Nisan hamileleri Aralık anneleri birlikte beklemeyim her anımızı paylaşalım :)

Rabbim herkese nasip etsin güzel duygular bunlar ben şimdiden bebek eşyaları falan bakmaya başladım :anneadayı:
Bende pratik örüyorum başladım sonrada battaniye
Ya devlet hastanelerinde gebelik eğitimi veriliyomus nerelerde var acaba başlasak yavaş yavas

Nisan'da hamile olduğunu öğrenen hanımlar Aralığa kadar birlikte her anımızı paylaşalım :anneadayı::KK200::nazar::nazar:
Çarşamba gittik 465 çıktı kan testinde salı kesin haberi alcakmışız rahim duvarına tutuncakmış tutunur dimi 3 tane test yaptım pozitif ama bilemiyorum yinede salı günü gelmeden kimseye bişey demiyorum doktor tebrikler dedi ama ultrasonda görelim ay sağlıklı oluşunda hepimizin evlatları başka bişey istemem

Çarşamba gittik 465 çıktı kan testinde salı kesin haberi alcakmışız rahim duvarına tutuncakmış tutunur dimi 3 tane test yaptım pozitif ama bilemiyorum yinede salı günü gelmeden kimseye bişey demiyorum doktor tebrikler dedi ama ultrasonda görelim ay sağlıklı oluşunda hepimizin evlatları başka bişey istemem
Dua etmez canim kötü düşünmek yok bende o aşamadayım buraya kadar geldi çok sukur Allaha emanetler korkma ins tutunacaklar

İnş inş merak içerisindeyim 4 kere test yaptım ya kan testide yaptım hala inanamıyorum
Ben iki test den de bi kere yaptim de gittim gözünüz aydin dedi inandım ama şaşkınım senin yine salı gel demiş ben cumaya kadar beklicem vakit geçmiyo. Korkuma bi yerede gidemiyorum yerine yerleşsin diye

Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım çok sevindim gözün aydın

Yaz ama olurmu merak ediyoruz benim bulantılar fena başladı sadece sabahları yoğun halde gün içinde arada umarım senin olmaz sonrada cinsiyetleri bekleriz ben kız hissediyorum

Ben erkek hissediyorum ama hayırlısı birde benimde ara ara kısa gelip giden bulantılarım var yarın sabah gidicem doktora bakalım gçrebilecekmiyiz

X