Nişan Kuaför Sorunsalı

Merhaba,

Bu ay sonunda söz ve nişanım aynı anda evde gerçekleşecek. Yaklaşık 20 kişilik bir organizasyon planlıyoruz. Erkek arkadaşımın ailesi, yaklaşık 10 saatlik bir mesafeden gelecek ve sabah erken saatlerde burada olabilirler. Organizasyonu ise saat 13:00 gibi başlatmayı düşünüyoruz. Benim kuaföre ne zaman gitmem gerekir? Sabah erkenden kuaföre gidip, erkek arkadaşımın ailesini hazır saç makyajla mı karşılamalıyım? Yoksa onları karşılayıp, onlar ailemle kahvaltı yaparken kuaför işini halletsem daha mı mantıklı olur? Kuaför yaklaşık 3 saat gibi bir süre verdi ama benim kafam aşırı karıştı.

Şimdiden çok teşekkürler.
Konu hakkinda yorumum yok mutluluklar dilemeye geldim. Her şey gönlünüze göre yaşansin.

Yürü bee diye bağırasım geldi vallahi.
yapıştır geç gelınım ben. herşey için bırılerıne gorev ver. patavatsız bırı mı var aılede. kuzenın ablan varsa ver gorevı onun yanında dursun. annene babanı kontrol etme gorevı. babana abını. nebılıyım yemeklere yengenı. terlıklere yığenını😂 ben görevlendırme yapmıştım herkese. herkesın bı gorevı vardı. adam olun uleyn ben gelinim. bitti😂❤️

Bence içine sinecek şekilde olsun konu sahibesi, karşılamayı dert edinmeden istediğin saatte git saçını güzelce yaptır içine sinsin. Karşılamayaı ailen de yapabilir, kuaför önemli bir iş bence karşı taraf kuaföre gitti derlerse alınmazlar:dua:

Son düzenleme:
Merhaba,

Bu ay sonunda söz ve nişanım aynı anda evde gerçekleşecek. Yaklaşık 20 kişilik bir organizasyon planlıyoruz. Erkek arkadaşımın ailesi, yaklaşık 10 saatlik bir mesafeden gelecek ve sabah erken saatlerde burada olabilirler. Organizasyonu ise saat 13:00 gibi başlatmayı düşünüyoruz. Benim kuaföre ne zaman gitmem gerekir? Sabah erkenden kuaföre gidip, erkek arkadaşımın ailesini hazır saç makyajla mı karşılamalıyım? Yoksa onları karşılayıp, onlar ailemle kahvaltı yaparken kuaför işini halletsem daha mı mantıklı olur? Kuaför yaklaşık 3 saat gibi bir süre verdi ama benim kafam aşırı karıştı.

Şimdiden çok teşekkürler.
Onları karşılayıp kuaföre gidin bence.

Benim eşimin ailesi otelde kaldı. İncelik mi bilmiyorum başka seçenek yoktu bizim açımızdan 😂

Ulkedeki erkek ailesi tayfanin yuzde 90 ı, yatili kalmayi düşünüp olmayinca bizi agirlamadilar diye arkadan laf yapacak potansiyelde. Kaynanalik daha soz kesilmeden basliyor. Bizimkiler baksan cok iyi insanlar falandi, geldikleri atla deve degil 3 saatlik yol sadece. Sabahin köründe cumbur cemaat gelip tepemize dikildiler. Nişan evinde yemek yedirilmesi lazimmis yemek yedirmemisiz diye bi ton laf etmisler, biz hic muhatap olmadik, duymazliktan geldik. Eşim yiprandi yazik. Baklavasi, pastasi, kurabiye, borek bin cesit ikramlik vardi zaten. Sofra kurulmamis diye laf etmis kayinpeder kaynana hazretleri. Aynen kardesim, ben , annem , kardeslerim falan abiyelerimizle size yer sofrasi kursaydik falan Harika olurdu. Ayakta durarak yaptigimiz nisan merasimine eve zor sigdik. o kadar adama sofra kurulur mu diye mantik da yurutmuyorlar

Aileyi normal bir şekilde karşılayıp hemen gidin kuaförde bir aksilik olup işleriniz uzun sürebilir. Tebrik ederim 🤗

Sence gelip de otelde kalacak adaba, incelige sahip erkek ailesi bulunma ihtimali yuzde kaç?
Abimin isteme, nişan, kına hepsi bir oldu, uzak yoldan gittik, yengemin evi müsait olmasına rağmen otelde kaldık, yengemin ailesi kahvaltı ve yemeklerde bizde olacaksınız diye gönül koydu, durumlarının pek iyi olmadığını biliyorduk, kahvaltılık-sebze-meyve-et-çerez komple mutfak alışverişlerini yapıp evlerine gittik, üç gün kaldık döndük
Var yani kendini bilen insanlar, erkek ailesiyle ilgisi yok durumun

Ulkedeki erkek ailesi tayfanin yuzde 90 ı, yatili kalmayi düşünüp olmayinca bizi agirlamadilar diye arkadan laf yapacak potansiyelde. Kaynanalik daha soz kesilmeden basliyor. Bizimkiler baksan cok iyi insanlar falandi, geldikleri atla deve degil 3 saatlik yol sadece. Sabahin köründe cumbur cemaat gelip tepemize dikildiler. Nişan evinde yemek yedirilmesi lazimmis yemek yedirmemisiz diye bi ton laf etmisler, biz hic muhatap olmadik, duymazliktan geldik. Eşim yiprandi yazik. Baklavasi, pastasi, kurabiye, borek bin cesit ikramlik vardi zaten. Sofra kurulmamis diye laf etmis kayinpeder kaynana hazretleri. Aynen kardesim, ben , annem , kardeslerim falan abiyelerimizle size yer sofrasi kursaydik falan Harika olurdu. Ayakta durarak yaptigimiz nisan merasimine eve zor sigdik. o kadar adama sofra kurulur mu diye mantik da yurutmuyorlar

Nişanda kız tarafının ağırlığı olur. Erkek tarafı alttan almalıdır. bu hareketleri yapan erkrk tarafı baştan işi bozmak istiyordur valla. Ne sofrası nişanda allah aşkına ya. Adet yerni bulsun diye bir araya geliyorsun. O kalabalıkta her şey minimal olmalı. Yemeğini ye öyle gel.
Bizimkiler de bir kez geldi tanışma söz nişan tek buluşmada oldu. Bir daha gelmediler. 8 saat yoldan gelip akşam çaylı ikram bitti gitti. Yemeğe bile çıkmadık. Biz göçmeniz. Bizde nişanda öyle ilişkiler hemen mıçmıç olmaz. Aynı evde kalmak çok uç geldi bana o yüzden.

Nişanda kız tarafının ağırlığı olur. Erkek tarafı alttan almalıdır. bu hareketleri yapan erkrk tarafı baştan işi bozmak istiyordur valla. Ne sofrası nişanda allah aşkına ya. Adet yerni bulsun diye bir araya geliyorsun. O kalabalıkta her şey minimal olmalı. Yemeğini ye öyle gel.
Bizimkiler de bir kez geldi tanışma söz nişan tek buluşmada oldu. Bir daha gelmediler. 8 saat yoldan gelip akşam çaylı ikram bitti gitti. Yemeğe bile çıkmadık. Biz göçmeniz. Bizde nişanda öyle ilişkiler hemen mıçmıç olmaz. Aynı evde kalmak çok uç geldi bana o yüzden.
Yok yok ne bozmasi. Pek de heveslilerdi. Niyetin oyle olmadığına eminim. Ama gelenek görenek, bizde oyle olur diye kendilerini parcalayan tipler. Kendi memleketlerinde dugunu3 gun yapip , normal salondaki dugunu son gun yemekli yapmanin yani sira, dugunun ilk 2 gunu evde millete surekli yemek ikram ediyorlar. Dertleri is bozma degil yani, dupeduz topluluk olarak akilsizlar

Katılıyorum ceycey. Ablamın nişanı ve kınasında biz otel ayarlamıştık 5-6 saatlik yoldan geliyorlar diye. Onlar da düğünden 1 gün öncesi için bizlere otel ayarlamışlardı. Dinlenip gitmiştik iki taraf için de güzel olmuştu 😊

Konu sahibi teklif etmiş sanırım ama kabul edilmemiş. Üzerine düşeni yapmışsın konu sahibi o zaman, boş ver 😊
Ya şimdiki aileler o kadar heyecanlı olmuyor:)) Geçen arkadaşımın kınasında bizzat nedimeydim. Bir kişide mi heyecanlı olmaz! Ben hepsinden daha heyecanlıydım. Sanki her gün içlerinden birisi evleniyor gibi bir atmosfer vardı:))

X