- 2 Aralık 2018
- 83
- 72
- 88
- 30
- Konu Sahibi Miniksevimli
-
Ama bence kızlar söylese belki o da yanlış olduğunu düşünebilirdi. Çünkü çoğunluk yanlış olduğunu düşünüyor normali bu demekmişSiz nasil ki kötü olmamak icin diyemeyeceginizi dusunuyorsaniz onlar da oyle düşünmüş olabilir. Bir sey deseler arkadasiniz demez mi "o bir sey demeyip uygun bulup verdikten sonra sizi ne ilgilendirir" diye.
Ay ben de kendim aldım sjdjdjdk hatta gidip begenip alıp bil bakalım naptımmmm diye aramıştım ajdjdkd fiyat alıp arasaymısım keske gitti paracıklar10 senelik evliiyim suan soktayım.
Nisan elbisesini erkek tarafı mı alıyor hanımlar
Bizde babam aldı.
Ayy bak daha orda kazınlanmısısm gşlgflşgfşl
Ayy valla iyi sabirlisiniz. Ben olsam şimdiye sinir olmuş ve daha fazla dayanamayıp arayıp konuşmuştum. Buz gibi de sogurdum arkadaşımdan bu mantıkta biriyle arkadaş da kalamazdim sanırım . Ne münasebet benim düğünüm de nisanimda giydiğim elbiseyi ödünç istemekPeki hafta sonu buluşcaz. Dile geticem güzel bir şekilde.
Bunu kimsenin söylemesine gerek yok normal mantık ve zekaya sahip biri bunu istemezAma bence kızlar söylese belki o da yanlış olduğunu düşünebilirdi. Çünkü çoğunluk yanlış olduğunu düşünüyor normali bu demekmiş
O yüzden istemişDüz . Her davetiye de giyilebilecek bir elbiseydi
Dünden beri aklımdaydı hiç çıkmadı. Uyuyamadım bu gece şaşkınlıkla.Ayy valla iyi sabirlisiniz. Ben olsam şimdiye sinir olmuş ve daha fazla dayanamayıp arayıp konuşmuştum. Buz gibi de sogurdum arkadaşımdan bu mantıkta biriyle arkadaş da kalamazdim sanırım . Ne münasebet benim düğünüm de nisanimda giydiğim elbiseyi ödünç istemek
Bu kadar şaşılacak birşey yok bence ya dümdüz başka elbise vereyim deyin o düşünmüyorsa sizde üstünde durmayın . Yani düğünde beyaz giymeyi geçtik gelinin nişanlıligini istemeye kadar geldik masallahDünden beri aklımdaydı hiç çıkmadı. Uyuyamadım bu gece şaşkınlıkla.
ahahahahhah olabilirYa da bak etrafında kimler vardı ama sen bununla evlendin
kaynana şıp diye tanır ama o almış elbiseyi.gelinim değer vermemiş dalga geçer gibi de düğününde arkadaşına giydirmiş demez mi?ben olsam derdimYani elbise bulunmaz hint kumasindan degilse aynisindan onlarca vardir. Kimse aaaa nisan elbisesi giymiş demez bence.
Valla ben demem. Esya bu. Elbise eninde sonunda bu kadar deger bicmemek lazim.kaynana şıp diye tanır ama o almış elbiseyi.gelinim değer vermemiş dalga geçer gibi de düğününde arkadaşına giydirmiş demez mi?ben olsam derdim
Çok belirgin bir model, ben olsam şak diye tanırım ki ben tanıyorsam herkes tanırBordo bel kısmı dar ve taşlı. Kolları balon kol ve bel aşağısı tül. Yani abiyede mağazalarında bulunabiliyor. Ama işte tesadüf ki rengi , modeli de aynı olmuş oluyor düğünde olunca
Normalde ben de veririm hatta gelinlik nişanlık söz kına.... giysilerini anneme ver gitsin durumu olmayan biri giysin dedim. Annem de çevrede ne kadar durumu olmayan kız varsa ödünç vermiş, kaç kişi evlenmiş benim gelinlikle nişanlıkla. Üstelik nişan kıyafetini kayınvalide Nişantaşı'nda özel diktirmişti. Ama burada bu kadının durumu iyi, bir sürü abiye elbisesi varmış. Arkadaşının nişan elbisesini hadi çok beğendin aynısını bulamadın al yine giy başka yerde. Özellikle düğününde giymek için senin nişan elbiseni istiyorum çok abes. Elbiseyi isteyip aynısını başka renk diktirse o da olur, çok beğenmiş dersin.bi tek ben mi anlamadim ya sorun ne sizin elbise de zaten ozel tasarim vs degilmis, kayinvalide fark ederse maksimum pisti oldugunuzu dusunur. size sorarsa da elbise alacak durumu yoktu galiba istedi verdim geri getirdi dersiniz. bilmiyorum art niyet aramak benim hic aklima gelmedi. kendim de verirdim galiba elbisemi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?