- 15 Aralık 2014
- 219
- 83
- 43
- 37
- Konu Sahibi Selin KORKMAZ
-
Balık tercih et canım çok şık duruyor.evde olcak diye de düz bi abiyede istemiyorum cook kabarık bır tuvalette o yuzden kafam 1 milyon ya zaten teşekkürlerr
tabisi prensess :)))Balık tercih et canım çok şık duruyor.
Ya da prenses model abiyeler var ne çok kabarık ne de düz.
Tamam o zaman prenses olsuntabisi prensess :)))
tarlatanın da en ufagını alırım zaten asıl önemli olanı saç baş aslındaTamam o zaman prenses olsun
Tarlatansız prenses abiyeler de var canım tüller kat kat olduğu için kabarık.tarlatanın da en ufagını alırım zaten asıl önemli olanı saç baş aslında
kıızzzzzzzzzzzzzzzzz tarlatansız prensesi bilmiyodummmmmmmmm ....Tarlatansız prenses abiyeler de var canım tüller kat kat olduğu için kabarık.
Tabii önemli olan saç baş, ben ce straplez tercih edersen saçların yarım toplu bi model olabilir.
kıızzzzzzzzzzzzzzzzz tarlatansız prensesi bilmiyodummmmmmmmm ....
saç başın önemli olmasıda şimdi evde yapcaz abartlı olmaz ama bunun dış çekimi var oda çok sade olmaz offfffff napcam ben yaaa
yaaaa varyaaaaaaaaaa ALLAH razı olsunnnnnnnn harika bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ah canım rica ederim ne demekyaaaa varyaaaaaaaaaa ALLAH razı olsunnnnnnnn harika bunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hem sade hem şık harika ya dış çekim ev heryere uygun bu arada nehirnille de sordum sağolsun oda menüyü söylicek banaAh canım rica ederim ne demek
Tamam iştee harika bak hallolacak her şeyhem sade hem şık harika ya dış çekim ev heryere uygun bu arada nehirnille de sordum sağolsun oda menüyü söylicek bana
biliyon mu kadehlerin harikanaydı yaaTamam iştee harika bak hallolacak her şey
Kadehlerini de ben yaparım
(kendine iş çıkarmaya çalışan çakal muti)
Göndeririz pammıklara sararaktanbiliyon mu kadehlerin harikanaydı yaaama ben istanbul dayım
pammıkda paraylan mı olecekGöndeririz pammıklara sararaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?