Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafirlere güzel bir hatıra olacak :)
>>> Mutluluklar diliyorum.
Ben de çok seviyorum böyle hediyeleri; kokular, sabunlar, lavanta keseleri..
Ancak renkleri daha cıvıl cıvıl seviyorum.
çok güzel olmuş şişeleri nerden aldın acaba canım
Saol canim eminonunden aldik siseleri
Yok canim fikir almak için sorcan tabi 300 tane aldik 140 tutmuştu en uygun buldugumuz yer orasiydikaç tane aldın canım fiyatı neydi ayy çok soru srdum sanırım
Yok canim fikir almak için sorcan tabi 300 tane aldik 140 tutmuştu en uygun buldugumuz yer orasiydi
gayet uygunmuş canım fiyatı bende sözüm için düşünüyorum
Evet canim uygun sekeri kurdelesi falan hepsi 160 falan tuttu iste. Seninde hayırlı olsun bu arada
çok sagol canım seninde hayırlı olsun ben içine küçük nazar boncukları koymayı planlıyorum :)
çok şekermiş canımm...
Aynısını yeğenimin doğumu için yaptık. Eminönünden boşlarını aldık. Erkek olduğu için içine mavi yumuşatıcı koyduk. Üstüne sticker yaptırdık Adı falan yazıyo ayıcık resmi var çok tatlı. Şişenin üst tarafına doğruda kurdale koku vs. şeyler ekleyebiliyorsun. Çok güzel oldu bence. Konu sahibi arkadaşında çok şirin olmuş.
çok seviyorum böyle şeyleri.bende yaptırmak isterim nişanımda falan ama yaşadığım yerde pek rastlamadım böyle şişelere.
çok güzel olmuş.misafirlerin unutamayacağı bir hediye olmuş bana göre.yani en azından böyle birşey bana verilmış olsa hep saklarım.