Olabilir gebelik inşallah benimde 8gün gecikti bugün itibariyle ama hiç bir belirti yok sadece kasık ağrım var hafif göğüs falan hiç bi belirti yok bide sivilce çıktı okadar sence var mıdır test te yapmak istemedim birde 3 gün başım çok ağrıdı bu kadarCanım merhaba benim reglime 3 gün falan var bir kaç gündür su gibi dediğin akıntıdan yaşıyorum afedersiniz bugün sabah kalktığımda iç çamaşırıma koyduğum pamuklu bez su dökülmüş gibi bir kısmı ıslaktı vs bugün akşam üstü başlayan sağ kasık ağrım var ve gecede rüyamda test yapıyordum ilk baktığım da çift sonrasında üç çizgiydi çığır açtım kafaya takmaktan bundan üç gün önce de test yapmıştım 1 dk içinde çift çıkmadı diye attım sabah uyandığımda o rüyayı gördüğüm için baktıım ve ikinci çizgi bariz belliydi şuanda kasık ağrım zorlayınca ve hapşırınca falan ağrıyor sizce gebelik olabilir mi kusura bakmayın uzun oldu birazcık ama detaylı anlatmak istedim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nisan Gebelik Belirtileri
- Konu Sahibi Bennu35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Gecikme varsa bir test yap canım vardır belki iyi dayanmışsın 8 gün ben gecikmeden test üstüne test yapıyorum inşallah ikimizinde vardır valla bende eğilince veya anidenn oturup kalkınca sağ kasığım ağrıyor bilmiyorum sebebi neOlabilir gebelik inşallah benimde 8gün gecikti bugün itibariyle ama hiç bir belirti yok sadece kasık ağrım var hafif göğüs falan hiç bi belirti yok bide sivilce çıktı okadar sence var mıdır test te yapmak istemedim birde 3 gün başım çok ağrıdı bu kadar
Canım umarım vardır ama ben 10 yıldır hamile kalamıyorum 2 ay önce de gecikti 1 hafta onun için bilemiyorum test konusunda yapsam mı acaba
Gecikme varsa bir test yap canım vardır belki iyi dayanmışsın 8 gün ben gecikmeden test üstüne test yapıyorum inşallah ikimizinde vardır valla bende eğilince veya anidenn oturup kalkınca sağ kasığım ağrıyor bilmiyorum sebebi ne
Yani ikinci çizgi belliyse vardır bence tekrar yaptın miCanım merhaba benim reglime 3 gün falan var bir kaç gündür su gibi dediğin akıntıdan yaşıyorum afedersiniz bugün sabah kalktığımda iç çamaşırıma koyduğum pamuklu bez su dökülmüş gibi bir kısmı ıslaktı vs bugün akşam üstü başlayan sağ kasık ağrım var ve gecede rüyamda test yapıyordum ilk baktığım da çift sonrasında üç çizgiydi çığır açtım kafaya takmaktan bundan üç gün önce de test yapmıştım 1 dk içinde çift çıkmadı diye attım sabah uyandığımda o rüyayı gördüğüm için baktıım ve ikinci çizgi bariz belliydi şuanda kasık ağrım zorlayınca ve hapşırınca falan ağrıyor sizce gebelik olabilir mi kusura bakmayın uzun oldu birazcık ama detaylı anlatmak istedim
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Elimde son bir test kaldı bir iki gün dayanıp öyle yapayım diyorum seninde gecikmen olmuş şu selaların yüzü suyu hürmetine inşallah vardır ikimizinde Rabbim isteyen herkese versin inşallahYani ikinci çizgi belliyse vardır bence tekrar yaptın mi
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Testim bu şekilde bana hayali gölge var gibi geliyor artık görmek istediğim içinde olabilirOlabilir gebelik inşallah benimde 8gün gecikti bugün itibariyle ama hiç bir belirti yok sadece kasık ağrım var hafif göğüs falan hiç bi belirti yok bide sivilce çıktı okadar sence var mıdır test te yapmak istemedim birde 3 gün başım çok ağrıdı bu kadar
Eklentiler
Var gibi seninkiTestim bu şekilde bana hayali gölge var gibi geliyor artık görmek istediğim içinde olabilir
Bende yaptım test ama negatifVar gibi seninki
Bende yaptım test ama negatif
Amin inşallah ama benim negatif sende vardır inşallahElimde son bir test kaldı bir iki gün dayanıp öyle yapayım diyorum seninde gecikmen olmuş şu selaların yüzü suyu hürmetine inşallah vardır ikimizinde Rabbim isteyen herkese versin inşallah
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Kırmızıları görene kadar umudumuz olsun bakalım zannetmiyorum ama nasipAmin inşallah ama benim negatif sende vardır inşallah
Sen oldun mu regl bende tık yokKırmızıları görene kadar umudumuz olsun bakalım zannetmiyorum ama nasip
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Bende de yok dün başım döndü midem bulandı ama kusamadım kuzum şuan ne kasık ağrım var ne bişiSen oldun mu regl bende tık yok
Regl oldun mu ben bugün oldum maalesefBende de yok dün başım döndü midem bulandı ama kusamadım kuzum şuan ne kasık ağrım var ne bişi
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Olmadım ama içimden bir ses olcaksın diyor kan verdim sabah sağlık ocağında onun sonucunu bekliyorum canım üzülme birdaha ki aya olur inşallah benim bu ay olmazsa bal tarçın çörek otu kürünü denicem bakalımRegl oldun mu ben bugün oldum maalesef
Bende sabah kan verdim sağlık ocağında öğleden sonra oldu ama kahverengi az gibi oluyorum doktor adetin 2.günü gel demisti yarın tatil persembeye giderim artık inşallah sen hamilesindirOlmadım ama içimden bir ses olcaksın diyor kan verdim sabah sağlık ocağında onun sonucunu bekliyorum canım üzülme birdaha ki aya olur inşallah benim bu ay olmazsa bal tarçın çörek otu kürünü denicem bakalım
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Belki yerleşmedir kuzum olabilir azsa kahverengi falansa yerleşme diyolar inşallah sende hamilesindir benim pek ümidim yok ama nasipp herşeyBende sabah kan verdim sağlık ocağında öğleden sonra oldu ama kahverengi az gibi oluyorum doktor adetin 2.günü gel demisti yarın tatil persembeye giderim artık inşallah sen hamilesindir
Bal tarçın çörek otu ne zaman başlanıyorBelki yerleşmedir kuzum olabilir azsa kahverengi falansa yerleşme diyolar inşallah sende hamilesindir benim pek ümidim yok ama nasipp herşey
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Valla araştırıcam kuzum bilmiyorum bendeBal tarçın çörek otu ne zaman başlanıyor
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25