Nişan hayali kurduğum sevgilimi kuzenimle aldattım :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir iki gün önce yine böyle 10 yıllık bir konu hortlatılmısti konu sahibi tarafından. O da evli iş arkadaşıyla yaşadığı muhteşem! aşkı anlatıyordu. Yıllarca başka yorum yazmamış, sitede aktif olmamış tıpkı sizin gibi. Ne tesadüf. :KK51:

Kuzeni öldürmeseymişsiniz hikaye sonunda iyiymiş.
Müge Anlı’nın dediği gibi elalem ne der? el alem ne derse desin ne dersen de umrumda değil. iyi geceler

Yıllar nasıl da geçiyor inanamıyorum, ağlaya ağlaya okudum yazdıklarımı ağlaya ağlaya tekrar tekrar okudum, kimseyle paylaşmadığım sırrımı mezara gömüşümün üstünden yıllar geçti. Ben iyileştim üniversite bitti memur oldum bir adamı çok sevdim evlendik 3 çocuğumuz var şuan Rabbim bağışlarsa. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin hayat ertelemek için çok kısa bak nasıl da geçiyor zaman. Film izlediğimiz o geceyi bile unutmuşum açıp okuyunca hepsi canlandı gözümde tekrar yaşadım hayalimde (şimdi evlenmişsin hala canlandırıyorsun diyecekler bi defolun gidin siz kendini içinize bakın mutlaka bulursunuz bir şeytanlığınızı,) Unutamadığım her anını tek tek hatırladığım o geceyi unutmadım ben bir tek o telefonun çalışını annemin alo dedikten sonra feryatlarını Can ‘ın adını duyuşumu unutamadım. Ama iyileştim artık Araba bile kullanıyorum hatta öyle güzel kullanıyorum ki hemde tüm kurallara uyuyorum, çünkü emniyet kemeri hayat kurtarır trafik kuralları hayat kurtarır. iyi geceler
oldumu ?
Yıllar nasıl da geçiyor inanamıyorum, ağlaya ağlaya okudum yazdıklarımı ağlaya ağlaya tekrar tekrar okudum, kimseyle paylaşmadığım sırrımı mezara gömüşümün üstünden yıllar geçti. Ben iyileştim üniversite bitti memur oldum bir adamı çok sevdim evlendik 3 çocuğumuz var şuan Rabbim bağışlarsa. Seven sevdiğine sevdiğini söylesin hayat ertelemek için çok kısa bak nasıl da geçiyor zaman. Film izlediğimiz o geceyi bile unutmuşum açıp okuyunca hepsi canlandı gözümde tekrar yaşadım hayalimde (şimdi evlenmişsin hala canlandırıyorsun diyecekler bi defolun gidin siz kendini içinize bakın mutlaka bulursunuz bir şeytanlığınızı,) Unutamadığım her anını tek tek hatırladığım o geceyi unutmadım ben bir tek o telefonun çalışını annemin alo dedikten sonra feryatlarını Can ‘ın adını duyuşumu unutamadım. Ama iyileştim artık Araba bile kullanıyorum hatta öyle güzel kullanıyorum ki hemde tüm kurallara uyuyorum, çünkü emniyet kemeri hayat kurtarır trafik kuralları hayat kurtarır. iyi geceler
Kuzene ne oldu ?

Böyle çok eski konuların sahipleri gelip konuyu güncelleyince bi keyfim geliyor bi hoşuma gidiyor ki❤❤❤

Konu gerçek ya da yalan fark etmez. Konu sahibi burda önemli olan bu.

Aynı performansı gökçenkatun nickli üyeden de beklerdim ama ondan hiç umudum yok.

Bir iki gün önce yine böyle 10 yıllık bir konu hortlatılmısti konu sahibi tarafından. O da evli iş arkadaşıyla yaşadığı muhteşem! aşkı anlatıyordu. Yıllarca başka yorum yazmamış, sitede aktif olmamış tıpkı sizin gibi. Ne tesadüf. :KK51:

Kuzeni öldürmeseymişsiniz hikaye sonunda iyiymiş.
Uzatamamis demek ölümle sukseli bir son vermek istemis:KK66:

Akraba aski , evliligi kadar midemi kaldiran az sayida sey vardir su dunyada.
Sahsen kendimi teyze oglu, hala oglu ile dusunemiyorum..
Resmen kardes gibi.. bir de bu igrenclikten ask hikayesi yaratmaya calismis😑

hee bu arada ailemizde şimdiye kadar ki ilk ve tek akraba evliliğinide
ablam yaptı..teyzemin oğluyla evlendi..üstelik teyzemin oğlunun başka bi kızla düğün davetiyesi bile basılmış olmasına rağmen..Yüce Allahım kıymadı onlara..bir mucizeyle açılıverdiler birbirlerine ve sonunda evlendiler..16yıllık evliler 2de kızları var çok mutlular canım..
aşk evliliğinden zarar gelmes:))
Dogan cocuklarina zarar geliyor zaten genetik hastaliklar

Teyzemin oğlu kardesimdir lan ohaa her boka bakar oldunuz. Genetik hastalik tasiyan cocuklar bu igrenc ve sapik asklarin eseri
O kadar yokluktaysalar demekki..

Zihniyet meselesi.
Akrabam dunya ahret kardesimdir.
Degil mi ki parmaklarimi opturecem, oksatacam tovbe estagfrullah🤦‍♀️

O kadar yokluktaysalar demekki..

Zihniyet meselesi.
Akrabam dunya ahret kardesimdir.
Degil mi ki parmaklarimi opturecem, oksatacam tovbe estagfrullah🤦‍♀️
Ya düşün bu zihniyettekiler kocalarinida böyle kolay aldatiyor karşı taraftan bir isik görsün hoppla hemen ataga geç erkek milletine sadece bahane olur herif birde askerden yeni gelmiş o takarmi teyze kizi bilmem ne yok parmagimi yaladi yok kokuyordu ögggggkkk iğrenç.. Bu hep ailelerin suçu kücükken cocuklara buyude seni teyzene gelin yapak emmine damat yapak bu cocuklarda normal zannedip o zihniyetle büyüyor. Kan bagi var kan .

oyyyyy....
yok yaa niye kızalım? nişanlınla evli değilsinki henüz:)
bence bu derece aşıksan ki bence oda sana aşık,kıymetini bilin...
nişanlından da ayrılı ver..canına can kat bence:))
çok güzel bir şey bu bencee..ziyan etmeyin olur mu?
Tövbe estafurullah. Kuzen kardeştir yahuu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X