• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Fotoğraflarım Yıkılsın!!! :)

canımmm herşeyinle tekkkk kelimeyle MUHTEŞEMSİNN Allah nazarlardan korusun seni bin kez bayıldımmm bayıldımmmm

Maşallah canım çok güzel olmuşsun gerçekten. Makyajın süper olmuş pembe çok yakışmış. Ben de öyle bir makyaj düsünüyorum bakalım. Allah daim etsin.

didemcim makyajla ilgili bir şey sordum onu cevaplar mısın özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için :( istersen mail adresini özelden yaz bana canm maille sorayım çok az kaldı nişanıma bir kaç şey danışmam lazım çook saol şimdiden canım benimm

harika görünüyosun canım Allah sevdiceğinle bir ömür geçirmenizi nasip etsin :16:

didemcim makyajla ilgili bir şey sordum onu cevaplar mısın özel mesaj atamıyorum mesaj sayım yeterli olmadığı için :( istersen mail adresini özelden yaz bana canm maille sorayım çok az kaldı nişanıma bir kaç şey danışmam lazım çook saol şimdiden canım benimm

tabiki cevaplarım canım mail adresime mail at istersen :) didemmaden@hotmail.com

ayyyy o pembişş elbise seninn mi?ya ben onu nette görüp bulamamıştımmm ya harkaydı altı biraz daha kabarık olaymışşşşşşş gerçektennn süpermişş ya maşallah.

ayyyy o pembişş elbise seninn mi?ya ben onu nette görüp bulamamıştımmm ya harkaydı altı biraz daha kabarık olaymışşşşşşş gerçektennn süpermişş ya maşallah.

evet canım benim :) başka yerde aynısını bulamazsın çünkü tamamen benim isteğim üzerine dikildi canım :) altı kabarık ama altıma giydiğim tarlatan kabarık olmadığı için böyle durdu daha büyük tarlatanla prenses etek kadar kabarık duruyor güzel yorumların içinde çok teşekkür ederim :16:

Herşey Çok guzel görünüyor,:nazar: Allah tamamına erdirsin 3 gun sonra sibel hanimla Düğün çekimim var insallah guzel gecer siz memnun kaldınız mı

Herşey Çok guzel görünüyor,:nazar: Allah tamamına erdirsin 3 gun sonra sibel hanimla Düğün çekimim var insallah guzel gecer siz memnun kaldınız mı

Çok teşekkür ederim :))) amin sizinkini de allah tamamına erdirsin :nazar: sibel hanımdan ben çok memnun kaldım kendisi süper bi insan zaten fotoğraflar için bir şey dememe gerek yok :21: arkadaş akrabadan daha öte çok yardımcı oldu sağolsun :16: içiniz rahat olsun inşallah gününüz ve çekimleriniz çok güzel geçer mutluluklar dilerimm :1:

çok yakışmışsınız fotoğraflar bir şahane mutluluklar dilerim :)

Back