nişan döneminde cinsellik

Tamam da nedeni ne yapmamanın o zaman ? Başka neye bağlayabilirsin ki.hoşlanmadığın biriyle nişanlanacak hâlin yok.beni almaz diye düşünmek de muhazakârlık zaten.
Kişinin kendi kararıdır sevişip sevişmemek bu kadar basit işte.
Biz burada muhafazakar olup sevişenleride gördük okuduk.
Sana göre ille yatmak lazım demi yoksa dünya tersine dönüyor demi.
Hiç affım yok bu konuda:))

kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. uzun yıllardır birlikteyiz ve yıl sonu evleniyoruz ancak takdir edersiniz ki artık bazı şeyler her iki tarafın da başına vuruyor :işsiz: bu konuda ne çok seküler ne de çok muhafazakar biriyim. sizler bu dönemde dikkat ettiniz mi? deneyimleri düşünceleri paylaşalım
Uzzuuunnn yıllardır beklemişisiniz düğüne de az kalmış bence açılışı düğünle yapın ldgjdfklg

Kişinin kendi kararıdır sevişip sevişmemek bu kadar basit işte.
Biz burada muhafazakar olup sevişenleride gördük okuduk.
Sana göre ille yatmak lazım demi yoksa dünya tersine dönüyor demi.

Hiç affım yok bu konuda:))
Bu yorumun neresine kalp gözlü emoji koyulmuş anlamadım valla.muhazakârım deyip, muhafazakâr gibi yaşamayanlarla benim dediğimin ne ilgisi var şimdi ? O onların tutarsızlığı.
Evet soruma cevap bulamamışsın, bir kişi yıllardır sevgili olduğu bir kişiyle, eğer muhafazakâr değilim diyorsa neden birlikte olmak istemez ? Soru açık.yok eğer evlenmeden olması iyi olmaz diye düşündünse, eee bu da muhafazakârlık zaten.sadece cevap istiyorum.korkuyordum, daha önce yapmamışım, çok da üstüne düşmedim, bilinmezlik korkuttu falan da denilebilir.ya da nişanlından mı şüphen vardı benimle ciddi düşünmez diye.öyleyse ayrılmak daha hayırlıydı.söule yani aklındakini ne olacak ? Muhafazakâr ilan edilmekten niye bu kadar korktunuz.illa sevişsin mi dedim? Neden diyorum?

Bu yorumun neresine kalp gözlü emoji koyulmuş anlamadım valla.muhazakârım deyip, muhafazakâr gibi yaşamayanlarla benim dediğimin ne ilgisi var şimdi ? O onların tutarsızlığı.
Evet soruma cevap bulamamışsın, bir kişi yıllardır sevgili olduğu bir kişiyle, eğer muhafazakâr değilim diyorsa neden birlikte olmak istemez ? Soru açık.yok eğer evlenmeden olması iyi olmaz diye düşündünse, eee bu da muhafazakârlık zaten.sadece cevap istiyorum.korkuyordum, daha önce yapmamışım, çok da üstüne düşmedim, bilinmezlik korkuttu falan da denilebilir.ya da nişanlından mı şüphen vardı benimle ciddi düşünmez diye.öyleyse ayrılmak daha hayırlıydı.söule yani aklındakini ne olacak ? Muhafazakâr ilan edilmekten niye bu kadar korktunuz.illa sevişsin mi dedim? Neden diyorum?
Lafı totosundan anlayanlar da bugün.ajsjsjdh🤣🤣🤣

kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. uzun yıllardır birlikteyiz ve yıl sonu evleniyoruz ancak takdir edersiniz ki artık bazı şeyler her iki tarafın da başına vuruyor :işsiz: bu konuda ne çok seküler ne de çok muhafazakar biriyim. sizler bu dönemde dikkat ettiniz mi? deneyimleri düşünceleri paylaşalım
Ahahahah ya hu atla deseniz atlamayacagim o konuda içiniz rahat olsun 😂 ancak devamında dediğiniz gibi daha erken deneyimlemek mi lazımdı bu konuda aklıma takıldığı için soruyorum. Evlendikten sonra daha mı geç olacak bilmiyorum çünkü bazı şeyler için

Cinsellik yaşanmasa bile cinsellik üzerine hiç konuşmamak, şakalaşmamak sıkıntı bence özellikle de uzun süreli ilişkilerde. Abuk sabuk fantezisi var mı, bir sıkıntısı var mı yok mu öğrenmek gerek, bilmek gerek bana kalırsa.

Biz de nişanliyken malum aktiviteyi yapıyorduk, ama düğün sonrası ilk gece heyecanını tatmak daha güzel olur bence, sıkın dişinizi:)

yoo karnımı doyurucam pastam durmasa da olur ancak beklemek daha mı evladır yoksa kalıplara takılmamak mı gerekir onu sorguluyorum sen de tam anlamamışsın aslında
Canım bu tamamen senin kararın. Kalıplar bu konuda belirleyici olmamalı çünkü ona bakarsak biz İngilterede ya da Avrupada falan doğmuş olsaydık o zaman 20 yaşından sonra niye hala bakiresin aseksüel misin, bir sorunun mu var? diyeceklerdi. Orada da kalıplar böyle. Yani kalıplar mı belirleyecek bedenimizle ilgili ne yapacağımızı? Siz kendi içinizde bir gel git yaşıyorsunuz. Kendiniz karar vereceksiniz, bize sormanız hata. Eğer pişman olacaksanız yapmayın. Pişman olmayacaksanız ve istiyorsanız yapın. Ama verdiğiniz karardan sonra da pişmanlık yaşamayın.

Biz de nişanliyken malum aktiviteyi yapıyorduk, ama düğün sonrası ilk gece heyecanını tatmak daha güzel olur bence, sıkın dişinizi:)
Biz de yapıyorduk ama düğün gecesi yine de çok farklı ve özeldi. Olay zardan ibaret değil. (bu arada kimseye yap falan demiyorum öyle anlaşılmasın)

Eee evlendikten sonra farketse mecbur çeker artık mı diyorsunuz yani ?
Birbirlerini bu kadar arzuluyorlarsa bence arada ten uyumu da vardır. Bu yüzden ben şu test sürüşü lafına gıcık olurum. Ne o araba mı alıyoruz? Yani o ten uyumunun varlığı illa penis vajina girmeden de anlaşılır.

Uzun yıllar birlikte olup hala sevişmediyseniz bekleyin, düğün günü yaparsiniz. Madem bunca zaman beklemissiniz, bari bir şeye yarasın 🙈 ilişkinin ilk yılında falan olsanız sevişin gitsin derdim, ama yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmişsiniz. Bunca sene sevgili olup hala aynı yataga girmediyseniz demek ki dikkat ediyorsunuz bu konuya, önem veriyorsunuz. O yüzden düğünü bekleyin. Geçen ylllariniza yazık olmasın. En azından 'benim için doğru olan buydu ondan bekledim' dersiniz, içiniz rahatlar .cunku evlenmeden beraber olsaniz, evlenmeden beraber olmadığınız onca seneniz boşa gitmiş gibi bri şey olur 😂😂kaçan onca fırsat, müsait olunan ama yapılmayan onca 🔞
Tabi yüzlerce fırsat oluyor ama hazır olmadan yapılınca, içinde bir ikilem yaşarken, ve tüm benliğinle çok istemeden yapılınca hiç güzel değil.

Eğer birlikte olmak sizin için sorun olmayacaksa sonrasında kesinlikle evlenmeden önce cinsel ilişkiye girilmeli. Ben evlenmeden bir defa olsun yapmıştım ve değerlendirdim. Ben bu adamla cinsel olarak yapabilir miyim diye. Daha sonra penis boyu süresi ten uyumu bunlar problem olup ciddi sorunlar oluşturabiliyor. Yalnız şunu unutmamalı benim içinde herşey istediğim gibi değildi ama yeterliydi :)

Birbirlerini bu kadar arzuluyorlarsa bence arada ten uyumu da vardır. Bu yüzden ben şu test sürüşü lafına gıcık olurum. Ne o araba mı alıyoruz? Yani o ten uyumunun varlığı illa penis vajina girmeden de anlaşılır.
Bezen herşey karşılıklı olmayabiliyor.sen uçiyorsundur belki ama karşı tarafta o kadar hareket yoktur.ten uyumu iyi diye adamın performansı da iyi demek değil ki.adam sen yeni ısınmışken boşalıyor olabilir. Penisi çok küçük ve eğri olabilir.çeşit çeşit olasılık var.bizdeki gibi değil ki.

Bezen herşey karşılıklı olmayabiliyor.sen uçiyorsundur belki ama karşı tarafta o kadar hareket yoktur.ten uyumu iyi diye adamın performansı da iyi demek değil ki.adam sen yeni ısınmışken boşalıyor olabilir. Penisi çok küçük ve eğri olabilir.çeşit çeşit olasılık var.bizdeki gibi değil ki.
evet öyle ama bu nevi sorunlar herşey yolunda iken evlendikten yıllar sonra da ortaya çıkabilir. Örn benim eşimin tansiyon sorunu çıktı tansiyon ilacı aldı yan etkileri cinsellik üzerinde çok olumsuz oldu, ben menopoza girdim libidom düştü vb Ama cinsel sorunların hepsinin bir çözümü var yeter ki istek olsun. Yani bir sorun yaşandı diye sevdiğimiz bir insandan ayrılmıyoruz.

X