- 21 Mart 2017
- 990
- 578
- Konu Sahibi minik_prince
- #2.901
Ben adet oldum bile bugün 4.günüm yeni bat 5 mayıs canim@Misalllmm @Bellabells Buecriy @Bayanaztech @Svltr
Asiyemmm2121 nasilsiniz kizlartest yapdinizmi??varmi guzel haberler???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben adet oldum bile bugün 4.günüm yeni bat 5 mayıs canim@Misalllmm @Bellabells Buecriy @Bayanaztech @Svltr
Ayy kuzum hayirlisi umutlar mayisa inshAllahBen adet oldum bile bugün 4.günüm yeni bat 5 mayıs canim
Aynen hayırlısı :)Ayy kuzum hayirlisi umutlar mayisa inshAllah
Ayrıcada çok günah benim bildiğim kadarıyla deniliyor ki Kadınlarınız temiz değilken onlardan uzak durunuz ama bi foruma denk geldim kadının biri meğersem adetliyken yumurtluyomus doktoru farketmiş öyle olmuş çocuklarıOrasini biiyorumki tatlim ben takip etmiyorum 1gun dolu 1gun bosh ilishkide oluyorum:)ama ben ne duydum diyim size ilk hamileliyimde oyle yaptim adet zamani kan azsa yani kesiliyorsa 3-5 gunler ilishkide olmak lazimmish adet donemi die acik olurmush sperman gidip bulurmush ama o mantiksiz acik ola bilir ama yumurtlama donemk degilse ne faydasi:)))
dedigin gibi cokk buyuk gunah. adetliyken olan cocuk hayirli olur mu bir de ona bakmak lazimAyrıcada çok günah benim bildiğim kadarıyla deniliyor ki Kadınlarınız temiz değilken onlardan uzak durunuz ama bi foruma denk geldim kadının biri meğersem adetliyken yumurtluyomus doktoru farketmiş öyle olmuş çocukları
Evettttt benim dediyimde oyle bishey:)))elbette gunah Kuranimizda var bu kadinlar temiz degilken onlari mecbur etmeyin rahat birakin boyle bi laf :)))bende 2gun adet olurdum kesilirdi o yuzden 3-5 olmushtum dushukten sonra adetlerim 5 gunden erken bitmiyor onun icin deneyemem...hemde kan geliyorsa olmamak lazim en buyuk mikrop enfeksiyon oye geciyor iceriAyrıcada çok günah benim bildiğim kadarıyla deniliyor ki Kadınlarınız temiz değilken onlardan uzak durunuz ama bi foruma denk geldim kadının biri meğersem adetliyken yumurtluyomus doktoru farketmiş öyle olmuş çocukları
Hayir ya malesef. .ama herşeyin hayırlısı olsun hayırlı evlatlar versin Rabbim inşallah herkese :)@Misalllmm @Bellabells Buecriy @Bayanaztech @Svltr
Sabah yapalimmi kiz????ben beklemiyeveyim daha fazlaHayir ya malesef. .ama herşeyin hayırlısı olsun hayırlı evlatlar versin Rabbim inşallah herkese :)
Yok kizz ben oldum bile daaSabah yapalimmi kiz????ben beklemiyeveyim daha fazla
Aaa afedersin kuzumhayirlisi napalim:)))Yok kizz ben oldum bile daa
Yok kız ne kusuru ..olsun artık hayırlısı canm benim :)))))Aaa afedersin kuzumhayirlisi napalim:)))
kan kesilince iliski olabilir degil gusul alinca iliski olur ancak cok gunahEvettttt benim dediyimde oyle bishey:)))elbette gunah Kuranimizda var bu kadinlar temiz degilken onlari mecbur etmeyin rahat birakin boyle bi laf :)))bende 2gun adet olurdum kesilirdi o yuzden 3-5 olmushtum dushukten sonra adetlerim 5 gunden erken bitmiyor onun icin deneyemem...hemde kan geliyorsa olmamak lazim en buyuk mikrop enfeksiyon oye geciyor iceri
Neeeeeeey yooookYok kizz ben oldum bile daa
Hamiş deylimm yaniiii can canNeeeeeeey yooook
Insllah cnm inşallahAyy kuzum hayirlisi umutlar mayisa inshAllah
Hayirlisiyla nasip etsin rabbim insallah canimHamiş deylimm yaniiii can can
Hayiiiiiiiiiirrrr:)))Sabah yapalimmi kiz????ben beklemiyeveyim daha fazla
Aminnn canım benimHayirlisiyla nasip etsin rabbim insallah canim
kuzenimde oturuyorum sen napıyorsunn soyledin mi esineKızlarrr napıyorsunuzzzz:)))