Nişan nişan fotoğrafçısı

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

mmousee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
8.420
1.247
248
kızlar sizden bir yardım istiyorum. ben izmitteyim bazılarınız bilir aralık 4 te nişanım olucak. ben belgesel tarzında çekim yaptırmak istiyrum ama henüz bulamadım. aramızda bu işi yapan yada yapanı bilen vaarsa yardımcı olursa çok mutlu olurum. şehir dışından gelenler çok fazla para istiyo

canım ben bursada oturuyorum bildiğim kadarıyla fotoğrafçıların çoğu belgesel şeklinde çekim yapıo bi kaç yerle git konuş istersen çok yakın bi arkadaşım belgesel şeklinde çekim yaptırdı foto yalım diye stüdyodan geldiler çokta hoş olmuş.

canım ben nerdeyse hepsinden fiyat istedim. Sabahtan akşama kadar belgesel tadında çekim için en az 1000 TL istediler. En son facebook da 650TL ye bir fotografçı buldum istersen özelden ismini verebilirim :)

merhaba cnm, bende nisan ve dügün icin belgesel cekimi yapan en uygun fotografciyi bulma cabasinda oldugum icin biraz arastiriyorum bu aralar. isim yapmis kisiler genelde cok fazla ücret talep ediyolar. ben facebookda arastirirken "dügün ve dogum fotografcisi gülistan ilhan" diye birini gördüm, kendisi izmitte oturuyor. sende izmitten birini aradigin icin bi bak istersen, belki uygun fiyat verir. bi de "Gülümse - Photography" ismiyle aratirsan facebooktan baska bi fotografci daha var, bu istanbulda, ama belki digerinden daha uygun fiyat verir. umarim gönlüne ve bütcene göre bi fotografci bulursun ayrica simdiden tebrikler

sağolun arkadaşlar bi araştırıyım söylediğiniz isimleri :44:

Belgesel tarzi foto cekimlerinde maddiyat cidden cok onemli oluyor. Cok para vermek cok guzel olacagi anlamina da gelmiyor tabi ama fotografcilarla birebir konusman gerekiyor bence canim. yani dugunde de birlikte calismak istersen belki daha cok indirim yapabilirler. Dugunun yakin bir zamanda bilmiyorum ama.. Ben dugun fotografcimdan cok memnundum mesela. Umarim sen de oyle birini bulursun.

Canım eğer Mersin'de olsaydın benim yakın bir arkadaşım fotoğrafçı ve tanıdığım ajanslarda var uygun fiyata bulurduk ama malesef yardımcı olamıyorum

Canım eğer Mersin'de olsaydın benim yakın bir arkadaşım fotoğrafçı ve tanıdığım ajanslarda var uygun fiyata bulurduk ama malesef yardımcı olamıyorum

keşke yaa yardımcı olabilicek birileri olsa şu forumda ama maalesefff

valla bu nişan olacağı için öyle 1000 tl falan veremem, ben uygulama albüm foto baskısı falan da istemiyorm. sadece çektiği fotoları bana versin yeter ben grafiker olduğum için gerekli uygulamaları yaparım zaten

Bak bu çok fark eden bir şey cidden. çünkü hazırladıkları kitap albüm, panaromik albüm, baskı ebatı vs çok fark ediyor. Yeni evli olunca biliyor insan bunları. Benim düğün fotoğraflarım digital hali dün geldi. Albüm daha sonra gelecek. fotoğraf video bölümüne "düğün fotoğraflarım geldi" diye bir konu açtım oradan benimkilere bakabilirsin. beğenirsen kime çektirdiğim bilgisini falan veririm sana.

Kampanyaları falan varmış. dün fotoğrafları gönderirken söylediler. baskı falan da istemediğini söylersen bu fotoğraf sanatçısına ya da başka birine çok daha uygun fiyatlara çektirebilirsin sanıyorum.

ne kadar güzel kendin uygulama da yabiliyormuşsun fotoğraflara ben hiç anlamam

canım baktım fotolarına gerçekten çok hoş olmuş ben başta katalog çekimi falan sandım yani o derece
valla bilgileri özelden yollarsan çekim yapan kişiyle görüşmek isterim

canım baktım fotolarına gerçekten çok hoş olmuş ben başta katalog çekimi falan sandım yani o derece
valla bilgileri özelden yollarsan çekim yapan kişiyle görüşmek isterim

ben daha ozel mesaj atamiyorum ( buraya web sitesi falan da yazilmiyor. o zaman google prenuptialdays diye yazarsan .com diye sonlanan site. Dun gece benim de fotolarim eklendi siteye =))) orada iletisim bilgileri var. mail ya da tel. kolay gelsiiinnnnn..

canım siteyi buldum ayrıca telefonlada görüştüm fiyat teklifi göndericekler bana bakalım hayırlısı teşekkür ederim bu arada

ne yaptın mouse fotoğrafçı buldunmu dış çekim yaptırdınmı ne kadara mal oldu :)

inanamıyorum ama yaptırdım canım
hemde çok enteresan oldu. aralık ayı malum havalar soğuk bizde dedikki stüdyo çekilelim düğünde yaparız artık dedik. çünkü bulduklarımız nişan için gereksiz fazla maliyet çıkarttı. neyse biz tuttuk stüdyoyu. nişandan 1 gün öncede yağmur yağınca iyiki tutmamışız kimseyi dedik. nişanım olduğu gün hava çok güzeldi ama. stüdyoda foto çekilirken adam bizi çok beğendi sanırım hadi yürüyün dışarda fotolarınızı çekicem dedi nişanda ilk defa yapıyolarmış. ve bu bana sadece 250 tl ye malolucak
bu arada nişandan 1 gün sonrada hava çok kötü ve yağmurluydu.
yani Allah hava yönündenn de foto yönündende gönlüme göre verdi. ama daha hazır değiller göremedim maalesef

bizde düşünüyoruz dış çekim o yüzden sordum canım düğünümde yapamadık havada güzeldi düğün salaonuda tam yeriydi ama olmadı içimde uhde kaldı eşimle karar verdik yazın bizde çekilcez tekrar gelinlik damatlık giyip ondan sordum canım
senin adına sevindim süper olmuş kısmetlisin yani :)))

ehehe ne güzelmiş yaaa bencede güzel olur sizin adınıza
normalde özel briini tuttunmu 1500 den başlıyo fiyatlar canım ama bende foto stüdyolarına sorun onların fiyatları çok daha uygun ve güzel oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…