• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan masrafları ne tuttu kızlar????

lotusss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2010
60
0
96
39
Sakarya
arkadaşlar 3-4 ay sonra nişanım var.. ve bütün masrafları kendim karşılıyorum.. başından nişan geçenler ne kadar masrafa girdi ve nelerde masraf yaptılar yazsınlar...alkisalkisalkis yeni konumuz hayırlı olsun.....

cnm kişinin durumuna ve taleplerine göre değişir aslında
yani dışarda yaparsın farklı tutar evde yaparsın farklı
ama 2 milyar fln tutar sanırım oturup hesap etmemiştik hiç

masraf olarakta bohçalar,damada takısı,kıyafet ayakkabı,
ikram,kuaför( damattan istemedim kendi kuaför masrafımı ödedim)
ekstra masraflar çıkıyordur mutlaka unuttum şimdi

Son düzenleme:
demek istediğim şu aslında, salona ne kadar ücret verdiniz. bohçalıklara falan filan işte..

salon tutmadık biz evde yaptık bohçalara da tahmini 1.000 tl fln tutmuştur sanırım
cnm aslında bi çık araştır liste yap şunlar alıncak die fiyat listesi çıkar
salonları fln araştır. bütçe yap kendine.

durumuna ve yapacaklarına göre değişir
salon tutarsan daha pahalı olur tutmazsan 1000 lira minimum olur bohçe yapacaksan eğer
nişan kolayda evlenmek zor :D

biz bohca yapmadık ,eşkımla öyle gereksız seylere gıtrmek istemedık şahsen..
nişanda lokalde yaptık oraya 100tl verdık pastam 250 tuttu.. 150de meyve suyu cerez vs verdık 2008de ama..
toplam : 500
hee bırde eşime nısanlık takım aldık 250ye okadar

toplam 750

biz bohca yapmadık ,eşkımla öyle gereksız seylere gıtrmek istemedık şahsen..
nişanda lokalde yaptık oraya 100tl verdık pastam 250 tuttu.. 150de meyve suyu cerez vs verdık 2008de ama..
toplam : 500
hee bırde eşime nısanlık takım aldık 250ye okadar

toplam 750

teşekkür ederim bebeğim.. çok yardımcı oldun sağol..opuyorumnanaktan

kardeşimin nişanı oldu ocak 2010 da 1500 düğün salonuna 300tl bohcaya takım elbıseyı bılemıyorm ne kadardı.Kuaför parası falan 2200 olabılır toplamda ...

bizde nişanı kız tarafı yapar yani salonu biz tuttuk geri kalan her seyı erkek tarafı yaptık.salona 2500 tl ödedik biz.nişanlımda kyafretlerimi aldı ayakkabları aldı iç çamaşırı bohçaalar kuaför falan 2 milyarda onunkiler tuttu

teşekkür ederim bebeğim.. çok yardımcı oldun sağol..opuyorumnanaktan

mutlu oldum :) insallah işine yarar ;) lokal tutmak en hesaplısı.. :D
birde oyun havaları olsun ilk dans muziği olsun benım kuzenlerden bırı laptopunu getırdı sureklı basında durup djlık yaptı :)) bi kaç yere ses kolonları yerlestırdık evden alıp :D

bizde nişan kız evine ait olduna..

eger şatafatlı birsey olmasın dıyorsan boylesı en uygunu ;)

Back