Nişan Fotoğraflarım Yıkılsın!!! :)

tuvaletin çok hoş ve çok yakışmışsınız nişanlınla bir ömür mutluluklar ALLAH tamamını erdirsin

Allah tamamını erdirsin

çok güzel çıkmışsınız

maşallah nişanda beşi bi yerde taktılarsa düğünü düşünemiyorum

Allah tamamını erdirsin

çok güzel çıkmışsınız

aynı şeyi bende düşündüm yani benim bildiğim nişan bileziği ve tektaş takılır nişanda düğünde takılır takılar ama bende düğünü düşünemedim şuan eli bol bir kayınvalide sanırım

Maşallah maşallahhhhhh diyorum ilk önce. ya saçın makyajın kıyafetinn herşey süperrrr.peri kızı gibi olmuşşsunnn.dilerim bir ömür boyu yüzün ogünkü gibi güler. en kötü günün böyle olsun. bide kuaförün nerdeydi ismi neydi yazarsan benimde yüzümü güldürürsün cANIM. :)

Kıyafetin gelinlik gibi. Pembe gelin olmuşsun. Makyaj, kıyafet ve saç çok güzel. Çok eğelenceli olmuş sanırım.

Başlığı görünce bir an anlamadım. "Nişan fotoğraflarım yıkılsın" biraz garip olmuş sanki. Oysa ne kadar pozitif, ne kadar güzel fotoğraflar var.

aaaaaaa pervin ilikçide mı yaptırdın cnm nısanlıgını cok guzel olmusun masallah Rabbm tamamına erdırsın <3

Arkadaşlar güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederim çok mutlu ediyorsunuz beni inşallah sizinkiler kat kat daha güzel olur :) Şimdi genel olan sorulara cevap vereceğim :))

Allah tamamını erdirsin

çok güzel çıkmışsınız

Çok teşekkür ederim canım. Aslında nişanda bu kadar takı takılmaz ama ben tek çocuk olduğum için böyle oldu canım amcalarımın halalarımın yani akrabalarımızın birden fazla çocuğu olduğu için onu ayarlayarak takı yaptılar sağolsunlar :)

Canım çok mutlu oldum beğendiğine eksik olma teşekkürler. Kuaförüm avcılar parseller mahallesindeki h&p kuaför yani hülya bayram&pınar ayşe bayram süper bi ikililer. Zaten hülya abla hoca yani kuaförlere topuz öğretiyor yurt dışına gidip seminerlere katılıyor bende tesadüf facebooktan buldum hülya bayram diye aratırsan sende göreceksin. Makyajıda Pınar hanım yapıyor o da profesyonel makyaj ürünleri kullanıyor. İnankı o saç hiç mi bozulmaz bozulmadı. Dış çekime avcılardan sarıyere gideceğimiz için Saat 9 da yapıldı gece 00.30 a kadar ne makyajım aktı bozuldu ne saçım bozuldu ( düşünün o sıcağa tere rağmen). Süper ve süperler herkese tavsiye ediyorum :)))

Canım çok teşekkürler. "Nişan fotoğraflarım yıkılsın" derken facebook a fotoğrafları yüklediğimde bi arkadaşım dediki nişa fotoğrafların yıkılıyor harika vs bende o anlamda albümün adını "Nişan fotoğraflarım yıkılsın" koydum :))

aaaaaaa pervin ilikçide mı yaptırdın cnm nısanlıgını cok guzel olmusun masallah Rabbm tamamına erdırsın <3

Evet canım pervin ilikçi mileny moda tasarımda dikildi. Çok memnun kaldım sonuç ortada zaten.

Allah nazarlardan korusun canım çokkk güzel olmuşsun muhhhtiiişşşşşsiin herşeyinlee Allah mutluluğunuzun devamını getirsin

çok hoş gzukuyosunuz cnm allah tamamını erdirsin inş mutluluklarr :)

cok begendim canım cok yakısmıssınız ve resimler harika cıkmıs :) pozların hepsine bayıldım allah mutlu etsin :) bisey sorcam basındaki taçı nerden aldın yada yaptırdın ?:)

Kızlar yorumlarınız için tekrar tekrar çok teşekkür ederim

cok begendim canım cok yakısmıssınız ve resimler harika cıkmıs :) pozların hepsine bayıldım allah mutlu etsin :) bisey sorcam basındaki taçı nerden aldın yada yaptırdın ?:)

Beğendiğine sevindim canım teşekkürler :) tacımı eminönünden aldım. Taşları yeşildi oradaki bayanlar hemen pembe taş koydular böyle bir şey çıktı ortaya

didemmm forumda en çok beğendiğim çift oldunuz herşeyinizle maşallah 4-4 lük. Keşke nişanlığını daha önceden görseydim harika model bayıldım. Buarada asıl saç rengin nedir* boya mı?

didemmm forumda en çok beğendiğim çift oldunuz herşeyinizle maşallah 4-4 lük. Keşke nişanlığını daha önceden görseydim harika model bayıldım. Buarada asıl saç rengin nedir* boya mı?

Çok teşekkür ederim canım yorumlarınızı okudukça çok mutlu oluyorum :))) boya değil canım kendi saç rengim.

masallah allah mutlu mesut etsin

amin canım çok teşekkür ederim.

ayy nasıl şeker olmşsnn valla ben bayıldımmm

bıdaha nışanlansam herhalde bu şekılde olmasını ısterdım o kadar bğendmbızden gectı evlenelı bıle 3yıl oldu
ben gercekten cok beğendım daha ne desemkı
resımler harıka
ayrıntılar muhteşem
sen harıkasınnn
mutluluklar cnmmm düğün ne zmn onuda beklıyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…