• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan kına ve düğün yapmak istemiyorum ailem ne tepki verir sizce ?

biz mürvet görmek istiyoruz, seni telli duvaklı gelin etmek istiyoruz, taktığımız takıların geri gelmesini istiyoruz, elalem kızlarına bi düğün bile yapamadı derler uzar gider. eş adayı ne düşünüo

Neden yapmam istemiyorsunuz? Yapmazsaniz belki pismanlik duyabilirsiniz ileride. Telli duvakli gelin olmak cok guzel bir sey.

Bu tamamen aileyle ilgili bir şey. Ben böyle bir talepte bulunsam annem delirir ancak arkadaşımın annesi oda nikahıyla bitirsek keşke bu işi diyordu. :KK43:

Isteme&soz aynı gün evde olsun. Nişanı yapmayın. Kina &düğün bir arada olsun hepsi 3 saat sürecek hiçbir şey anlamazsin. Bende istemiyorum sonunda böyle bir yol buldum :)

Bende istemiyordum ama sonuc olarak anneler ne isterse o oluyor. Bir yerden sonra onlarla mucadele etmek daha yorucu. Eger maddiyat ile ilgili sebepler degilse bence sen de cok mucadele etme ve yap. Ama kendi istedigin yerde ve tarzda yap. Inan kafan daha rahat olur. Eger istememe nedenin maddiyat ise o zaman durum degisir.

Back