- 26 Nisan 2016
- 654
- 415
- 33
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.181
yok bulantım kusma bugun ılk defa bulandı gectı hemen anlıktı benım gozlerımın onu cok kararıyor basım donuyo asırı bır sekılde buda zor oluyo cidden :)Amin canim ins . bulantin kusman falan varmi benim hic yok ama yakin arkadasim hamile onda bayagi var onu gorunce iyiki yok diyorum ama korkuyorum da
Canim düşük olmasini engellemek icin verilen bir ilac gecen gebeligimde kullanmistim ve beni inanılmaz etkilemişti dr um o yuzden vajinal kullanmami soylemisti lekelenmen oldu ya o yuzden tedbir amacli vermistirprogestan 100 mg kullanan var mı aranızda bu ılacı neden verdı anlamdım ıhmal etme ıc sureklı dedı
ewet vajınadan kullananlarda varms bana oyle bırsey demedı sanırım normal ılac olarak kullancamCanim düşük olmasini engellemek icin verilen bir ilac gecen gebeligimde kullanmistim ve beni inanılmaz etkilemişti dr um o yuzden vajinal kullanmami soylemisti lekelenmen oldu ya o yuzden tedbir amacli vermistir
ılk öyle mı yapıyor benm saten normalınde gozum kararıyor basm donuyo elı ayagı tıtretıyor mu daha hıc kullanmadım aksam kullancam bnu duyduktan sonra esım geldıgınde ıcıyımEvet demediyse normal kullan ben de once agizdan aldim rahatsiz edince dr vajinal kulla dedi ama Benden sana tavsiye eger gozun karariyor elin ayagin titriyorsa bu ilac iyice artirir sakin bu ilaci ictikten sonra disari falan cikma ben bir defa ciktim da kaldirima oturup kaldim oyle genelde bir iki saat sonra gecer etkisi
ama canm yan etkısı bas dönmesi yapar dıyor sna yan etkı yapmış olabılır mı acabaEvet demediyse normal kullan ben de once agizdan aldim rahatsiz edince dr vajinal kulla dedi ama Benden sana tavsiye eger gozun karariyor elin ayagin titriyorsa bu ilac iyice artirir sakin bu ilaci ictikten sonra disari falan cikma ben bir defa ciktim da kaldirima oturup kaldim oyle genelde bir iki saat sonra gecer etkisi
Ben gorumcemi çok seviyorum, kendi öz ablam olsa bu kadar olur :)Off bende gorumcemden sinir oluyorum kaynanadan beter
nasılsın abla nasl oldun dun bulantıların cok fazlaydı :)))Ben gorumcemi çok seviyorum, kendi öz ablam olsa bu kadar olur :)
Biraz gec oldu canım malum bebekle cok zor :) ilk trimester da ve hamileligim boyunca ve hatta sezeryan dogumdan bile çok zorlandigim sey mide bulantilari ve kusmalar oldu, su bile icsem lavaboya kosuyordum. 4ay ac gezdim ama sonuç mukemmel❤ midesi bulanan arkadaşlar sakin biseyi zorla yemeyin zorlayinca tiksiniyosunuz ve ben 9ay onlari agzima alamadim. bide minik bi düşük tehlikem vardi o cabucak gecti zaten.Amin amin tesekkur ederiz. O zaman hemen bi deneyim paylaşımı isteyeyim; ilk trimester'da yaşadığınız sıkıntı sorunlar nelerdi? Hepimiz ilk trimesterdeyiz de :)
Yok bulantıları çok olan ben değilimnasılsın abla nasl oldun dun bulantıların cok fazlaydı :)))
O düşük tehlikesi bende de var, 2 hafta önce bi kanamam oldu o gün bugündür kahverengi akintilarim devam ediyor. Hayırlısı diyorum Allah'tan hiç bulantim yok :)Biraz gec oldu canım malum bebekle cok zor :) ilk trimester da ve hamileligim boyunca ve hatta sezeryan dogumdan bile çok zorlandigim sey mide bulantilari ve kusmalar oldu, su bile icsem lavaboya kosuyordum. 4ay ac gezdim ama sonuç mukemmel❤ midesi bulanan arkadaşlar sakin biseyi zorla yemeyin zorlayinca tiksiniyosunuz ve ben 9ay onlari agzima alamadim. bide minik bi düşük tehlikem vardi o cabucak gecti zaten.
Dusuk riskine karşı verilir tatlim o ilaç. Ben her hafta iğnesini vuruluyorum.progestan 100 mg kullanan var mı aranızda bu ılacı neden verdı anlamdım ıhmal etme ıc sureklı dedı
Hemde fena bulantı hapıda işe yaramadı. Dün sabahta kustm. Bu sabah neler olacak bakalım. Bugün braz keyfm.yok gitmem gereken biyere gidemedim canım sıkkın inşallah yarın gidebilirimYok bulantıları çok olan ben değilimZelGN in bulantıları var canım :)
dünle bugün seni cok iyi anlıyorum ben ya ölüyom ölüyom diliyorum resmen dun sabahtan belli acım yaaKızlar ben sabah uyanınca.genelde hıçkırıyorum. Böyle olan var mı.ki :) yoksa hep ilginç şeyler beni mi bulur :)
günaydın canımmm :) büyümüştür bence için rahta olsun, ben de yarın gidicem kontrole, kahverengi akıntılarım devam ediyor, bugün bir de acaip bir baş ağrısı peydahlandı.gunaydın kızlar bugun dr a gıdecem tahlıl sonuclarını gostermek ıcın randevu ıstedım muayene ıcın bugun tamamen doluymus dedı de alırsa eger aradan muayenede olmak ıstıyorum yazarım sonucu ayy ama o kadar heyecanlıyım kı merak edıyorum ıns buyumustur mınıgım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?