kızlar sizden bir yardım istiyorum. ben izmitteyim bazılarınız bilir aralık 4 te nişanım olucak. ben belgesel tarzında çekim yaptırmak istiyrum ama henüz bulamadım. aramızda bu işi yapan yada yapanı bilen vaarsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. şehir dışından gelenler çok fazla para istiyo
Canım eğer Mersin'de olsaydın benim yakın bir arkadaşım fotoğrafçı ve tanıdığım ajanslarda var uygun fiyata bulurduk ama malesef yardımcı olamıyorum
keşke yaa yardımcı olabilicek birileri olsa şu forumda ama maalesefff
valla bu nişan olacağı için öyle 1000 tl falan veremem, ben uygulama albüm foto baskısı falan da istemiyorm. sadece çektiği fotoları bana versin yeter ben grafiker olduğum için gerekli uygulamaları yaparım zaten
Bak bu çok fark eden bir şey cidden. çünkü hazırladıkları kitap albüm, panaromik albüm, baskı ebatı vs çok fark ediyor. Yeni evli olunca biliyor insan bunları. Benim düğün fotoğraflarım digital hali dün geldi. Albüm daha sonra gelecek. fotoğraf video bölümüne "düğün fotoğraflarım geldi" diye bir konu açtım oradan benimkilere bakabilirsin. beğenirsen kime çektirdiğim bilgisini falan veririm sana.
Kampanyaları falan varmış. dün fotoğrafları gönderirken söylediler. baskı falan da istemediğini söylersen bu fotoğraf sanatçısına ya da başka birine çok daha uygun fiyatlara çektirebilirsin sanıyorum.
ne kadar güzel kendin uygulama da yabiliyormuşsun fotoğraflara ben hiç anlamam
canım baktım fotolarına gerçekten çok hoş olmuş ben başta katalog çekimi falan sandım yani o derece
valla bilgileri özelden yollarsan çekim yapan kişiyle görüşmek isterim
ben daha ozel mesaj atamiyorum( buraya web sitesi falan da yazilmiyor. o zaman google prenuptialdays diye yazarsan .com diye sonlanan site. Dun gece benim de fotolarim eklendi siteye =))) orada iletisim bilgileri var. mail ya da tel. kolay gelsiiinnnnn..
canım siteyi buldum ayrıca telefonlada görüştüm fiyat teklifi göndericekler bana bakalım hayırlısıteşekkür ederim bu arada
ne yaptın mouse fotoğrafçı buldunmu dış çekim yaptırdınmı ne kadara mal oldu :)
inanamıyorum ama yaptırdım canım
hemde çok enteresan oldu. aralık ayı malum havalar soğuk bizde dedikki stüdyo çekilelim düğünde yaparız artık dedik. çünkü bulduklarımız nişan için gereksiz fazla maliyet çıkarttı. neyse biz tuttuk stüdyoyu. nişandan 1 gün öncede yağmur yağınca iyiki tutmamışız kimseyi dedik. nişanım olduğu gün hava çok güzeldi ama. stüdyoda foto çekilirken adam bizi çok beğendi sanırım hadi yürüyün dışarda fotolarınızı çekicem dedinişanda ilk defa yapıyolarmış. ve bu bana sadece 250 tl ye malolucak
bu arada nişandan 1 gün sonrada hava çok kötü ve yağmurluydu.
yani Allah hava yönündenn de foto yönündende gönlüme göre verdi. ama daha hazır değiller göremedim maalesef
bizde düşünüyoruz dış çekim o yüzden sordum canım düğünümde yapamadık havada güzeldi düğün salaonuda tam yeriydi ama olmadı içimde uhde kaldı eşimle karar verdik yazın bizde çekilcez tekrar gelinlik damatlık giyip ondan sordum canım
senin adına sevindim süper olmuş kısmetlisin yani :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?