- 9 Şubat 2016
- 435
- 271
İnşal
İnşallah canım ama daha çok var zaman nasıl geçeçek bilmem
Şükr canım İnşAllah sag salim gelirler♡
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükr canım İnşAllah sag salim gelirler♡
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Gününde gelsinler inşallah.Son aylarda bebeğin durumuna göre değişiyor diye biliyorum canım aralık nasıl olur bilmem daha çok var
Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Gününde gelsinler inşallah.
Sayılı gün çabuk geçer yeterki sag salim alalım kucagımızaİnşal
Sat 6 martlar kese görülüyor mu,benim 8 mart değerim daha 200 civarındadır yarın baktırıcam.
Bu arada benim de bir oğlum var 4 yaşında,unutmuşum bu zamanları çok tedirginim şu an,umarım her şey yolundadır.
İnşallah canımSayılı gün çabuk geçer yeterki sag salim alalım kucagımıza
Canım benim 5 haftalık kese göründü çok şükür Allahıma kalp atışlarını ve bebeğimi görmek için 10 gün sonra tekrar gidicezSat 6 martlar kese görülüyor mu,benim 8 mart değerim daha 200 civarındadır yarın baktırıcam.
Bu arada benim de bir oğlum var 4 yaşında,unutmuşum bu zamanları çok tedirginim şu an,umarım her şey yolundadır.
Canım benim 5 haftalık kese göründü çok şükür Allahıma kalp atışlarını ve bebeğimi görmek için 10 gün sonra tekrar gidicez
Senin kese ve kalp atışı beraber olacak gibi sanki,ben daha beta hcg artışıyla uğraşıyorum :)Bizede nasip olur inşallah kuzum doktor 28 ine verdi bana randevu Ozamana 7+4 olucak merakla bekliyorum bende
Senin kese ve kalp atışı beraber olacak gibi sanki,ben daha beta hcg artışıyla uğraşıyorum :)
İnşallah tatlım kalbimizi ferah tutalım sen gidince kalp atışlarını da duyarsın.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.Bizede nasip olur inşallah kuzum doktor 28 ine verdi bana randevu Ozamana 7+4 olucak merakla bekliyorum bende
Canım sen bugün verdin mi kan?Senin kese ve kalp atışı beraber olacak gibi sanki,ben daha beta hcg artışıyla uğraşıyorum :)
İnşallah tatlım kalbimizi ferah tutalım sen gidince kalp atışlarını da duyarsın.Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah.
Evet canim tuplerim bagliydi 2.evlilik yaptim
Sat 6 martlar kese görülüyor mu,benim 8 mart değerim daha 200 civarındadır yarın baktırıcam.
Oğlumda yani ilk hamleliğimde zaman hiç grçmiycekmiş gibi geliyordu şimdi şükürler olsun Allahıma 4 yaşında.Rabbim sağlıklı mutlu başarılı hayırlı hastslıksız analı babalı kardeşli ağabeyli bereketli uzun ömürler versin yavrularımıza.Amiinnnzaman öyle bir geçer ki bir bakmışsın ikinci yolda
Sa kızlar bende aldim haberimi çok sukur 4 sene sonra pko hastası olarak. Sat 18 şubat di ben 11 nisan da öğrendim degerim 380 dr 10 gun sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ne kadarlik diye sormadım ama 3 haftalığa denk geliyo sanki anlamadim. Hayırlısıyla sağlıkla alırız ins kucagimiza.
Burasıda çok iyi oldu sadece ailem biliyo konuşamıyorum kimseyle çok heyecanlı