kızlar meraba. ben geçen yaz sözlendim, yani önce kız isteme oldu, 1 hafta sonrada aile arasında yüzük takıldı. 1.dereceden yakınlara (anne, baba, kızkardeşe) çok abartmamak kaydıyla ufak çaplı bohça verildi, düğün tarihimizi ise 2012 eylül gibi düşünüyoruz.. (bazı engellenemez sebeplerden dolayı daha önce bir tarihta malesef düğün olamıyo )
sorum şu: sizce nişan yapmak gerekirmi, ailemin tek çocuğuyum, sözle düğün arasında çok uzun zaman var, ne istediğime karar veremiyorum, yardım eder misiniz ????
bence en güzeli ne olur biliomusun.aileleri fln toplamadan en sewdiğin arkadaşlarını kuzenlerini halan teyzen warsa çok yakın olduğun onları alıp ufak bi yer tutup eğlenmeniz....
benm bi arkadaşım öle yaptı.
hem eğlenirsiniz
hemde nişan eğlencesi yapmadım demezsin
kabarık gelinlik gibi nişanlık istiosan bilemem ama normal gece elbisesi gibi nişanlıklardan giyicedersen bence arkadaşlarınla ufak bi eğlence yapabilrisn die hala aynı şeyi düşünüyrm :)
hiç düşünme yap derim senle aynı durumdayız sözlendik düğüne kadar 2 sene olcak uzun bir süre yaza tam ortaya nişan koyduk bizde
hem insan hayatında kaç kere nişan düğün yaparki
canım nişan, düğün insanın hayatında kaç kere göreceği şeylerki bir de ailenin tek çocuğuyum diyorsun. maddi imkanların yoksa bile biraz zorlayıp küçük bir yer tutup mutlaka yap nişanını.nişanlanmak çok farklı bir duygu, o günün heyecanı, nişan elbisesinin içindeki hislerin, hazırlık aşamaları bile o kadar güzelki...
tek çocuksan mutlaka yap senın içinde ukte kalmasa bıle kı bence kalır o ayrı aılen için daha önemlı olabılır yap gıtsın ya nişan dedıgın nedır 5 saatte bıtıyor amasonuç güzel oluyor erkek daha bır motivasyonlu oluyor dugun tarıhı erkene alınıyor ara cok fazla sızde heycanı ayakta tutmus olursun bence dogru zamanda yapılmıs bır nişanla