- 11 Haziran 2020
- 40
- 46
- 38
- 26
- Konu Sahibi acuraaloha
-
Bu gibi zamanlar da cok aksilikler yasaniyor o yuzden ne kadar erkenden gitseniz o kadar iyi onlari aileniz karsima siz gidinMerhaba,
Bu ay sonunda söz ve nişanım aynı anda evde gerçekleşecek. Yaklaşık 20 kişilik bir organizasyon planlıyoruz. Erkek arkadaşımın ailesi, yaklaşık 10 saatlik bir mesafeden gelecek ve sabah erken saatlerde burada olabilirler. Organizasyonu ise saat 13:00 gibi başlatmayı düşünüyoruz. Benim kuaföre ne zaman gitmem gerekir? Sabah erkenden kuaföre gidip, erkek arkadaşımın ailesini hazır saç makyajla mı karşılamalıyım? Yoksa onları karşılayıp, onlar ailemle kahvaltı yaparken kuaför işini halletsem daha mı mantıklı olur? Kuaför yaklaşık 3 saat gibi bir süre verdi ama benim kafam aşırı karıştı.
Şimdiden çok teşekkürler.
Sade fresh bir makyaj yapın temiz fonlu yada sık bir topuz ile karşılayın.Sonra kuaför işini halledinMerhaba,
Bu ay sonunda söz ve nişanım aynı anda evde gerçekleşecek. Yaklaşık 20 kişilik bir organizasyon planlıyoruz. Erkek arkadaşımın ailesi, yaklaşık 10 saatlik bir mesafeden gelecek ve sabah erken saatlerde burada olabilirler. Organizasyonu ise saat 13:00 gibi başlatmayı düşünüyoruz. Benim kuaföre ne zaman gitmem gerekir? Sabah erkenden kuaföre gidip, erkek arkadaşımın ailesini hazır saç makyajla mı karşılamalıyım? Yoksa onları karşılayıp, onlar ailemle kahvaltı yaparken kuaför işini halletsem daha mı mantıklı olur? Kuaför yaklaşık 3 saat gibi bir süre verdi ama benim kafam aşırı karıştı.
Insanlar yatili misaifr mi agirlasin nişan evinde. En dogrusu oyle. Kiz taafi yorulacagina onlar yorulsun bi zahmetbir gün önceden gelselerdi daha mantıklı olurdu 10 saat yoldan gel uykusuz nesiz ne bileyim ins aksilik olmaz..
Ne kadar agresif bi cevap. Şaşırdım! İlla kız tarafında mı gece kalınmalı. Yorumu yapan da kız tarafına yük olsun diye değil, nişanda esneyip durmasınlar diye bu yorumu yapmıştır bence.Insanlar yatili misaifr mi agirlasin nişan evinde. En dogrusu oyle. Kiz taafi yorulacagina onlar yorulsun bi zahmet
Araç tuttukları için onlar sürmeyecek, servis gibi bir şeyle gelecekler. Yolda uyurlar diye düşündüler.bir gün önceden gelselerdi daha mantıklı olurdu 10 saat yoldan gel uykusuz nesiz ne bileyim ins aksilik olmaz..
Otel odası tutup kalirlar mi sizce?Ne kadar agresif bi cevap. Şaşırdım! İlla kız tarafında mı gece kalınmalı. Yorumu yapan da kız tarafına yük olsun diye değil, nişanda esneyip durmasınlar diye bu yorumu yapmıştır bence.
o yorgunlukla söze ve nişana mı katılacaklar pesss.1 gün önceden gelmeleri ve sizin onlara yatacak yer ve yemek temin etmeniz lazımdı.aynısını erkek ailesi yapsa burada yerden yere vurulurlardıMerhaba,
Bence hazır karsilamalisinizMerhaba,
Kendilerine isterlerse bir gün önceden gelmelerini, ağırlayabileceğimizi, evimizde rahat hissetmezlerse evin çok yakınındaki otelden yer ayırabileceğimizi söyledik. Kalmak istemediler, ne yapabilirdik?o yorgunlukla söze ve nişana mı katılacaklar pesss.1 gün önceden gelmeleri ve sizin onlara yatacak yer ve yemek temin etmeniz lazımdı.aynısını erkek ailesi yapsa burada yerden yere vurulurlardı
söylediyseniz tmm siz görevinizi yapmışsınızKendilerine isterlerse bir gün önceden gelmelerini, ağırlayabileceğimizi, evimizde rahat hissetmezlerse evin çok yakınındaki otelden yer ayırabileceğimizi söyledik. Kalmak istemediler, ne yapabilirdik?
Bizde 9 saatlik yoldan gittik valla kimse bizi karşılama gibi bir derde girmedi Gelinimizin umurunda bile olmadık kendisi coktan kuaofere gitmişti. Haa haklmi tabiki haklı kınası var bizimi düşünecek salonda gördük kendisiniMerhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?