- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.941
tabi canım o çok önemli zaten dün tatlı bir şeyler canım istedi normalde çikolata Paketli ürünler e karşı olan ben bu isteğim e karşı koyamadim 1 tane albeni yedimBu arada bende çok sık yiyorm ne bulduysam :) ama genelde faydalı şeyler yemeye özen gösteriyorum
O kadar da kasmıyorum ben ya canım ne isterse yiyorum çikolata da yiyorm cipste yiyorum zaten artık meleklerimiz bizim ağzımızın tadını hissediyormuş benm canm istiyosa yiyorm meleğim de hissetsin diye :)tabi canım o çok önemli zaten dün tatlı bir şeyler canım istedi normalde çikolata Paketli ürünler e karşı olan ben bu isteğim e karşı koyamadim 1 tane albeni yedim
Canim ben her şey yiyorum günde 4 öğün yiyorum ama hiç kg almiyorum metabolizma iyi çalışıyor demekki zaten 5 ay içinde en fazla 2 kg alsak bile sorun değil önemli olan son 4 ay da kg almak o zaman istemediğin kadar çok alırsın merak etme kuzum daha bebislerimiz şu an en fazla 100 gr anca yani sen düşün bebisim gerisini
Bu arada bende çok sık yiyorm ne bulduysam :) ama genelde faydalı şeyler yemeye özen gösteriyorum
Ben süt içemiyorm çok gaz yapıyor doktoruma sordum süt yetişkinler için değil çocuklar içindir dedi süt ürünleri kullanmaya özen gösterirsen yeterli olur dedi. O yüzden ben çok kasmıyorm yoğurt peynir yemeye çalışıyorum.işte benim belli olmuyo pek ne yediğimmesela sütü çok seven ben son zamanlarda sütü acaip ihmal ediyorum
Ben daha catlayacagimi dusunmedigim için 4. Ayda baslicam en doğal i Akdeniz'de yasayinca insan zeytinyağı en faydali diye düşünüyor hem doğal hem etkili
Ben süt içemiyorm çok gaz yapıyor doktoruma sordum süt yetişkinler için değil çocuklar içindir dedi süt ürünleri kullanmaya özen gösterirsen yeterli olur dedi. O yüzden ben çok kasmıyorm yoğurt peynir yemeye çalışıyorum.
Çatlak için bebek yağı aldım ben baya kullandm sonra kaşıntım başladı vitaminlerden kaynaklıymş sanrm doktor kullandığn herşeyi bırak dedi onuda bıraktım.. Bi süre sonra tekrar başlayacağım
benim annem zeytin yağı ve badem yağı kullanmış tüy de yapmamış maşallah 3 çocuk dogurmus karında 1 tane çatlak yokben de bunca yıldır lıkır lıkır içtiğim sulara güveniyorum çatlamamak için :) ama benim annecdim çok çatlamış, genetik kurallarını da unutmamak lazım :)
Ben iyiyim gayet, bu hafta karnımın alt tarafında hafif ağrılarım başladı, normalmiş bebek yukarıya çıktığı için :) ben de tekrar bi uğrayacağım cinsiyet için bakalım bişi değişecek mi? :)iyi akşamlarben hastayım eşim hastaydı bana geçti sonra o tekrar hasta oldu boğuşuyoruz..ıhlamur filan derken geçiştirmeye çalışıyorum bi de benim alerji var zaten artık kış boyu böyleyim..onun dışında bulantılar azaldı ,azaldı ama hergün gelmek yerine toplanıp bi kerede bir değil pir geliyo .
haftaya doktora gidicem cinsiyet kesinleşecek inş. sizde ne var ne yok
Bu arada geçmiş olsun çoook bol bol vitamin :)iyi akşamlarben hastayım eşim hastaydı bana geçti sonra o tekrar hasta oldu boğuşuyoruz..ıhlamur filan derken geçiştirmeye çalışıyorum bi de benim alerji var zaten artık kış boyu böyleyim..onun dışında bulantılar azaldı ,azaldı ama hergün gelmek yerine toplanıp bi kerede bir değil pir geliyo .
haftaya doktora gidicem cinsiyet kesinleşecek inş. sizde ne var ne yok
çıkınca bize de haber et canimkızlar ben 15:30a randevu aldım dayanamıcam daha fazla gideyim de göreyim minik sıpayı ne yapıyomuş bakalım :)
T timelyçıkınca bize de haber et canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?