• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Fotoğraflarım Yıkılsın!!! :)

ayyyy
pembe bi insana bu kadar mı yakışır
çoook güzel olmuşsun canım
yüzün hep gülsün

çok da marifetlisin maşallah:23:

Kendi ellerimle yaptığım papyonlu damat bohçası kutusu :)
Eki Görüntüle 466105

Damat beyin bohçası için süslediğim valiz
Eki Görüntüle 466115

yaaa buna bayıldıım, ne oluyo bu bohçanın içinde tatlım, bilgi verir misin, bi de elin yatkın bu işlere şu yüzük kurdalelerinize bayıldım bide bu bohçaya, nasıl yaptın bu bohçayı?:) mutluluklarrrrrr bir ömüüüüüüüüüüüüürrr :)

Kendi ellerimle yaptığım papyonlu damat bohçası kutusu :)
Eki Görüntüle 466105

Damat beyin bohçası için süslediğim valiz
Eki Görüntüle 466115

yaaa buna bayıldıım, ne oluyo bu bohçanın içinde tatlım, bilgi verir misin, bi de elin yatkın bu işlere şu yüzük kurdalelerinize bayıldım bide bu bohçaya, nasıl yaptın bu bohçayı?:) mutluluklarrrrrr bir ömüüüüüüüüüüüüürrr :)

Beğendiğine çok sevindim canım mutlu oluyorum böylelikle :16: hepimizin bildiği erkek nişan bohçasının içinde olan şeyler canım hiç bir fark yok yine de yazayım; pijama takımı, terlik, traş takımı, havlu, seccade takımı, iç çamaşır, çorap, parfüm, gömlek, hırka bu tarz şeyler var eğer nasıl bir şeyler olduğunu merak ediyorsan açtığım konular kısmında fotoğraflı şekilde paylaştım inceleyebilirsin :) yüzük kurdalesi mi takı kurdalesi mi canım yüzük kurdalesini hazır aldım çünkü ben yapmadım, takı kurdalesini ben yaptım.

Papyonlu damat bohçasını; siyah ya da kahverengi (ne renk istersen) bir kutu al canım beyaz bir parcayı V şeklinde kesiyorsun istersen silikonla istersen sprey kumaş yapıştırıcısıyla kutuya yapıştırıyorsun. orta boydaki siyah kurdaleyi beyaz parçanın yanına yapıştırıyorsun. papyonu da yine orta boy siyah kurdaleyi kesip ortasından büzüştürerek küçük bir parca kurdaleyle yapıştırıyorsun işte bu kadar :1:

Back