- 20 Kasım 2012
- 423
- 132
Büyük olasilik çünkü pko dan dolayı ne zaman yumurtladigimiz belli olmuyo adet tarihimde yumurtlamışım sanirimGözün aydın canım sınırım geç döllenme olmuş şimdiye baya büyük olması gerekiyordu demi 18 şubat sat ise
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük olasilik çünkü pko dan dolayı ne zaman yumurtladigimiz belli olmuyo adet tarihimde yumurtlamışım sanirimGözün aydın canım sınırım geç döllenme olmuş şimdiye baya büyük olması gerekiyordu demi 18 şubat sat ise
Büyük olasilik çünkü pko dan dolayı ne zaman yumurtladigimiz belli olmuyo adet tarihimde yumurtlamışım sanirim
İnşallah sağol canim Allah razi olsun olmayanlarda versin ins çok zorGözün aydın canım Rabbim tamamını erdirsin sağlıkla kucağımza alırız inşallah
İnşallah sağol canim Allah razi olsun olmayanlarda versin ins çok zor
Bende pratik örüyorum başladım sonrada battaniyeRabbim herkese nasip etsin güzel duygular bunlar ben şimdiden bebek eşyaları falan bakmaya başladım
Bende pratik örüyorum başladım sonrada battaniye
Ya devlet hastanelerinde gebelik eğitimi veriliyomus nerelerde var acaba başlasak yavaş yavas
Çarşamba gittik 465 çıktı kan testinde salı kesin haberi alcakmışız rahim duvarına tutuncakmış tutunur dimi 3 tane test yaptım pozitif ama bilemiyorum yinede salı günü gelmeden kimseye bişey demiyorum doktor tebrikler dedi ama ultrasonda görelim ay sağlıklı oluşunda hepimizin evlatları başka bişey istememNisan'da hamile olduğunu öğrenen hanımlar Aralığa kadar birlikte her anımızı paylaşalım
Dua etmez canim kötü düşünmek yok bende o aşamadayım buraya kadar geldi çok sukur Allaha emanetler korkma ins tutunacaklarÇarşamba gittik 465 çıktı kan testinde salı kesin haberi alcakmışız rahim duvarına tutuncakmış tutunur dimi 3 tane test yaptım pozitif ama bilemiyorum yinede salı günü gelmeden kimseye bişey demiyorum doktor tebrikler dedi ama ultrasonda görelim ay sağlıklı oluşunda hepimizin evlatları başka bişey istemem
İnş inş merak içerisindeyim 4 kere test yaptım ya kan testide yaptım hala inanamıyorumDua etmez canim kötü düşünmek yok bende o aşamadayım buraya kadar geldi çok sukur Allaha emanetler korkma ins tutunacaklar
Ben iki test den de bi kere yaptim de gittim gözünüz aydin dedi inandım ama şaşkınım senin yine salı gel demiş ben cumaya kadar beklicem vakit geçmiyo. Korkuma bi yerede gidemiyorum yerine yerleşsin diyeİnş inş merak içerisindeyim 4 kere test yaptım ya kan testide yaptım hala inanamıyorum
Çarşamba gittik 465 çıktı kan testinde salı kesin haberi alcakmışız rahim duvarına tutuncakmış tutunur dimi 3 tane test yaptım pozitif ama bilemiyorum yinede salı günü gelmeden kimseye bişey demiyorum doktor tebrikler dedi ama ultrasonda görelim ay sağlıklı oluşunda hepimizin evlatları başka bişey istemem
Ay salı ya az kaldı ben yazcam yine ne kadar yükselmiş değerBen iki test den de bi kere yaptim de gittim gözünüz aydin dedi inandım ama şaşkınım senin yine salı gel demiş ben cumaya kadar beklicem vakit geçmiyo. Korkuma bi yerede gidemiyorum yerine yerleşsin diye
Ay salı ya az kaldı ben yazcam yine ne kadar yükselmiş değer
Sonucun ne oldu canım merak ettimAy salı ya az kaldı ben yazcam yine ne kadar yükselmiş değer
Keseyi gördük yine gitçez kalp atışlarını dinlicez 5 hafta olmuş bile canımSonucun ne oldu canım merak ettim
Keseyi gördük yine gitçez kalp atışlarını dinlicez 5 hafta olmuş bile canım
Hayirli olsun canim cok sevimdimKeseyi gördük yine gitçez kalp atışlarını dinlicez 5 hafta olmuş bile canım
Yaz ama olurmu merak ediyoruz benim bulantılar fena başladı sadece sabahları yoğun halde gün içinde arada umarım senin olmaz sonrada cinsiyetleri bekleriz ben kız hissediyorumÇok sevindim canım gözün aydın bende cuma gidicem bakalım görebilecekmiyiz
Yaz ama olurmu merak ediyoruz benim bulantılar fena başladı sadece sabahları yoğun halde gün içinde arada umarım senin olmaz sonrada cinsiyetleri bekleriz ben kız hissediyorum