- 30 Mayıs 2015
- 1.181
- 1.056
- 133
- 39
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
Ben de de akıntı oluyor normal bir şey korkma ama enfeksiyon çıktı ya sizde var mi
akıntım var, biraz da kokulu ama henüz tetkik yaptırmadım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de de akıntı oluyor normal bir şey korkma ama enfeksiyon çıktı ya sizde var mi
sen iyisini düşün iyisi olsun :) bir sürü insan var değerleri bu seviyelerde olup, sağlıkla doğum yapan. içini ferah tut :)Kizlar buda benm sonucum dun idrarda bugun kanda doktorum hic bisey söylemedi yarn tekrar gel cok yeni belki tutunamaz degerine bakacgz dedi
Allah hepimizin yardımcısı olsun ben de 61 beta hcg ile öğrendim 5 gün sonra 427 oldu olumlu düşünamin amin, sağlıkla inşallah. ben geçtiğimiz 1 yıl içinde 2 kere kimyasal gebelik geçirdim, meğer tiroid hastasıymışım. tiroid ilacı kullanıyorum o zamandan beri, inşallah bu sefer bi sıkıntı yaşamayacağız.
Kizlar buda benm sonucum dun idrarda bugun kanda doktorum hic bisey söylemedi yarn tekrar gel cok yeni belki tutunamaz degerine bakacgz dedi
Bugun adetim. Geceli 3 gün oldu düşük bi deger mi
amiiinnnn amiiiinnnn içim içime sığmıyo valla. ölcem heyecandan.hepimiz sag salim kucagimiza aliriz inshAllah kizlarrr
normalde adet düzenin nasıl gecikme oluyor muyduAyni Doktora giden arkadaslarmda doktor bak olumsuz konusur takma demisti oylede oldu doktorun bana soyledigi.. evet gebelik var ama 3 gun geceikmesine deger biraz düşük yarn tekrar gel takip edelim cok yeni tutunamayabilir dedi
doktorlar felaket tellalı gibiler. umut saçıp sonradan üzmektense önden umutlandırmamaya çalışıyolar. Geç döllenmiş olabilir yumurtan. Bekle biraz, kendini yorma, stres de yapma.Ayni Doktora giden arkadaslarmda doktor bak olumsuz konusur takma demisti oylede oldu doktorun bana soyledigi.. evet gebelik var ama 3 gun geceikmesine deger biraz düşük yarn tekrar gel takip edelim cok yeni tutunamayabilir dedi
heyecan yapma canim sabirla bekliycez artikamiiinnnn amiiiinnnn içim içime sığmıyo valla. ölcem heyecandan.
bende öyleyim istek hiç kalmadı olmasında zaten Bebeğimin zarar görmesini istemiyorum çünkü bu aralar çok önemli ilişkiden uzak durun kizlarPeki bişi sorucam: ben kendimi gergin ve sinirli hissediyorum. Özellikle de kocamı tersler oldum ki hiç yapmadığım bişidi. Ağlayasım var her an. siz nasılsınız?
Yok hic gecmez adetim 28 gunde bir olurum.. allahm insllah sag saglim kucaklarimiza aliriz :) ne guzel ya burda detlescez sevincez heycani mutlulugu paylascaz hepimize cok sevindim :)
Canm ben suan kasık agrisi hissediyorm bide göğüslerim biraz tuhaf daha yeni benimki.. duygusal olarakda daha esime bile soylemedim aksam isten gelmesini bekliyorm :)Peki bişi sorucam: ben kendimi gergin ve sinirli hissediyorum. Özellikle de kocamı tersler oldum ki hiç yapmadığım bişidi. Ağlayasım var her an. siz nasılsınız?
bende öyleyim istek hiç kalmadı olmasında zaten Bebeğimin zarar görmesini istemiyorum çünkü bu aralar çok önemli ilişkiden uzak durun kizlar
Canm ben suan kasık agrisi hissediyorm bide göğüslerim biraz tuhaf daha yeni benimki.. duygusal olarakda daha esime bile soylemedim aksam isten gelmesini bekliyorm :)