Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2015 te daha kendine gelememişsin. Hangi ara kendine geldin, okul bitti, memur oldun,aşık oldun da evlendin. 6 yılda hem memuriyet hem evlilik hem 3 cocuk. Maşallah bu ne hız.

Sen bu adama aşıksın ve insanlar 1 kere asık olurlar sevgilinden ayrıl ve asık olduğun kişiyle bir yola koyulmaya bak

Alın alın değil, davul derisi...

On sene sonra üç çocuk annesi olarak konusunu güncellemesi bari fabrika ayarlarına dönerek olsaydı.

Konunun yıllar içinde ara ara hortlatılması peki...

Anlatım dili güzel.

Başınız sağolsundan başka diyecek bir şey yok...

Aşk meşk önemli değil belki bir goren olur diye yazıyorum annem teyze oğluyla evlenmiş iki kardeşim öldü biri zavallim 7aykikken hidrosefali spina bfida diye sonlandırdı biri 5 yaşındaydı çok ağır engelliydi yatalak gözleri görmüyor öldü akraba evliliği korkunç bir şey nasıl dinimiz yasak koymamış herseyi bilen sünnetleri bile bilime uyan peygamber efendimiz nasıl nasıl caiz değildir dememiş de bu olaylar hala yaşanıyor çok üzgünüm arkadaşım dayı oğluyla evli büyük oğlu bağırsak nakli bekliyor ama hala akillanmiyolar hâlâ diğer kardeşi de evlenmek istiyo dayı oğluyla ilgisi yok akraba evliliği sebep değil diyolar inşallah biter birgun

Sma hastaligida genelde akraba evliligindenmis çok kötü ya eskiden köylerde verirlermis ama zaman degisti diyoruz yok cahillik aynı.

2015 te daha kendine gelememişsin. Hangi ara kendine geldin, okul bitti, memur oldun,aşık oldun da evlendin. 6 yılda hem memuriyet hem evlilik hem 3 cocuk. Maşallah bu ne hız.
Yaaaa hayal gücü bu kızın beyninde AT koştur bomboş her yerde pembe simli tozlar var

Sma hastaligida genelde akraba evliligindenmis çok kötü ya eskiden köylerde verirlermis ama zaman degisti diyoruz yok cahillik aynı.
Ayy o yavrulara ayrı içim yanıyor zaten şimdi evlensem sma testi yaptırirdım bilmiyodum evlenmeden önce sma testi herkese zorunlu olsa akciğer grafisi gibi ne güzel olurdu bir çocuk olmuş biliyor yine ikinci üçüncü yapıyor bide ağlıyor kurtarın yavrumu biliyosuj vicdansız nasıl tekrar çocuk yapiyosun of of

Anlayamiyorum bazı insanlari kafam basmiyor. Deli cesaretimidir artik herhalde. Okumus is meslek sahibi insanlar en fazla 2 çocuk yaparken durumu olmayan is de kit kanaat gecinen kiralarda surunen insanlar doguruyorha doguruyor sonrada devlet bize yardım et ahhh sinirden kuduruyorum oylelerini görünce

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…