• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan nişan fotoğrafçısı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
inanamıyorum ama yaptırdım canım :9:
hemde çok enteresan oldu. aralık ayı malum havalar soğuk bizde dedikki stüdyo çekilelim düğünde yaparız artık dedik. çünkü bulduklarımız nişan için gereksiz fazla maliyet çıkarttı. neyse biz tuttuk stüdyoyu. nişandan 1 gün öncede yağmur yağınca iyiki tutmamışız kimseyi dedik. nişanım olduğu gün hava çok güzeldi ama. stüdyoda foto çekilirken adam bizi çok beğendi sanırım hadi yürüyün dışarda fotolarınızı çekicem dedi :9: nişanda ilk defa yapıyolarmış. ve bu bana sadece 250 tl ye malolucak :32:
bu arada nişandan 1 gün sonrada hava çok kötü ve yağmurluydu.
yani Allah hava yönündenn de foto yönündende gönlüme göre verdi. ama daha hazır değiller göremedim maalesef :16:

Bu fotografcii kiiim :)

kızlar sizden bir yardım istiyorum. ben izmitteyim bazılarınız bilir aralık 4 te nişanım olucak. ben belgesel tarzında çekim yaptırmak istiyrum ama henüz bulamadım. aramızda bu işi yapan yada yapanı bilen vaarsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. şehir dışından gelenler çok fazla para istiyo :50:

senin için uygun fiyat yaklaşık ne kadar?

belirli bir ücret belirtemem ama 1500 2000 tl den bahsettiler bana. ayrıca nişanım geçti canım ama düğüne kesinkez böyle bişey yaptırıcam. sen yapan birilerini biliyomusun?

BENDE NETTE ARAŞTIRIRKEN BULMUŞTUM. BİLGİLERİNİ YAZIYORUM AŞAĞIYA MAİL YADA TELEFON YOLUYLA İRTİBATA GEÇERSEN YARDIMCI OLACAKTIR.
65x35 cm panaromik albüm (deri siyah,beyaz,kahve renk seçenenekleri )
1 adet 75cm x 100cm fotograf
2 adet ufak cep albümü
20 adet 15x21 ailelere dağıtmak için fotograf
tüm çekilen fotograflar DVD si
Tüm Gün Çekim Kuaför, Dış Mekan, İç Mekan çekimi...
1000 TL

xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
BENDE NETTE ARAŞTIRIRKEN BULMUŞTUM. BİLGİLERİNİ YAZIYORUM AŞAĞIYA MAİL YADA TELEFON YOLUYLA İRTİBATA GEÇERSEN YARDIMCI OLACAKTIR.
65x35 cm panaromik albüm (deri siyah,beyaz,kahve renk seçenenekleri )
1 adet 75cm x 100cm fotograf
2 adet ufak cep albümü
20 adet 15x21 ailelere dağıtmak için fotograf
tüm çekilen fotograflar DVD si
Tüm Gün Çekim Kuaför, Dış Mekan, İç Mekan çekimi...
1000 TL

xxx

yol masrafı istemiyorum ekstra, oda benden :) iki aile içinde birer ufak albüm yapıyorum. toplamda 20 adet fotograf + sizin panoramik albünüz ve 1merte boyunda bir fotograf hediye edyorum. demişti... :)

Son düzenleyen: Moderatör:
yol masrafı istemiyorum ekstra, oda benden :) iki aile içinde birer ufak albüm yapıyorum. toplamda 20 adet fotograf + sizin panoramik albünüz ve 1merte boyunda bir fotograf hediye edyorum. demişti... :)

bende mail attım bakalım ne dicek :16:

Merhaba Arkadaşlar ben nişan için stüdyo çekimi alnlaştım
12 adet poz, 20*25 yada 20*30 boyutunda fotoblok albüme olcak.
2 cep albümü
aynı fotoğrafların çıktısı
Bide büyük cerceve
400 tlye anlaştım çok mu vermişim acaba?

Back