Merhaba kızlar öncelikle sizlere bu ay içerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henüz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir çocuk istiyoruz. Genel kontrol için doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sadece ilişki sırasında çok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde düzenli bazen döngü bazen 28 bazen 31 günde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini düşürebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde önce çocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak için daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Günden itibaren 1hafta boyunca 2günde bir ilişkiye girdik 20.günümde idrardan sonra sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gün sürdü 2.günün akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen küçük küçük batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Günlerde olur göğüslerim şişer ve ağrır ama göğüste tık yok. Bugün 25. Günümdeyim belimde hala ağrı var ara ara sümüksü akıntım oluyor. Henüz adetime 5 gün falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Nisan Gebelik Belirtileri
- Konu Sahibi Bennu35
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Yok haptan değildir onlarMerhaba kızlar öncelikle sizlere bu ay içerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henüz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir çocuk istiyoruz. Genel kontrol için doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sadece ilişki sırasında çok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde düzenli bazen döngü bazen 28 bazen 31 günde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini düşürebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde önce çocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak için daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Günden itibaren 1hafta boyunca 2günde bir ilişkiye girdik 20.günümde idrardan sonra sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gün sürdü 2.günün akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen küçük küçük batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Günlerde olur göğüslerim şişer ve ağrır ama göğüste tık yok. Bugün 25. Günümdeyim belimde hala ağrı var ara ara sümüksü akıntım oluyor. Henüz adetime 5 gün falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?
Büyük ihtimalle yerleşme kanaması oldu
İnşallah hayırlı haberler alıcakların gibi hissettim
Ama erkende test yapma bence çıkmayabilir
Adet gününde yada 1 gün geçince test yap
rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum
Ya inşallah haptan değildir hsg de yapıldı şubat ayında temiz çıktı ama işte endometriozis hastasıyım doktor 5 6 ay daha deneyin olmazsa tüp bebek dedi ama bu ay çok farklı geliyor psikolojik midir bilmiyorum zor tutuyorm kendimi test yapmamak için bende yerleşme kanamasıdır diye düşündüm hayırlısı canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ya inşallah haptan değildir hsg de yapıldı şubat ayında temiz çıktı ama işte endometriozis hastasıyım doktor 5 6 ay daha deneyin olmazsa tüp bebek dedi ama bu ay çok farklı geliyor psikolojik midir bilmiyorum zor tutuyorm kendimi test yapmamak için bende yerleşme kanamasıdır diye düşündüm hayırlısı canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahYok haptan değildir onlar
- 22 Aralık 2020
- 869
- 514
- 33
- 30
Amin kuzum sen niyetini temiz tutYa inşallah haptan değildir hsg de yapıldı şubat ayında temiz çıktı ama işte endometriozis hastasıyım doktor 5 6 ay daha deneyin olmazsa tüp bebek dedi ama bu ay çok farklı geliyor psikolojik midir bilmiyorum zor tutuyorm kendimi test yapmamak için bende yerleşme kanamasıdır diye düşündüm hayırlısı canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Bana da öyle geldi şimdiden yapma yoksa çıkmazsa üzülürsün
İdrara çok geç geçiyo gebelik adet zamanında test yaparsn
Amin kuzum sen niyetini temiz tut
Bana da öyle geldi şimdiden yapma yoksa çıkmazsa üzülürsün
İdrara çok geç geçiyo gebelik adet zamanında test yaparsn
Bekleyelim bakalım sabırla
- 20 Aralık 2020
- 6.101
- 1.520
- 123
- 44
Size özelden yazdım.Yok haptan değildir onlar
- 13 Eylül 2020
- 182
- 41
- 48
- 30
Kistinizin boyutu ne kadar acaba benkmde var çikolata kistim sağ taraımda önce bir taneeydi ve 3.5 cm falandı 2 defa aşılama oldum kllmen kullandım maalesef kistim büyüdü 8.5 cm oldu ve yanımda 2.5 cmlik yeni bir kist oluştu.Doktor bana da ameliyat dedi ama bende tüp bebek tedavisi yapan bir doktorla görüşmek istiyorum hemen ameliyat olmak istemiyorjm.Ama benim sağ böbreğime doģru ağrılarım çok oluyor korkuyorum.Bu arada lekenme kistten dolayı da olabiliyormus inşaAllah sizinki gebeliktir.Benimde sizin gibi batmalarım ağrım vardı meğer kist büyüyürmuşMerhaba kızlar öncelikle sizlere bu ay içerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henüz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir çocuk istiyoruz. Genel kontrol için doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sadece ilişki sırasında çok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde düzenli bazen döngü bazen 28 bazen 31 günde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini düşürebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde önce çocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak için daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Günden itibaren 1hafta boyunca 2günde bir ilişkiye girdik 20.günümde idrardan sonra sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gün sürdü 2.günün akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen küçük küçük batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Günlerde olur göğüslerim şişer ve ağrır ama göğüste tık yok. Bugün 25. Günümdeyim belimde hala ağrı var ara ara sümüksü akıntım oluyor. Henüz adetime 5 gün falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?
Bende aynı konudan müzdariptim sağ overimde 8 cm kist vardı ilk öğrendiğim zaman 2 mm idi 2 yıl içinde 8 cm oldu ve hemen ameliyat etmemiz lazım dedi doktor 1 yıl önce oldum hiçbir sıkıntı yaşamadım adetlerim düzene bindi adet sancılarım hafifledi ve ameliyat süreci çok rahattım derim ki beklemeyin kist bebek için tehlike yaratabilıyormuşKistinizin boyutu ne kadar acaba benkmde var çikolata kistim sağ taraımda önce bir taneeydi ve 3.5 cm falandı 2 defa aşılama oldum kllmen kullandım maalesef kistim büyüdü 8.5 cm oldu ve yanımda 2.5 cmlik yeni bir kist oluştu.Doktor bana da ameliyat dedi ama bende tüp bebek tedavisi yapan bir doktorla görüşmek istiyorum hemen ameliyat olmak istemiyorjm.Ama benim sağ böbreğime doģru ağrılarım çok oluyor korkuyorum.Bu arada lekenme kistten dolayı da olabiliyormus inşaAllah sizinki gebeliktir.Benimde sizin gibi batmalarım ağrım vardı meğer kist büyüyürmuş
Canim hamile misinMerhaba kızlar öncelikle sizlere bu ay içerisinde yaşadığım değişikliklerden bahsedicem hamile miyim henüz bilmiyorum ama belirtiler kafamı karıştırıyor. Eşimle 1 senedir çocuk istiyoruz. Genel kontrol için doktora gittiğimde çikolata kistim olduğunu öğrendim ve sadece ilişki sırasında çok nadiren ağrı yaşıyorum. Adetlerim genelde düzenli bazen döngü bazen 28 bazen 31 günde olabiliyor. Gittiğim doktor ameliyat ddi ama ben olmak istemedim yumurtalık rezervini düşürebiliyormuş ameliyat. Başka bir doktora gittiğimde önce çocuk ddi ve vitaminler verdi birde yasmin doğum kontrol hapı kullandım 1ay kisti baskılamak için daha sonra 21 mart adet oldum ve 12. Günden itibaren 1hafta boyunca 2günde bir ilişkiye girdik 20.günümde idrardan sonra sadece peçeteye gelen kahverengi lekelenme oldu 2gün sürdü 2.günün akşamına kesildi. Bununla birlikte karın gurultusu bazen midem kaynar gibi ve kasıkta bazen küçük küçük batmalar, şiddetli bel ağrısı sağ tarafta daha yoğun bir ağrı yaşadım. Bel ağrısı benm genelde adet olduğum 1. Ve 2. Günlerde olur göğüslerim şişer ve ağrır ama göğüste tık yok. Bugün 25. Günümdeyim belimde hala ağrı var ara ara sümüksü akıntım oluyor. Henüz adetime 5 gün falan var sizce durum nedir bu belirtileri yaşayanlar varmı doğum kontrol hapınında etkisi olabilir mi acaba ?
- 13 Eylül 2020
- 182
- 41
- 48
- 30
Bayrama kadar ağrılar dışında herhangibir sıkıntı olmazsa bayramdan sonra iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum.Umarım daha büyük sıkınlar yaşamayız.Kistin böbreğime zarar vermesinden korkuyorum.Bende aynı konudan müzdariptim sağ overimde 8 cm kist vardı ilk öğrendiğim zaman 2 mm idi 2 yıl içinde 8 cm oldu ve hemen ameliyat etmemiz lazım dedi doktor 1 yıl önce oldum hiçbir sıkıntı yaşamadım adetlerim düzene bindi adet sancılarım hafifledi ve ameliyat süreci çok rahattım derim ki beklemeyin kist bebek için tehlike yaratabilıyormuş
İyi bir doktor gerçekten önemli çünkü ben 3 doktora gittim ikisi bana kesinlikle büyümez ameliyatta gerekmez dediler 8 cm oldu.Bayrama kadar ağrılar dışında herhangibir sıkıntı olmazsa bayramdan sonra iyi bir doktora gitmeyi düşünüyorum.Umarım daha büyük sıkınlar yaşamayız.Kistin böbreğime zarar vermesinden korkuyorum.
Benim kistte 3 cm civarı canım doktor 4.evre endometriozis dedi yapışıklık varmı diye rahim filmide çekti şükür o temiz çıktı benim sadece ilişki sırasında bazen ağrı giriyor onun dışında adet zamanlarımda falan hiç ağrım olmaz bel ağrım olur sadece 4.evrede tüp bebek oluyormuş ama doktor 5 6 ay daha normal yolla denememizi önerdi yani gittiğim doktor ameliyat olma ddi yumurtalık rezervini düşürme riski olabiliyormuş tamamen şans işi gibi yani iyi bir doktora denk gelmen lazım hassas birşey çünkü umarım en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu bugün yarın adet olmam lazım beklemedeyim bendeKistinizin boyutu ne kadar acaba benkmde var çikolata kistim sağ taraımda önce bir taneeydi ve 3.5 cm falandı 2 defa aşılama oldum kllmen kullandım maalesef kistim büyüdü 8.5 cm oldu ve yanımda 2.5 cmlik yeni bir kist oluştu.Doktor bana da ameliyat dedi ama bende tüp bebek tedavisi yapan bir doktorla görüşmek istiyorum hemen ameliyat olmak istemiyorjm.Ama benim sağ böbreğime doģru ağrılarım çok oluyor korkuyorum.Bu arada lekenme kistten dolayı da olabiliyormus inşaAllah sizinki gebeliktir.Benimde sizin gibi batmalarım ağrım vardı meğer kist büyüyürmuş
- 13 Eylül 2020
- 182
- 41
- 48
- 30
Bende bu yüzden tüp bebek tedavisi de yapan bir doktora gitmeyi düşünüyorum en azından belki farklı birsey uygular diye.Ameliyat olmam gerkeiyorsa bile en azindan belki öncesinde yumurta toplama işlemi vs yapar diye düsünüyorum.Benim kistte 3 cm civarı canım doktor 4.evre endometriozis dedi yapışıklık varmı diye rahim filmide çekti şükür o temiz çıktı benim sadece ilişki sırasında bazen ağrı giriyor onun dışında adet zamanlarımda falan hiç ağrım olmaz bel ağrım olur sadece 4.evrede tüp bebek oluyormuş ama doktor 5 6 ay daha normal yolla denememizi önerdi yani gittiğim doktor ameliyat olma ddi yumurtalık rezervini düşürme riski olabiliyormuş tamamen şans işi gibi yani iyi bir doktora denk gelmen lazım hassas birşey çünkü umarım en kısa zamanda Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu bugün yarın adet olmam lazım beklemedeyim bende
- 13 Eylül 2020
- 182
- 41
- 48
- 30
Kesinlikle ve insan kime gideceğini şaşırıyor.Çok hassas bir konu.İyi bir doktor gerçekten önemli çünkü ben 3 doktora gittim ikisi bana kesinlikle büyümez ameliyatta gerekmez dediler 8 cm oldu.
Arkadaslar reglime 6 gün var ...fakat ara ara şiddetli olmak üzere sol karın alyımda sancı oluyo akşamları okşar gibi bi ağrı var.fazla değil ama ufakta olsa akıntım var yani iç çamaşirimda görüyorum yoğun değil ama..Hamilemiyimdir acaba ? Belirtiden sayabilirmiyiz ? 8 aydır evliyim kasımda kimyasal yaşadım.
merhaba arkadaşlar belki size yardımım dokunur 4 haftalık hamileyım 5 . haftaya girdik sayılır hıcbır belirti yok sadece yorgun oldum hepsi bu onuda yogun çalışmaya yada strese vermıstım göğüslerim şişmedi akıntım olmadı normal derecede nasılsa aynı öyle mide bulantısı baş dönmesi bunların hıcbırını yaşamadım sadece sivilcelendim ve midem ekşidi bunuda ona yormamıştım inşallahta yaşamam. hatta bı ara çift çizginin silik olmasına rağmen değilimdir dedim bendemi problem var anlamadm sizdeki belirtileri yazarmısınız ? :)
- 30 Ekim 2020
- 937
- 255
- 53
- 25
Canım merhaba benim reglime 3 gün falan var bir kaç gündür su gibi dediğin akıntıdan yaşıyorum afedersiniz bugün sabah kalktığımda iç çamaşırıma koyduğum pamuklu bez su dökülmüş gibi bir kısmı ıslaktı vs bugün akşam üstü başlayan sağ kasık ağrım var ve gecede rüyamda test yapıyordum ilk baktığım da çift sonrasında üç çizgiydi çığır açtım kafaya takmaktan bundan üç gün önce de test yapmıştım 1 dk içinde çift çıkmadı diye attım sabah uyandığımda o rüyayı gördüğüm için baktıım ve ikinci çizgi bariz belliydi şuanda kasık ağrım zorlayınca ve hapşırınca falan ağrıyor sizce gebelik olabilir mi kusura bakmayın uzun oldu birazcık ama detaylı anlatmak istedimLekelenme okadar erken olmaz tutunma kanaması olması için hamilelikte akıntı su gibi oluyor belirtiler için 20 gün erken zaten