• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nişan hazırlığıı......

yareen01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2017
64
17
38
merhaba ablalarım , kardeşlerim
sizinle bir konumu paylaşmak istiyorum. 2 senedir görüştüğüm sevgilim(26) ben (22) nişanlanmak istiyoruz. Fakat sevgilimin ailesi destek çıkmıyor.. Babası benim bal yarime borcum var benim diyip kestirip atıyor. Sevgilimin ise 1.900-tl kadar kart borcu var , borcu bittikten sonra kredi çekip kendi imkanları ile yapacağını söyledi. Nişanı ev de yapmak istiyoruz. Hani isteme olacak tekrar gelecekler yüzükler takılacak gibi. (Benim düşüncem :dondurma:) Sizden nişan maliyetleri hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. Yani yüzükler olsun takılar olsun kıyafettir ıvır zıvır gibi şeyler işte :)))) 10.000-tl ile rahat bir şekilde işin altından kalkabilir mi acaba?? Tabiii banka eğer o kadar kredi verirse :(
Şimdiden hepinize çok teşşekkür ediyorummmm öptüm çokkk

hani isteme olacak ve ondan sonra yüzükler takılacak ev tarzında olacagı için öyle düşünüyoruz bir yer tutsaydık eğer benimde bildiğim kız tarafının yapmasıydı nişan dediğim yüzük takılacak adı olsun anlamında :))))

sizinle bir konumu paylaşmak istiyorum. 2 senedir görüştüğüm sevgilim(26) ben (22) nişanlanmak istiyoruz. Fakat sevgilimin ailesi destek çıkmıyor.. Babası benim bal yarime borcum var benim diyip kestirip atıyor. Sevgilimin ise 1.900-tl kadar kart borcu var , borcu bittikten sonra kredi çekip kendi imkanları ile yapacağını söyledi. Nişanı ev de yapmak istiyoruz. Hani isteme olacak tekrar gelecekler yüzükler takılacak gibi. (Benim düşüncem :dondurma:) Sizden nişan maliyetleri hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. Yani yüzükler olsun takılar olsun kıyafettir ıvır zıvır gibi şeyler işte :)))) 10.000-tl ile rahat bir şekilde işin altından kalkabilir mi acaba?? Tabiii banka eğer o kadar kredi verirse :KK43:
imkanlar yoksa abartili birseye de gerek yokki... evde aile arasinda yapın nisani. yüzük fiyati seçtiğiniz modele göre değişir, elbise de öyle... ama abartmaz ve evde yapar, cok taki vs olayina girmezseniz 2-3 bine bile hallolur

Nişanı kız tarafı yapar bildiğim kadarıyla ve eğer sade birşey yaparsanız olur neden Olmasın
hani isteme olacak ve ondan sonra yüzükler takılacak ev tarzında olacagı için öyle düşünüyoruz bir yer tutsaydık eğer benimde bildiğim kız tarafının yapmasıydı nişan dediğim yüzük takılacak adı olsun anlamında :))))

Biraz para biriktirip öyle yapın nişanı,adamda para yok 10000 kredi çektiriyosun. Bunun daha kına gecesi var düğünü var ev eşya dizmesi var onlar nasıl olacak hiç düşündün mü peki

imkanlar yoksa abartili birseye de gerek yokki... evde aile arasinda yapın nisani. yüzük fiyati seçtiğiniz modele göre değişir, elbise de öyle... ama abartmaz ve evde yapar, cok taki vs olayina girmezseniz 2-3 bine bile hallolur

ama bilezik takı falan olcak fiyatlarına bakıyorum çok pahalı geliyor ha birde işte evlilik teklifi falanda içine katıyor ben hesaplıyorum yetmiyecekmiş gibi geliyor :(

sizinle bir konumu paylaşmak istiyorum. 2 senedir görüştüğüm sevgilim(26) ben (22) nişanlanmak istiyoruz. Fakat sevgilimin ailesi destek çıkmıyor.. Babası benim bal yarime borcum var benim diyip kestirip atıyor. Sevgilimin ise 1.900-tl kadar kart borcu var , borcu bittikten sonra kredi çekip kendi imkanları ile yapacağını söyledi. Nişanı ev de yapmak istiyoruz. Hani isteme olacak tekrar gelecekler yüzükler takılacak gibi. (Benim düşüncem :dondurma:) Sizden nişan maliyetleri hakkında bilgi vermenizi rica ediyorum. Yani yüzükler olsun takılar olsun kıyafettir ıvır zıvır gibi şeyler işte :)))) 10.000-tl ile rahat bir şekilde işin altından kalkabilir mi acaba?? Tabiii banka eğer o kadar kredi verirse :KK43:
nişanda bir yüzük iki bilezik yeter bence.
10 bin tl masrafı düğün için sakla.

ama bilezik takı falan olcak fiyatlarına bakıyorum çok pahalı geliyor ha birde işte evlilik teklifi falanda içine katıyor ben hesaplıyorum yetmiyecekmiş gibi geliyor :KK43:
olmayıversin.
çok mu önemli masraflı şeyler?

Nişan için 10000 mi hem de evde nişan

Ben çok mu cimriyim bilemedim

Alınacak iki yüzük birer kat da giysi değil mi

Yani 10000 liraya ne almayı planlıyorsunuz ki

Yüzük kaç lira bilemem ama parası olmayana göre incesi içi boşu vs piyasada çok

Pırlantaların bile ucuzu çok

Börek çörek vs evde hazırlanacak hadi bir de pasta yaptırın oldu bitti

Nişanda giymeye tarlatanlı abiye almayacağınıza göre makul bir elbise iş görür

10000 nedir ev nişanı için ,paranız yok paranız, ne kadar bilinçsiz bu gençlik ya. Alırsın bi pasta, 2 yüzük, çiçek çikolata tama, elbise dediğinde 200-300 liralık oldu bitti, Set mi takacaklar nişanda, o borcu da siz ödeyeceksiniz, ne bu aleme gösteriş merakı anlayabilmiş değilim. 22 yaşında para yok pul yok evlenmeye kalkıyosunuz, 1900 lira borcu ödeyemeyen insandan takı istemek?? Ayrıca kredi çektirmek biraz mantıksız gibi geldi bence sizin zamana ihtiyacınız var daha.

Back