Nisan hamileleri Aralık anneleri birlikte beklemeyim her anımızı paylaşalım :)

Size zaman geçmez şimdi :) vallahi ilk zamanların keyfini çıkarın kızlar uyuyun gezin yiyin, için zaten 2.aydan itibaren mide bulantısı şiddetlenecek hiçbişey yiyemeyeceksiniz. Ciddi söylüyorum bana demişlerdi ne çok biliyorsunuz ne kadar zor olabilir demiştim haklılarmış :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Size zaman geçmez şimdi :) vallahi ilk zamanların keyfini çıkarın kızlar uyuyun gezin yiyin, için zaten 2.aydan itibaren mide bulantısı şiddetlenecek hiçbişey yiyemeyeceksiniz. Ciddi söylüyorum bana demişlerdi ne çok biliyorsunuz ne kadar zor olabilir demiştim haklılarmış :) Rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet şimdi bişey hissetmiyorum daha ama bende bekliyorum büyüdüğü zamanları heyecanlıyım çok Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Evet şimdi bişey hissetmiyorum daha ama bende bekliyorum büyüdüğü zamanları heyecanlıyım çok Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin canım inşallah ama dediğim gibi bugünlerin kıymetini bil. Bende ah büyüse ah hissetsem diyordum ki Elhamdülillah bu müthiş bir duygu. 35.haftamdayım yürüyemiyorum, oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum çok zor geçiyor Rabbim kolay bir gebelik nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah ama dediğim gibi bugünlerin kıymetini bil. Bende ah büyüse ah hissetsem diyordum ki Elhamdülillah bu müthiş bir duygu. 35.haftamdayım yürüyemiyorum, oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum çok zor geçiyor Rabbim kolay bir gebelik nasip etsin inşallah

Amin canım az zamanın kalmış maşallah yaz annesi olacaksın çoğu bitmiş azı kalmış Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip eğlesin inşallah :anneadayı::nazar:

Arkadaslar bende yeni kan degerimi aldim bugun beta hcg 143.yarin tekrar yapicaz.bunu sali vermistim bugun aldim sonucu.2 embrio kondu 30 martda transfer olmustu.aralik annesiyim insallah.hepimize kolay gunler diliyorum

Selam kızlar Allahım a şükürler olsun ikinci bebeğime 5 haftalık hamileyim Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 4 yaşında da 1 oğlum var tüm yavrularımıza uzun sağlıklı ömürler versin Rabbim.Bugün keseyi gördük çok şükür 10 gün sonra da bebeğimizi görücez Allahım izin verirse.

X