Nişan nişan fotoğrafçısı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

Bu fotografcii kiiim :)

senin için uygun fiyat yaklaşık ne kadar?

senin için uygun fiyat yaklaşık ne kadar?

belirli bir ücret belirtemem ama 1500 2000 tl den bahsettiler bana. ayrıca nişanım geçti canım ama düğüne kesinkez böyle bişey yaptırıcam. sen yapan birilerini biliyomusun?

belirli bir ücret belirtemem ama 1500 2000 tl den bahsettiler bana. ayrıca nişanım geçti canım ama düğüne kesinkez böyle bişey yaptırıcam. sen yapan birilerini biliyomusun?

BENDE NETTE ARAŞTIRIRKEN BULMUŞTUM. BİLGİLERİNİ YAZIYORUM AŞAĞIYA MAİL YADA TELEFON YOLUYLA İRTİBATA GEÇERSEN YARDIMCI OLACAKTIR.
65x35 cm panaromik albüm (deri siyah,beyaz,kahve renk seçenenekleri )
1 adet 75cm x 100cm fotograf
2 adet ufak cep albümü
20 adet 15x21 ailelere dağıtmak için fotograf
tüm çekilen fotograflar DVD si
Tüm Gün Çekim Kuaför, Dış Mekan, İç Mekan çekimi...
1000 TL

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

yol masrafı istemiyorum ekstra, oda benden :) iki aile içinde birer ufak albüm yapıyorum. toplamda 20 adet fotograf + sizin panoramik albünüz ve 1merte boyunda bir fotograf hediye edyorum. demişti... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yol masrafı istemiyorum ekstra, oda benden :) iki aile içinde birer ufak albüm yapıyorum. toplamda 20 adet fotograf + sizin panoramik albünüz ve 1merte boyunda bir fotograf hediye edyorum. demişti... :)

bende mail attım bakalım ne dicek

Merhaba Arkadaşlar ben nişan için stüdyo çekimi alnlaştım
12 adet poz, 20*25 yada 20*30 boyutunda fotoblok albüme olcak.
2 cep albümü
aynı fotoğrafların çıktısı
Bide büyük cerceve
400 tlye anlaştım çok mu vermişim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…