Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size zaman geçmez şimdi :) vallahi ilk zamanların keyfini çıkarın kızlar uyuyun gezin yiyin, için zaten 2.aydan itibaren mide bulantısı şiddetlenecek hiçbişey yiyemeyeceksiniz. Ciddi söylüyorum bana demişlerdi ne çok biliyorsunuz ne kadar zor olabilir demiştim haklılarmış :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım inşallah ama dediğim gibi bugünlerin kıymetini bil. Bende ah büyüse ah hissetsem diyordum ki Elhamdülillah bu müthiş bir duygu. 35.haftamdayım yürüyemiyorum, oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum çok zor geçiyor Rabbim kolay bir gebelik nasip etsin inşallahEvet şimdi bişey hissetmiyorum daha ama bende bekliyorum büyüdüğü zamanları heyecanlıyım çok Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallah ama dediğim gibi bugünlerin kıymetini bil. Bende ah büyüse ah hissetsem diyordum ki Elhamdülillah bu müthiş bir duygu. 35.haftamdayım yürüyemiyorum, oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum çok zor geçiyor Rabbim kolay bir gebelik nasip etsin inşallah
Çok uykum var çok.. :)
Arkadaslar bende yeni kan degerimi aldim bugun beta hcg 143.yarin tekrar yapicaz.bunu sali vermistim bugun aldim sonucu.2 embrio kondu 30 martda transfer olmustu.aralik annesiyim insallah.hepimize kolay gunler diliyorum
Evet canim tuplerim bagliydi 2.evlilik yaptimİnşallah canım Allah gönlüne göre versin tüp bebek mi yaptınız ?
Benim aralık 11 doğum inş
Bende varım kızlar çok şükr Allahıma♡_♡
Şükr canım İnşAllah sag salim gelirler♡Rabbim sağ Salim kucagimıza almayı nasip etsin kuzum önümüzde uzun bir yol var hep birlikte üstesinden geliriz inşallah Allah'ın izni ile
Benim 13 aralık Allahım nasip ederse ama nette 11 aralık diyor benim sat 6 mart o yüzden sordum canım12 mart canım benim sat
Benim 13 aralık Allahım nasip ederse ama nette 11 aralık diyor benim sat 6 mart o yüzden sordum canım