- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.159
- 53
- 34
- Konu Sahibi nisanyagmurumm
-
biz bi de beraber çalışıyoruz, asıl gerginlik o yüzden oluyo sanırım, evde süper anlaşıyoruz yoksa.Iliski yı bırakın ama kocaniza gulumseyin siz anne adayıysaniz o da baba adayı o da sizin gibi şaşkın ve mutlu
ayyy çok tatlıAyy kızlar ben söyleyemem diye aynaya yazdım elinden tutup yatak odasına çektim aynaya bak dedim Ayy o sahne çok güzeldi ya ikimizde sarildik ağladık aynada söyle yazıyordu minik kuşumuz geliyor babası
kizlar her hangi bi belirtiniz varmi? benim adet gecikmesinden bashka bi belirtim yok
iyi sabırlısınız ben hemen arayıp telefonla söylemiştim dayanamayıp :)İste byle odaya girdiginde sok olacak idrar ve kan testinide gorcegi bi yere koycam odaha noluyonun sokundayken hamileyim die bagircam ve odaya kamera koycam video alcam o ani siz nasl soylediniz :)
peki akinrin var mi?hafif kasık ağrısı, uyku çokca, alınganlık, ağlama hissi, göğüslerde hassasiyet, bir de sürekli bi gerinme hissi.
İnşallah canm benimEğer bende pozitif çıkarsa sizin Aranıza katılabilirim
İnş dua edinn olur muİnşallah canm benim
Bende cok söylemek istedim ama o anki yüzünü görmek istedim kesin aglicak orasi kesin canm bnmm yaa naasl sevinecek şimdi :)iyi sabırlısınız ben hemen arayıp telefonla söylemiştim dayanamayıp :)
hoşgeldinnnnn, inşallah :)Eğer bende pozitif çıkarsa sizin Aranıza katılabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?