• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NİSAN da Bebeğini kucağına alacaklar

Kizlar buda benm sonucum dun idrarda bugun kanda doktorum hic bisey söylemedi yarn tekrar gel cok yeni belki tutunamaz degerine bakacgz dedi
sen iyisini düşün iyisi olsun :) bir sürü insan var değerleri bu seviyelerde olup, sağlıkla doğum yapan. içini ferah tut :)

amin amin, sağlıkla inşallah. ben geçtiğimiz 1 yıl içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, meğer tiroid hastasıymışım. tiroid ilacı kullanıyorum o zamandan beri, inşallah bu sefer bi sıkıntı yaşamayacağız.
Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de 61 beta hcg ile öğrendim 5 gün sonra 427 oldu olumlu düşün

Kizlar buda benm sonucum dun idrarda bugun kanda doktorum hic bisey söylemedi yarn tekrar gel cok yeni belki tutunamaz degerine bakacgz dedi

Geç döllenme olmuş olabilir normalde adetlerin geçirir mi 3 ya da 4 gün falan

Ayni Doktora giden arkadaslarmda doktor bak olumsuz konusur takma demisti oylede oldu doktorun bana soyledigi.. evet gebelik var ama 3 gun geceikmesine deger biraz düşük yarn tekrar gel takip edelim cok yeni tutunamayabilir dedi :KK12:

Peki bişi sorucam: ben kendimi gergin ve sinirli hissediyorum. Özellikle de kocamı tersler oldum ki hiç yapmadığım bişidi. Ağlayasım var her an. siz nasılsınız?

Ayni Doktora giden arkadaslarmda doktor bak olumsuz konusur takma demisti oylede oldu doktorun bana soyledigi.. evet gebelik var ama 3 gun geceikmesine deger biraz düşük yarn tekrar gel takip edelim cok yeni tutunamayabilir dedi :KK12:
normalde adet düzenin nasıl gecikme oluyor muydu

doktorlar felaket tellalı gibiler. umut saçıp sonradan üzmektense önden umutlandırmamaya çalışıyolar. Geç döllenmiş olabilir yumurtan. Bekle biraz, kendini yorma, stres de yapma.

Yok hic gecmez adetim 28 gunde bir olurum.. allahm insllah sag saglim kucaklarimiza aliriz :) ne guzel ya burda detlescez sevincez heycani mutlulugu paylascaz hepimize cok sevindim :)

Peki bişi sorucam: ben kendimi gergin ve sinirli hissediyorum. Özellikle de kocamı tersler oldum ki hiç yapmadığım bişidi. Ağlayasım var her an. siz nasılsınız?
bende öyleyim istek hiç kalmadı olmasında zaten Bebeğimin zarar görmesini istemiyorum çünkü bu aralar çok önemli ilişkiden uzak durun kizlar

Yok hic gecmez adetim 28 gunde bir olurum.. allahm insllah sag saglim kucaklarimiza aliriz :) ne guzel ya burda detlescez sevincez heycani mutlulugu paylascaz hepimize cok sevindim :)

evet evet, ben daha önceki gebeliğimde hemen bi facebook grubu kurmuştum, hepsi doğurdu bi ben kaldım aralarında :( neyse ben de kendime yeni hamişlik arkadaşları buldum hahahaha

Canm ben suan kasık agrisi hissediyorm bide göğüslerim biraz tuhaf daha yeni benimki.. duygusal olarakda daha esime bile soylemedim aksam isten gelmesini bekliyorm :)

Iliski yı bırakın ama kocaniza gulumseyin siz anne adayıysaniz o da baba adayı o da sizin gibi şaşkın ve mutlu

Canm ben suan kasık agrisi hissediyorm bide göğüslerim biraz tuhaf daha yeni benimki.. duygusal olarakda daha esime bile soylemedim aksam isten gelmesini bekliyorm :)

ayyyy çok tatlı ya, benimkine testi gösterdim, daha önce 2 kaybımız olduğu için, dur bakalım görücez daha falan dedi :)

Back