Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
konuyu açmadan önce küfür etmeyi düşünüyodum ama yazıyı okuduktan sonra yumuşadım yorumlarını da okumadım ne dedin bilmiyorum. seninki ne biliyomusun cinsel çekim ve sen bunu aşk sanmışsın sen onu değil bedenini istemişsin sevgilinden zaten ayrılman gerekiyordu iyi yapmışsın kuzenine gelince o seninle yatmak istemiş bu bariz bi şekilde belli çünkü sen onu tahrik etmişsin rüyasında da seninle birlikte olmuş senden hoşlandığını sanmıyorum. bunları anlayamadığına inanamıyorum zaten teyze oğlu diyince orada koptum bu resmen ensest çok ayıp bir şey insan kardeş yarısına bu şekilde duygular besleyebilir mi ya? bende yaşadım böyle bi duygu kuzenim değildi tabi. onu gördükçe kalbim yerinden çıkardı onu çok arzuluyordum ona sarılmak koklamak istiyordum çok güçlü bir histi ama aşk değil işte bu ben de ondan uzaklaştım. canın ölümüne gelince allah rahmet eylesin(gerçekse tabi) senin için büyük bi yıkım olmalı her insanın hataları olur ama önemli olan bunları farkedip vazgeçmek neyse olan olmuş geçen geçmiş zaten..

Ara da açıp açıp gözyaşlarıyla okuyorum bu yazımı film senaryosu gibi uydurma diyenlere inat iyi ki böyle yazmışım ne de güzel yazmışım okudukça her ani tekrar tekrar canlandirabiliyorum gözümde 4.5 yil oldu Can'ım sen gideli ben hala aşık olamadim kimseye kimse senin kadar sıcak bakmadi gözlerime :, ( konuyu aktif tutmak değil amacım belki o da görüyordur yazdığımı ha

O günden sonra hiç görüşmediniz mi?

Evet o günden sonra hiç görüşmedik keske arasaydim keşke gidip gorseydim bu kadar çekingen olmasaydim keske 2 yil önce vefat etti :, ( ama benden gideli 4.5 yil oldu

Başınız sağolsun. Bazı şeyler iş işten geçtikten sonra pişmanlıklar duyuluyor ama rabbimin bildiği vardır böylesi hayırlıdır sizin için belki.

Aile iliskisi taraftari degilim. Aile evliligi taraftari hic degilim nedeni ise maalesef bu durumdan zararli cikan cocuklar. Allah korusun sakat , veya psikolojik rahatsizlik yasayan cocuklar doguyor bu aile evliliklerinden ve zavalliciklarin hicbir sucu yok. Senin askin oldukca temiz ve biliyorum kalp mantik dinlemez. Tavsiyem bu guzel duygularinizi icinizde yasamaniz. Zaten biliyor musun... ask aslinda beraber olamayanlarindir. Ask platoniktir , tek taraflidir buna inaniyorum artik. Kalbinin sesini dinleyip beraber olsaniz, evlenseniz bile gun gelince o ask atesi sonecek ve olan yine baskalarina olacak. Bu temiz ve saf sevgibi kalbinde sakla derim

Sen yazmissin ben okurken yasadim cok guzel bi ask yasiyosun eger bu kadar cok seviyosaniz kendinize yazik edip baskalariyla yol almayin pisman olmayin sonradan ah vay demenin faydasi olmaz

Gelinlikle kuzeninin yanına gidip gögsüne silah dayayacak mı

beni beni bihterini diyecek mi?

Satsın bu senaryoyu dizilerimi de malum zaten kim kime boynuz takıyor felan

Akraba kıskacı olsun ismi hatta

Yıllar nasıl da geçiyor inanamıyorum, ağlaya ağlaya okudum yazdıklarımı ağlaya ağlaya tekrar tekrar okudum, kimseyle paylaşmadığım sırrımı mezara gömüşümün üstünden yıllar geçti. Ben iyileştim üniversite bitti memur oldum bir adamı çok sevdim evlendik 3 çocuğumuz var şuan Rabbim bağışlarsa. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin hayat ertelemek için çok kısa bak nasıl da geçiyor zaman. Film izlediğimiz o geceyi bile unutmuşum açıp okuyunca hepsi canlandı gözümde tekrar yaşadım hayalimde (şimdi evlenmişsin hala canlandırıyorsun diyecekler bi defolun gidin siz kendini içinize bakın mutlaka bulursunuz bir şeytanlığınızı,) Unutamadığım her anını tek tek hatırladığım o geceyi unutmadım ben bir tek o telefonun çalışını annemin alo dedikten sonra feryatlarını Can ‘ın adını duyuşumu unutamadım. Ama iyileştim artık Araba bile kullanıyorum hatta öyle güzel kullanıyorum ki hemde tüm kurallara uyuyorum, çünkü emniyet kemeri hayat kurtarır trafik kuralları hayat kurtarır. iyi geceler

Kuzeninizi kaybettiniz mi?

Konunun eski olduğunu farketmedim. O yüzden siliyorum yorumumu

İstikrarlı üye.

Nasil yani ne oldu kuzeninize

Bir iki gün önce yine böyle 10 yıllık bir konu hortlatılmısti konu sahibi tarafından. O da evli iş arkadaşıyla yaşadığı muhteşem! aşkı anlatıyordu. Yıllarca başka yorum yazmamış, sitede aktif olmamış tıpkı sizin gibi. Ne tesadüf.

Kuzeni öldürmeseymişsiniz hikaye sonunda iyiymiş.

Daha sonra hiç yazmadımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…