeye başladı cunku gerçi Ateşim daha düşmedi ama 1 - 2 gün önce düşüyormus genelde
sen ne mühendisisin canımBende muhendisim :))
Ben ziraat muh :))ne mühendisi kızlar
Aaa abende ilce tarimdayimmmmm canimm ayniyiiiiiz :))) hangi ilbenim ki çok mühim değil devlet memuruyum ben tarım il müd. su ürünleri mühendisiyim
Senin ozel mi devlet mi canimmbende kimyagerim
Hatay canım senin ?Aaa abende ilce tarimdayimmmmm canimm ayniyiiiiiz :))) hangi il
Bende ankaradayimm :))Hatay canım senin ?
Meslektaş sayılırız, memnun oldum canımBende ankaradayimm :))
özel canımSenin ozel mi devlet mi canimm
Bende oyleeMeslektaş sayılırız, memnun oldum canım
Sende mi hataydasın canım ? :))
aaa biri HATAY MI DEDİ KIZLARRR
Sende mi hataydasın canım ? :))
Evet canım merkezdeyim, nerelisin aslen merkez mi ilçelerden mi ?Malesef Hayaller HATAY Hayatlar MUŞ..Ama ay sonu kısmetse güzel memleketimdeyim.Sen merkez de misin?
Evet canım merkezdeyim, nerelisin aslen merkez mi ilçelerden mi ?
Canım o bina ben gelmeden yıkılmış :))) 5 sene oldu ben geleli, şimdi oraya yeni binamız yapılıyor ticaret lisesinin yanında, şimdi devlet hastanesinin o taraftayızAntakyalıyım canım Hatayın merkezi..sen vali göbeğindeki tarımdasın demi?
Canım o bina ben gelmeden yıkılmış :))) 5 sene oldu ben geleli, şimdi oraya yeni binamız yapılıyor ticaret lisesinin yanında, şimdi devlet hastanesinin o taraftayız
Ben Kahramanmaraşlıyım canım, burası 2. görev yerim, eşimle tanışıp evlenince kaldım burda :))) eşim buralı olunca benim eş durumu da burası :))) hatay şuan yaz gibi 25 derece gel tam zamanıoo yeni yeriniz güzelmiş..Hayırlısı olsun canım bende eş durumundan Muş tayım..Miili eğitimde devlt memuruyum bende ilk görev yerim antepti sonra ewlilik olunca mecbur buraya geldim 7 aydır burdayız kısmetse ay sonu 1 haftalık izne ailemin yanına gidecem şimdiden çok heyecanlıyım..sen nerelisin?