- 16 Ağustos 2016
- 479
- 246
- 18
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
- #1.161
Canimm bak bebisin kocaman olmus masallah canını sıkma hicbirsey icin 10 haftalik yaziyor ya kağıtta bazi bebeklerin gelisimi onden seyrediyor dr birsey demedi mi belki oyle bir durum vardirYok canim o adet tarihine gore oyle kagidin alt tarafinda 8 yaziyor
uyaa kızlarrr benm bugun uyandım yuvarlak bır sekılde kahverengi acık akıntım vardı hastaneye gidecem bırazdan insllah birsey yoktur nolur dua edın bana((
DUYGULANDIM VALA MAŞALLAH :)Oyy kuzuya bak maşallah ona Nasılda büyümüş :) bnimki minicikti :)
Günaydın canimmGÜNAYDIN ANNELER GÜZEL BİR GÜN BİZİM OLSUN :)
Ben de bebegimi özledim yarin da bir gecseydi de gidip gorseydimDUYGULANDIM VALA MAŞALLAH :)
Canimm bak bebisin kocaman olmus masallah canını sıkma hicbirsey icin 10 haftalik yaziyor ya kağıtta bazi bebeklerin gelisimi onden seyrediyor dr birsey demedi mi belki oyle bir durum vardir
Kızlar benden size bi itiraf kayinvalideme sinir oluyorum hem de acaip.
merhaba kızlar geldım doktordan cok sukur bırsey yok :) vee ultrasyonda gordum artıkk
canm normal olanı bat gunune gore 8 haftalık ama gec dollenme :) 6 haftalıkmıs gozumle gordum ya cok sukur
canm normal olanı bat gunune gore 8 haftalık ama gec dollenme :) 6 haftalıkmıs gozumle gordum ya cok sukur
allah razı olsun kızlar ılk defa bugun gordum ya keseyı cok ılgınc bır duygu gercekten gozlerm doldu resıme baktıgımda ozel hastaneye gıtmeme ragmen ultrasyonda gostermedı resımde gordum nasl agladım ya esım sok olmusdu allahım ınsllah kolaylıkla dogum nasıp etsın hayırlı bır sekılde kucagımza almayı nasıp etsın :)Ben 6+1 di gittigimde bana var dedi tabi duyulmaz bu asamada 8 haftaya gelince anca iyi varmış kalp atisi gozun aydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?