- Konu Sahibi prometheus
-
Sevgili edda çok farklıymış bu kıyafet ancak nişanda göbişin açık olması pek hoş olmaz.:)
Benim kıyafetim yeşildi üst kısmında verev gelen çok kalın,taş işli bir askı vardı.İşyerinden resim ekleyemiyorum eve gidince denerim cnm
nişan fotograflarımızı koymak güzel bir fikir :) bende koymak isterim ama benim nişanlılığım çok ilginç değil
peki o halde bende ekliyorum :)
eddacım alttakı sıyah saten eteklı daha şık buldum ustekını pek beğenmedım ınş ıstedın gıbı bulursun bıde yaşadığın yerı öğrenebılır mıyım havalar soğuk burdada
nişanlıgının rengi çook hoş vede kabarık değill canım benim dediğim tarzda seninkide .....
canım bence ıkıncı ekledıgın sıyah elbıse cok guzel o tarz bısey olabılır
bıde uzerıne gıymeden bı elbıse alman cok rısklı olur
beden uyar belkı ama her elbısede her kısıde farklı durur
bende kırmızı gogus altı boncuk ıslemelı kabarık olmayan bı elbıse gıymıstım
eve gıdınce eklerım resmımı canım
olsun canım nedemek illa ilginç olmazk zorunda değilkiiii
eger bu üstte dediğim olmazsa bu tarz kabarık olmayan birşey düşünüyorumm
ozaman mecbur magazalardan bakacagım kaydirigubbakcemile3
evet dediğin gibi görmeden almak risk ama türkiyedede nerden bulunurki bu tarz bir kıyafettt... bi risk alacagız artık
saol canım bekliycem akşamm Şeniz
Canim oncelikle hayirli olsun..a.s.Ben de bu tarz bir kiyafet dusunmustum kina gecem icin sonradan vazgectim ama,cok gezdim buldum birkac yer.Istanbul`a gitme sansin varsa eger orada bulursun.Eminonu de Sarkhan var,bilenler vardir muhakkak otantik kiyafetler,hediyelik esyalar,incik,boncuk hersey ...Orada cok daha fazla alternatif var,ben dar degil de daha genis etekli olan modelleri begenmistim.Orada bakarsin,hem deneme sansin olur.Fakat kalip olarak cok cok buyuk oluyorlar artik onu kendine uygun hale getirirsin.Ustune sali oluyor ,mesela ondan da zevkine uygun bir ust diktirirsin terziye tamamdir :içelim:
Eki Görüntüle 7281
Eki Görüntüle 7282
Eki Görüntüle 7283
benim nişanlığım baya kabarıktı canım ama çok beğenerek almıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?