Nişan Elbisem

O grupta olsam yok artıkk diyen ve grupta sevilmeyen keriz ben olurdum muhtemelen o yüzden karışmak istememiş olabilirler

Hafta sonu buluştuğumuzda güzel bir şekilde dile getircem o zaman.

O grupta olsam yok artıkk diyen ve grupta sevilmeyen keriz ben olurdum muhtemelen o yüzden karışmak istememiş olabilirler
Aynen öyle .o böyle istekte bulununca hiçkimseden ses çıkmadı. muhtemelen karışmak istemediler. Ama genede özelden de olsa o kıza diyebilirler , bence alma doğru olmaz diye. Ben olsam özel olarak konuşurdum çünkü bende başkasına yapmak istemem. Bana da yapılmasını istemem.

Yersiz ve gereksiz..
Yani durumu yoktur,konusulur,uygun bir seyler bakilir..Ona itirazim yok.Yarinin kime ne getirecegi belli degil sonucta.
Ama nisaninda giymis oldugun elbiseyi dugununde giymem icin bana ver demek: Rahatsiz edici..
Yani neyin cabasi bu ? Bu kiz,nisaninda giydi ve gordunuz bir de benim uzerimde gorun gayesi mi ?
İyi ki nisanlini istememis :\

Durumu var fakir biri değil. Birde elbisesi var onun illa abiye giymek zorunda değil.

Ay olmaz ne munasebet ya! Durumu yoksa bile sizden baska elbise rica edebilirdi. Nisan elbisesi ne alaka? Haset mi, garezi mi var? Siz de saf misiniz neden kabul eidyosunuz
Maddi durumu var. Onunda var elbisesi ama farklı birşey arıyor galiba. Bilemedim. Hasetlik olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta herşeye sahip bana karşı niye hasetlik yapsın ki. Uygun bir dille dile getircem zaten

Hepinize teşekkür ederim. Düşündüğüm şeyin başkaları tarafından da aynı olması benim için iyi oldu. Demek bir tek bana yanlış gelmiyor. Ben uygun bir dille açıklama yapıp , istemediğimi dile getircem

Çok saçma bir istekmiş! Elbise mi kalmadı piyasada, ne demek senin nişan elbiseni giyeyim. Durumu olmaz, başka elbiselerinizi isteyebilir çok normal. Bin türlü seçenek var düşük bütçeyle yapabileceği, o gidip nişan elbisenize mi göz dikmiş yani! Tavrınızı koyun ki düğünden sonra gelinliğinizi falan da istemesin :))

Bence düşünerek böyle bir istekte bulunmadı. Düşünceli bir insan zaten böyle bir istekte bulunmaz

damadın aklını mı karıştırmak istemiş

O senin elbisen sonuçta bence verebilirsin.
Karışma hakkı yok ki

ne münasebet ya, durumu uygun değilse ya da başka bir elbise almaya gücü yoksa ben teklif ediyim diğer elbiselerimi göstereyim. Ama onu vermem ya.

ben arkadaşa şaşırdım başka birinin düğününde giymek istese neyse direk sizin düğünde giymesi abes...insanlar tanır elbiseyi de utanırım demiyor mu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…