nişan için tesettür elbise tavsiyelerinizi bekliyorum.
Model fotoğrafı ile tavsiyede bulunursanız sevinirim.
Ayrıca istanbulda elbise diktirilebilecek yer de tavsiye ederseniz memnun olurum ... Diktirdiğiniz model varsa kaça ve nerede diktirmiş olduğunuzu belirterek tavsiyede bulunursanız ayrıca memnun olurum
Ayrıca istanbulda elbise diktirilebilecek yer de tavsiye ederseniz memnun olurum ... Diktirdiğiniz model varsa kaça ve nerede diktirmiş olduğunuzu belirterek tavsiyede bulunursanız ayrıca memnun olurum
şöyle birşey düşünebilrisin.gerçekten çok güzel bir elbise.son zamanlar tafta kumaşına taktım kafayı.bununda kumaşı tafta.harika bence
ben kapalı değilim ama açık giyimde giymem.bu elbiseye bayıdığım için ablamın düğününe böyle birşey diktirmek istemiştim ama malesef olmadı başka bir elbise aldım.
düğün, söz, nişan, kına için hazırlanan değişik hoş ikramlık butik kurabiyeler simdi tek fiyat kampanyası ile bilgi için benimle irtibata geçmeniz yeterlidir.