• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan Fotoğraflarım Yıkılsın!!! :)

ayy nasıl şeker olmşsnn valla ben bayıldımmm

bıdaha nışanlansam herhalde bu şekılde olmasını ısterdım o kadar bğendm:17:bızden gectı evlenelı bıle 3yıl oldu:1:
ben gercekten cok beğendım daha ne desemkı
resımler harıka
ayrıntılar muhteşem
sen harıkasınnn
mutluluklar cnmmm düğün ne zmn onuda beklıyorummm:52:

:16: ay canımm beğendiğine o kadar sevindim ki anlatamam. Güzel yorumların için de çok teşekkür ederim :)
Düğün 2013 yazında olacak inşallah herşey için tekrar çok teşekkür ederim :16:

oha resimlere ve elbiseye bakk harika gerçekten off elbiseye bayıldımmm...:52:

Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah...:16:

çok güzeller siz de ayrıca çok hoşsunuz
valla heves ettim kocamla yeniden mi evlensem
şu şemsiyeli olan resim muhteşem onu evinizde mutlaka kullananın siyah beyaz yada sarımsı eskitme versiyonu da olabilir çok hoş

:16: ay canımm beğendiğine o kadar sevindim ki anlatamam. Güzel yorumların için de çok teşekkür ederim :)
Düğün 2013 yazında olacak inşallah herşey için tekrar çok teşekkür ederim :16:

:38::38::38:güzel olmasan demezdım emın ol cok şekersın maşallah cokkk
hayrlısı olsun şurda 2013 ne kaldıkı
eskıden bende düğün günü sayardım sımdık kredı borcu için gün sayıyorumm:52::52:

allah tamamına erdirsin..
harika olmuş herşey...
sende çok güzelsin maşallah...:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok güzeller siz de ayrıca çok hoşsunuz
valla heves ettim kocamla yeniden mi evlensem
şu şemsiyeli olan resim muhteşem onu evinizde mutlaka kullananın siyah beyaz yada sarımsı eskitme versiyonu da olabilir çok hoş

Çok teşekkür ederim canım :) evet o resmi herkes çok beğeniyor nişanlım evimize koymak için tshirt şeklinde yaptıracağını söylüyor bakalım nasıl olacak :)

:38::38::38:güzel olmasan demezdım emın ol cok şekersın maşallah cokkk
hayrlısı olsun şurda 2013 ne kaldıkı
eskıden bende düğün günü sayardım sımdık kredı borcu için gün sayıyorumm:52::52:

evet canım sayılı gün çabuk gelip geçiyor :) hahaha çok alemsin walla canım allah kolaylıklar versin ödemelerinizde :54:

çok güzel çıkmışsınız nişanlınla,allah tamamına erdirsin. özellikle şemsiyeli olan çok hoş olmuş (:

Back