Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah tamamını erdirsin
çok güzel çıkmışsınız
maşallah nişanda beşi bi yerde taktılarsa düğünü düşünemiyorum
Allah tamamını erdirsin
çok güzel çıkmışsınız
maşallah nişanda beşi bi yerde taktılarsa düğünü düşünemiyorum
Maşallah maşallahhhhhh diyorum ilk önce. ya saçın makyajın kıyafetinn herşey süperrrr.peri kızı gibi olmuşşsunnn.dilerim bir ömür boyu yüzün ogünkü gibi güler. en kötü günün böyle olsun. bide kuaförün nerdeydi ismi neydi yazarsan benimde yüzümü güldürürsün cANIM. :)
Kıyafetin gelinlik gibi. Pembe gelin olmuşsun. Makyaj, kıyafet ve saç çok güzel. Çok eğelenceli olmuş sanırım.
Başlığı görünce bir an anlamadım. "Nişan fotoğraflarım yıkılsın" biraz garip olmuş sanki. Oysa ne kadar pozitif, ne kadar güzel fotoğraflar var.
aaaaaaa pervin ilikçide mı yaptırdın cnm nısanlıgını cok guzel olmusun masallah Rabbm tamamına erdırsın <3
cok begendim canım cok yakısmıssınız ve resimler harika cıkmıs :) pozların hepsine bayıldım allah mutlu etsin :) bisey sorcam basındaki taçı nerden aldın yada yaptırdın ?:)
didemmm forumda en çok beğendiğim çift oldunuz herşeyinizle maşallah 4-4 lük. Keşke nişanlığını daha önceden görseydim harika model bayıldım. Buarada asıl saç rengin nedir* boya mı?
masallah allah mutlu mesut etsin
Bazen diyorum...