Nişan Kıyafetlerinizi De Görelim

Bencede 2. Iki cok havali ve degisik. Resim birdeki mavi biraz agir bir renk bence ve resimde olan kisiye gitmemis. Ama senin bilmen lazim ;-)

saolun akradşlar çogunuz 2. demişiniz... bende onu sevdim ayırtrttım hatta ama arkadaşlar o kadınsı duruyo dediler.. mavi olan için o sana daha gitti dediler yaşına uygun...

oyüzden kafam karıştı size soruyomm
. o normalde bolerosu yok.. ama ben boleroyu taktım öyle... normalde mini nolero giyilcek üstüne öyle uzun kollu değil elbisenin modelini bozmayan yaniii...

edda bende 2.resmı begendım
ama boleroda uzun kollu daha degısık ve hos durmus bence canım
yınede sen bılırsın tabı:)

eddacık ; mavi elbisenin modeli ve rengi güzelmiş ama gerçekten yakışmamış...ben seni böle görsem bu kız hamilemi ne derim kaydirigubbakcemile3

2.elbiseye bakıyorum fiziğin çok güzelmiş hihoyyyt

ama ben bunu da beğenmedim..bu tüllü elbiseler eskidi kanımca..neden daha başka bi model bakmadın

kına kıyafetin çok güzel kaydirigubbakcemile2

nazariks saol hayatım.. ama her yerde elbiseler aynı... bi bunlar değişik geldi.. birde zayıf göstermesi benim için önemli...
yine bakacam bugün akşam çıkacaktım ama sinirliyim benimkine çıkmıyorum perşembe bakacam bakalım bitane alıyımda bitsin bu sıkıntııı

...

canım bu daha güze durmuş üzerinde ama dantelini çok basit buldum ben, hele öndeki o çapraz gelen kısmı hiç sevmedim..
ikisi arasında bu daha güzel ama model itibariyle değil duruş itibariyle..yerimseniben

...

bu kilolu göstermiş seni.. bunu düşünme..

ama bence yine de daha başka modellere bak yerimseniben a.s.

ha bi de aklıma şimdi geldi, network mağazasına mutlaka git, bir tane uzun sade mor elbisesi var çok güzel!!!!
sana çok yakışır bence
bedenini umarım bulursun, ama muhakkak bir uğra network'e, cevahirde var yerimseniben

Son düzenleme:

canım benimm çok teşekkür ederimm a.s.

evet ilk resmin duruşu çok daha hoş.. tam üzerime oturuyo ve zayıf ve zarif gösteriyo..

2.resmin yani mavi olan rahat değil o tülü ayaklarına dolaşıyo ..
bende mor olanı begenmiştim ama aynı senin dediğini dedi arkadaşlarım ön tarafındaki o çaprazlığı begenmeyenler oldu... networka bakmadım canım ama orada düz seten modeller var diye duydum senin dediğin öylemi ?
çünkü kiloları kapatacak bir model olmalı benimkide :teselli: :sm_cool:

istanbul da yaşıyosan önerebileceğim yerler var ..bi arkadaşım da kiloları kapatan elbise arıyodu buldu :) du resim bulursam eklim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…