Nişan Elbisem

Bana sizin dugununuz icin ozel abiye almakla ugrasmak istemiyor gibi geldi. Maddi durumu sandiginiz gibi iyi olmayabilir. Insanlar gizliyor bazen. Ona arkadaslarin dedigi gibi trendyoldan abiye almayi teklif edin. Benim hediyem dersiniz. Hem araniz bozulmaz hem de madem cok ucuz sizin icin de problem olmasa gerek 300 liraya en yakin arkadasiniza hediye almak.

bi tek ben mi anlamadim ya sorun ne sizin elbise de zaten ozel tasarim vs degilmis, kayinvalide fark ederse maksimum pisti oldugunuzu dusunur. size sorarsa da elbise alacak durumu yoktu galiba istedi verdim geri getirdi dersiniz. bilmiyorum art niyet aramak benim hic aklima gelmedi. kendim de verirdim galiba elbisemi.

Dimi öyle söyleyeyim. Kayınvalidemler farkederse farklı düşünce içerisinde olabilir mahçup olmak istemem onlara karşı, diyeyim
vermeyin böyle saçmalık mı olur?sizle ilgisi olmayan bir düğünde giyse neyse sizin düğününüz de giyecekmiş akıllara zarar.eşiniz görünce tuhafına gitmeyecek mi ailesini geç.düğününüzü rezil etmeye niyetlenmiş arkadaşınız.

Kendi sorun etmemis ben etmem de.
Kvde niye sorun etsin?Ona neki?
Herseyi kvde ne düsünür diye düsünürseniz isiniz zor.
Ayrıca nisan elbiseniz hot couture elbise değilse,herkes almıs olabilir aynsından.
Kvde en fazla arkadasın senin elbisenden almıs der gecer yani bence.

Esi düğünlerinde arkadasının kıyafetini fark ediyorsa o heyecan,hengameyle sıkıntı büyük bence kfglkgflkgf

Ya şimdi sassy Hanım, özel tasarım olmasa bile nişanda herkes görmüş, görmeyen de fotoğraflardan görmüştür. Yani şimdi aynı elbisenin düğünde başka birinin üstünde olması garip durur. Ben alacak durumda olmasam bile arkadaşımdan bunu talep etmem. Yani son alternatifi gelin olacak arkadaşının nişan elbisesi mi? Sanmıyorum. Biraz çabasızlık ve maliyeti sıfıra düşürme isteği. Yani kim site site ya da mağaza mağaza gezip de fiyat performans çizgisini oturtup elbise alacak? Hazır arkadaşımın nişanlığı var, alır geçiririm üstüme gibi bir şey olmuş. Yani tamam, normal zamanda olabilir. 2-3 saatlik bir şey için her zaman insanlar min 500 tl vermek istemeyebilir. O zaman tabi birbirinin dolabına göz atarsın, karşılıklı paslaşırsın. Ama arkadaşının düğününde nişanlığını istemek olmaz. Başka bir elbisesi deseniz, o olur.
Benim kız kardeşim falan yok, paylaşmaya çok alışmadım. Belki de ondandır. Ben olsam şık bulmazdım bu hareketi. Başka bir elbise teklif ederdim en fazla.

Esi düğünlerinde arkadasının kıyafetini fark ediyorsa o heyecan,hengameyle sıkıntı büyük bence kfglkgflkgf
takım elbise anlaşılmaz hepsi birbirine benziyor ama elbise farkedilir.arkadaş yakınına gelir damadın beraber halay çekerler.valla bana çok tuhaf geldi bu istek.başka düğüne isteseydi ver gitsin derdim

takım elbise anlaşılmaz hepsi birbirine benziyor ama elbise farkedilir.arkadaş yakınına gelir damadın beraber halay çekerler.valla bana çok tuhaf geldi bu istek.başka düğüne isteseydi ver gitsin derdim
Gelinlik giyip gelmediği sürece ben takılmazdım ne bilim.
Hic mi kıyafeti yok kızın bilemedim.
Ben istemem böyle biseyi birinden de.İsterlerse benden giyecek biseyi yok herhlde derim

ben dumduz bir elbise diye dusundum o yuzden de konu sahibinin elbisesi oldugundan cok insanlar pisti olduklarini dusunurler bence. bilmiyorum aradaki samimiyete bagli mesela ben undergrad mezuniyetimde giydigim elbiseyi arkadasima vermistim o da baska bir okuldan mezun olurken giymisti. ki o ozel tasarim bir elbiseydi aradi daha guzelini bulamadi icinde kalmasin diye verdim giydi. ben cok elbiseye anlam yuklemiyorum, konu sahibi de nisan elbisem bana ozel olsun diyip vermek istemese anlardim ama kayinvalidem ne der diye dusunmesi biraz garip geldi.

Gelinlik giyip gelmediği sürece ben takılmazdım ne bilim.
Hic mi kıyafeti yok kızın bilemedim.
Ben istemem böyle biseyi birinden de.İsterlerse benden giyecek biseyi yok herhlde derim
dolabımdan normal bir elbise veririm maddiyatı yoksa ya da alırım bir elbise.100 150 ye bile çok şık elbiseler var şimdi nette.nişan elbisemi asla vermezdim düğünümde giymek için birisine.düğün boyunca o elbiseye bakardım ayolll şaşkınlıkla

İşte Sassy Hanım, başka bir mekanda ve organizasyonda giymiş arkadaşınız. Şimdi nişan aynı kişinin nişanı, düğün aynı kişinin. O yüzden garip duruyor.
Bir de dediğine göre gösterişli ve bordo bir elbise imiş. Ben pek abiye sevmem, çok nadiren giymişliğim oldu. Ama nişanlık, bordo falan deyince gözümde fark edilir bir imajı oluştu. Yani gören bir dahakine fark eder.
Kuzenimin kınasında giydiği bir elbise vardı. Böyle kan kırmızısı, üstü taşlarla süslü, gelinlik kadar kabarık. Özel tasarım değil ama aynı elbiseyi giysem hatırlanır yani.

yani bir benzeri daha olmayan bir elbiseyi verdigimi soylemek istedim, disarida satilan elbiseyi de gayet verirdim tabi bu benim dusuncem. bir de ayni ortamin artik bir esprisi kalmadi her yer ayni ortam sayilir instagram sayesinde.

bilmiyorum dedigim gibi takildigim nokta kayinvalideyi dert etmesi. yoksa vermek istemeyebilir gayet dogal.

Ben 2.elde sattım nisan elbisemi ghlglghlghl
8 sene sonra tabi.
Kargolarken de ins kaderimiz benzemez diye dua ettim alan kisiye gfkşlglkgfşlkfg

Yani kayınvalideyi ben de dert etmem. Ettiğim hediyenin peşine pek düşmüşlüğüm yoktur. Bir sefer, aldığım hediyeyi birisi çat diye başkasına hibe etmişti. Onda biraz kalbim kırılmıştı. Ama hibe etmezse bir günlüğüne vermek sorun değil. Tabi kayınvalide aldı diye özel görüyorsa elbiseyi. Benim çok sayılı eşyama bu tür bir bağım var. Mezuniyetimde annemin aldığı kolye mesela, kimseye veremem. Onun dışında benim de pek eşya bağlılığım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…