nişan döneminde cinsellik

evet öyle ama bu nevi sorunlar herşey yolunda iken evlendikten yıllar sonra da ortaya çıkabilir. Örn benim eşimin tansiyon sorunu çıktı tansiyon ilacı aldı yan etkileri cinsellik üzerinde çok olumsuz oldu, ben menopoza girdim libidom düştü vb Ama cinsel sorunların hepsinin bir çözümü var yeter ki istek olsun. Yani bir sorun yaşandı diye sevdiğimiz bir insandan ayrılmıyoruz.
O yaşlarda cinselliğin önemi farklı, sizin yaşınızda farklı.

O yaşlarda cinselliğin önemi farklı, sizin yaşınızda farklı.
Aslında tam tersi. Bizim yaşlarda daha iyi oluyor (kanaatimce). Ne istediğinizi biliyorsunuz. Güvenli bir ilişkiniz oturmuş oluyor, birbirinizi tanıyorsunuz vs. Yaş ile cinselliğin önemi azalmıyor. Gençken de sorunlar yaşayabiliyor insan. Biz de genç olduk, biliyoruz o yaşları :)

yoo karnımı doyurucam pastam durmasa da olur ancak beklemek daha mı evladır yoksa kalıplara takılmamak mı gerekir onu sorguluyorum sen de tam anlamamışsın aslında

Ayrılırsan üzülür müsün cinsellik yaşadığın için?
Nişan söz kınayla ilgisi yok bunun.
Evlilik öncesi cinsellik yaşamak adı. Ve tercihtir. Sadece seni ilgilendirir.

N
kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. uzun yıllardır birlikteyiz ve yıl sonu evleniyoruz ancak takdir edersiniz ki artık bazı şeyler her iki tarafın da başına vuruyor :işsiz: bu konuda ne çok seküler ne de çok muhafazakar biriyim. sizler bu dönemde dikkat ettiniz mi? deneyimleri düşünceleri paylaşalım
Nişan döneminde yaşarsaniz en bilginiz olur, yol yakinken ayrilabilir siniz

Bence yapılmalı.Yatakta uyum önemli.İlk gece umduğunu bulamamanın üzüntüsündense evlenmeden önce o üzüntüyü yaşamak daha iyidir. Tabi bilemeyiz iyide çıkabilir ama uzun yıllar beraber olup şartlar uygunsa hiç yapmamak bana garip geldi.Ön sevişme ya da oral falan yapıyor muydunuz sadece penetrasyon mu olmadı ? Yoksa hiç mi bir şey geçmedi aranızda o da önemli.

Bence yapılmalı.Yatakta uyum önemli.İlk gece umduğunu bulamamanın üzüntüsündense evlenmeden önce o üzüntüyü yaşamak daha iyidir. Tabi bilemeyiz iyide çıkabilir ama uzun yıllar beraber olup şartlar uygunsa hiç yapmamak bana garip geldi.Ön sevişme ya da oral falan yapıyor muydunuz sadece penetrasyon mu olmadı ? Yoksa hiç mi bir şey geçmedi aranızda o da önemli.
Yalnızca penetrasyon olmadı, onun dışında birbirimizi bu konuda iyi tanıdığımızı düşünsem de en önemli kısım için ayrıca meraklıyım

Ay bana cok tehlikeli geliyor boyle, ya minnacik seyi varsa? Ya erken boşalma sorunu varsa? Ya ten uyusmazligi yasarsaniz? Ya sizde problemler varsa? Hayatta evlenmem denemeden😂

Ay bana cok tehlikeli geliyor boyle, ya minnacik seyi varsa? Ya erken boşalma sorunu varsa? Ya ten uyusmazligi yasarsaniz? Ya sizde problemler varsa? Hayatta evlenmem denemeden😂
O kadarına bakmıştır heralde.tek yok penetrasyon değil ki.bu arada adamın boyuyla, posuyla penis boyutunun hiçbir ilgisi olmaması sizce de garip değil mi ? Vücudumuzda her organımız boyumuza göre orantılı ama tek istisna penis. ilginç doğrusu.

Bu zamana kadar yaşamadınız demek ki içten içe istemediniz. Biraz daha bekleyip düğünden sonra iç rahatlığıyla yaşayın madem. Bu çok kişisel bir şey bu arada yani ne bileyim. Herkesin lobidosuna kimse karışamaz sonuçta. Kimi şu şekil yapar kimi şu zaman 🤷

olursa düğün öncesi bi sıkıntı yaşanırsa ayrılırsanız (meşhurdur düğün öncesi ayrılıklar)
1- eyvaaah artık bakire değilim mecburen beni alacaksın
2- eyvaaah artık bakire değilim seni sevmiyorum artık ama evleneceğiz
3- aradan zaman geçip başkasını bulduğun zaman utanmayacaksan, senden önce başkası şle yattım kardeşim beğenirsen bu diyeceksen.

olayın dini , boyutu senin vicdani yaklaşımın oluyor ona da sen karar ver..

X