- 24 Ekim 2011
- 4.801
- 1.558
- 448
- Konu Sahibi mylittlesunshine
-
Hanımlar ne yaptınız yahu coşmuşsunuz... :) Ah bu kaynanaları n'apmalı, kaynar kazana mı atmalı?Aman diyeyim saygı-sevgi dahilinde kurun ilişkinizi ama çok yüz-göz olmayın baştan nasıl olursa arkası da öyle gelir... Şimdilik nişan alışverişi benim üzerimde, ben üzerime düşeni almaya çalışıyorum ama şuana kadar karşı taraftan tık yok bakalım ne zaman olacak, beklemedeyim... Tek bir tarafın yüklenmesi de pek iyi olmuyor, umarım arkası gelir... Düğün yaklaştıkça zaten bir ton kaygı-stres oluyor insan, bir de böyle olunca insan ister istemez kafaya takıyor ilgisizliği...
Hayırlı olsun canım. Nasip olursa benimde 28 Ocakta nişanım var. Ben,ailem,sevgilim ve onun ailesi hepsi ayrı bir şehirde.. 4 farklı şehirde olduğumuz için şuan ortada hiç birşey yok. Umarım yetişir
hayırlı olsun tatlım hersey cok guzellll :)
beğendim canım güle güle kullan
kızlar kafam çok karıştı biz sözlüyüz bahara nişan yapıcaz mekanı tuttuk falan her şeyi biz karşılıyoruz aşkımla konuştuk onlarda erkek tarafı nişanda bişe takmazmış anne baba hariç benimde haliyle moralim bozuldu salonda ikilik olucak bizimkiler takacak onlar bakacak siz hiç böyle bişe duydunuz mu ? tepkiniz ne olurdu?
Hepsi çok güzel allah mutluluğunuzu daim etsin
haha evet tam benlik di mi
acaba biraz basit mi duruyor ya :/sadelik iyidir de basite kaçmadığı sürece di mibi de bu var kararsız kaldım baksana bi
Eki Görüntüle 322805
Eki Görüntüle 322812 pastayı da sol attaki yeşilin iki katlısını yaptırıcam galiba. hoff sürekli fikrim değişiyor delircem. Eki Görüntüle 322813 bunu gibi iki katlı ama o yeşilin modelinden. üst katta olcak güller bunun gibi. yani yeşilin bu beyaza uyarlanmış hali gibi ne dersiniz? ilk posttaki pasta biraz neşeli gibi nişan için çocuksu olcak sanırım
haha evet tam benlik di mi
acaba biraz basit mi duruyor ya :/sadelik iyidir de basite kaçmadığı sürece di mibi de bu var kararsız kaldım baksana bi
Eki Görüntüle 322805
kızlar kafam çok karıştı biz sözlüyüz bahara nişan yapıcaz mekanı tuttuk falan her şeyi biz karşılıyoruz aşkımla konuştuk onlarda erkek tarafı nişanda bişe takmazmış anne baba hariç benimde haliyle moralim bozuldu salonda ikilik olucak bizimkiler takacak onlar bakacak siz hiç böyle bişe duydunuz mu ? tepkiniz ne olurdu?
Baktım canım, sakın fikir değiştirme!Hiçte çocuksu değil bence, ayrıntılar uyumlu ve de çok hoş... Ama yüzük tepsisi konusunda daha sonra ileride ortasındaki yüzük kutusunu çıkarıp başka bir detay ekler evimin köşesinde dekorasyon amaçlı kullanırım, her daim gözümün önünde dursun o güzel günü hatırlatsın dersen yastığı da tercih edebilirsin, o da güzelmiş... Ama pasta modelini değiştirme sakın çok hoş, bir konsepttir başladın uyum bozulmasın...
amin canım. sen de inşallah. inan benim de yok her şeyi internetten halletmeye çalışıyorum nişana 5 gün kala eve gidicem allah yardımcımız olsun :)bunların hiçbirine vaktim yok benim
Hepsi de çok güzel umarım istediğin güzellikte bi gün yaşarsın
ay yok hiç basit değilll gayet ciciş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?