- Konu Sahibi Miniksevimli
-
Kiza olur evet demissiniz burda atip tutuyorsunuz. Cok yakinsiniz ya hani neden olmaz canim diyemedinizbenden zayıf. Çok sorun değil bütün elbiseler üzerinde güzel dursun ama benim için özel olan bir elbiseyi giymesini istemem
Bak bunu hiç bilemezsin. Bu kişi için söylemiyorum ama bu durumun zenginlikle fakirlikle ilgisi yok. Bazısı zerre hissettirmez kıskançlığını hasetliğini. Mesela bu kadın bir belirti göstermiş, takibe al. Düğünden sonraya kadar belli etmeden incele bakalım başka yamuğu olacak mı?Maddi durumu var. Onunda var elbisesi ama farklı birşey arıyor galiba. Bilemedim. Hasetlik olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta herşeye sahip bana karşı niye hasetlik yapsın ki. Uygun bir dille dile getircem zaten
Kusura bakma ailem izin vermedi nişan elbisesini başka birine vermeme sen başka elbise bak deyin.Merhaba arkadaşlar. Bir durum var ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Benim yakın bir tarihte düğünüm olacak. Bir arkadaşım düğünümde nişanımda giydiğim kıyafeti giymek istediğini söyledi. Ben de hayır diyemedim. Ama çokta doğru bulmadım. Sonuçta o nişan elbisemi herkes gördü. Düğünde farkedilirse arkadaşımın üzerinde kayınvalidemler yanlış birşey düşünebilir mi?
ya bana hasetlik gibi geldi. hatta şey bile demiş olabilir etrafındakilere, bak ben giyiyim bana daha güzel yakışacak o elbise diye iddialaşmış olabilirler. yoksa hiçbir anlamı yok nişan elbisesini istemenin, ki elbiseyi kayınvalide almış.
çok iyi niyetlisiniz buradaki herkes gibi. ama insanlar iyi değildir özünde. hasetlik ruhumuzda var.
Yok daha nelerMerhaba arkadaşlar. Bir durum var ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Benim yakın bir tarihte düğünüm olacak. Bir arkadaşım düğünümde nişanımda giydiğim kıyafeti giymek istediğini söyledi. Ben de hayır diyemedim. Ama çokta doğru bulmadım. Sonuçta o nişan elbisemi herkes gördü. Düğünde farkedilirse arkadaşımın üzerinde kayınvalidemler yanlış birşey düşünebilir mi?
"Hayatım vereyim, elbise senin olsun, canın sağolsun ama benim düğünümden başka heryerde giyebilirsin" diyebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Bir durum var ve sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?