nişan döneminde cinsellik

Moonse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2023
633
2.228
kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. uzun yıllardır birlikteyiz ve yıl sonu evleniyoruz ancak takdir edersiniz ki artık bazı şeyler her iki tarafın da başına vuruyor :işsiz: bu konuda ne çok seküler ne de çok muhafazakar biriyim. sizler bu dönemde dikkat ettiniz mi? deneyimleri düşünceleri paylaşalım

kızlar bu konuda ne düşünüyorsunuz. uzun yıllardır birlikteyiz ve yıl sonu evleniyoruz ancak takdir edersiniz ki artık bazı şeyler her iki tarafın da başına vuruyor :işsiz: bu konuda ne çok seküler ne de çok muhafazakar biriyim. sizler bu dönemde dikkat ettiniz mi? deneyimleri düşünceleri paylaşalım
Ben tam olarak neyi sorduğunuzu anlayamadım?

Kişisel bir karar bu. Çoğunluk seviştik dese sevişecek gibi bir konu açmışsınız. Benim önerim daha erken deneyip görmüş olmanız olurdu. İşler ciddiye bindikten sonra ha evliyken görmüşsünüz ha nişanlıyken. Ayrılmak zor olacak. Tabii biri birinden daha zor. Ama her ikisi de zor.

yoo karnımı doyurucam pastam durmasa da olur ancak beklemek daha mı evladır yoksa kalıplara takılmamak mı gerekir onu sorguluyorum sen de tam anlamamışsın aslında
Uzun yıllar birlikte olup hala sevişmediyseniz bekleyin, düğün günü yaparsiniz. Madem bunca zaman beklemissiniz, bari bir şeye yarasın 🙈 ilişkinin ilk yılında falan olsanız sevişin gitsin derdim, ama yuzmus yuzmus kuyruğuna gelmişsiniz. Bunca sene sevgili olup hala aynı yataga girmediyseniz demek ki dikkat ediyorsunuz bu konuya, önem veriyorsunuz. O yüzden düğünü bekleyin. Geçen ylllariniza yazık olmasın. En azından 'benim için doğru olan buydu ondan bekledim' dersiniz, içiniz rahatlar .cunku evlenmeden beraber olsaniz, evlenmeden beraber olmadığınız onca seneniz boşa gitmiş gibi bri şey olur 😂😂kaçan onca fırsat, müsait olunan ama yapılmayan onca 🔞

Kişisel bir karar bu. Çoğunluk seviştik dese sevişecek gibi bir konu açmışsınız. Benim önerim daha erken deneyip görmüş olmanız olurdu. İşler ciddiye bindikten sonra ha evliyken görmüşsünüz ha nişanlıyken. Ayrılmak zor olacak. Tabii biri birinden daha zor. Ama her ikisi de zor.
Ahahahah ya hu atla deseniz atlamayacagim o konuda içiniz rahat olsun 😂 ancak devamında dediğiniz gibi daha erken deneyimlemek mi lazımdı bu konuda aklıma takıldığı için soruyorum. Evlendikten sonra daha mı geç olacak bilmiyorum çünkü bazı şeyler için

yoo karnımı doyurucam pastam durmasa da olur ancak beklemek daha mı evladır yoksa kalıplara takılmamak mı gerekir onu sorguluyorum sen de tam anlamamışsın aslında
Bence bazı işler vaktinde guzel. Kalıplardan ziyade vakitlice yapılmalı diye düşünüyorum. Ufak tefek kaçamaklar olur hem pastan kesilmez hem de baş agrin geçer.

Ahahahah ya hu atla deseniz atlamayacagim o konuda içiniz rahat olsun 😂 ancak devamında dediğiniz gibi daha erken deneyimlemek mi lazımdı bu konuda aklıma takıldığı için soruyorum. Evlendikten sonra daha mı geç olacak bilmiyorum çünkü bazı şeyler için
Yani bir sorun varsa tedavi olacak kafada bir insan mı?

Evlendikten sonra daha mı geç olacak bilmiyorum çünkü bazı şeyler için
E evlenmenize ramak kalmis, belki ev alınmış eşyalar yerleşmiş, belki salon kaporasi ödenmiş.
Şimdi sevişseniz, adamdan memnun kalmasaniz sanki ayrilabilecek misiniz?
Eğer cevabın 'evet'se deneyebilirsin. Ama sanmıyorum ayrılabilecegini. Bunca yıllık sevgilin. O yüzden bekle düğünü. Zaten öyle de böyle de ne çıkarsa bahtina, onla yaşamayı öğreneceksin.
Bence çiftler evlilik yoluna girmeden, ailelere yaymadan cinsellik yaşamalı ki olmuyorsa hemen dönmeli:)

Bizim tek dikkat ettiğimiz korunmak oldu 8 yıldır :KK53:Takılmıyorsanız yapın gitsin, seks ilişki için güzel bir aktivite. En azından bana göre. :halay:

E evlenmenize ramak kalmis, belki ev alınmış eşyalar yerleşmiş, belki salon kaporasi ödenmiş.
Şimdi sevişseniz, adamdan memnun kalmasaniz sanki ayrilabilecek misiniz?
Eğer cevabın 'evet'se deneyebilirsin. Ama sanmıyorum ayrılabilecegini. Bunca yıllık sevgilin. O yüzden bekle düğünü. Zaten öyle de böyle de ne çıkarsa bahtina, onla yaşamayı öğreneceksin.
Bence çiftler evlilik yoluna girmeden, ailelere yaymadan cinsellik yaşamalı ki olmuyorsa hemen dönmeli:)
Gayet mantıklı

Basbaya muhafazakârsin işte.

X