NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

yaa kızlarrr benm bugun uyandım yuvarlak bır sekılde kahverengi acık akıntım vardı hastaneye gidecem bırazdan insllah birsey yoktur nolur dua edın bana ((

yaa kızlarrr benm bugun uyandım yuvarlak bır sekılde kahverengi acık akıntım vardı hastaneye gidecem bırazdan insllah birsey yoktur nolur dua edın bana ((
u
Canim gunaydin korkma cogu kadinda oluypr lekelenme parcali ve kıpkırmızı kan gibi olursa ve cok olursa dr telas yapin diyor

onun ıcın ılac verdı canm kalp atısını canlandırsın dıye varmıs ama duyamamıyz dedı haftaya bugun yıne gıdıp kalp atısınıda net bırsekılde duycam ınsllah :) siz duydunuz mu

Ben 6+1 di gittigimde bana var dedi tabi duyulmaz bu asamada 8 haftaya gelince anca iyi varmış kalp atisi gozun aydin

Ben 6+1 di gittigimde bana var dedi tabi duyulmaz bu asamada 8 haftaya gelince anca iyi varmış kalp atisi gozun aydin
allah razı olsun kızlar ılk defa bugun gordum ya keseyı cok ılgınc bır duygu gercekten gozlerm doldu resıme baktıgımda ozel hastaneye gıtmeme ragmen ultrasyonda gostermedı resımde gordum nasl agladım ya esım sok olmusdu allahım ınsllah kolaylıkla dogum nasıp etsın hayırlı bır sekılde kucagımza almayı nasıp etsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…