Nişan Bozumu ve Takı İadesi Sorunu

Var, dayısı var üstelik bu tarafa geliyor hatta annesi ben kardeşimle gelip alacağım dedi ama gelen giden yok. Şimdi annesini arıyoruz o da açmıyor .Nişanlım da oradan kargoya gönder beni ilgilendirmez diyor.
Sende alırsan alırsın kargoya falan veremem. Almazsan da kendin bilirsin de. Uşağı var sanki emir yağdırıyor haspam.

hiç barışalım edelim dedi mi bu süreçte
yoksa kendini haklı buluyor zavallı!!
gerçi önemi yok artık da
Evet dedi. Pişman olduğunu, bir şeyleri düzeltme imkanı olsa koşarak geleceğini söyledi. Bunu Twitter hesabına da yazmış hatta twitterdan bana yorum atan 1-2 erkek vardı onları falan takibe almış

Aslinda ofkelenmis ve ofkesini nasil atacagini bilmiyor. Bir sekilde hirsini almaya calisiyor bana kalirsa. Dger alyans maddi olarak sizi zorlamayacaksa inada bindirmeyin derim

Aslinda ofkelenmis ve ofkesini nasil atacagini bilmiyor. Bir sekilde hirsini almaya calisiyor bana kalirsa. Dger alyans maddi olarak sizi zorlamayacaksa inada bindirmeyin derim
O öfkesi hiç geçmedi zaten, ilişki boyunca en ufak şeye öfkelendi beni yıprattı. Alyans vermedim zaten ailesi de istemedi.

Konunun üzerinden aylar geçmiş ama buradayım:) bugün ogrendiklerim karşısında şok oldum ve aklıma bu konu geldi. İlk okudugumda yok ya bu kadar olmaz bi takı için bu kadar cirkinlesilmez diye düşünmüştüm ama çok daha beterini yaşamanın şokundayim:))
Nişan Atalı beş ay oldu , iki üç hafta önce babası aldıkları elbiseye varana kadar herşeyi hesaplamış , takıları bozurduklarinda ettikleri zararı vs hesaplayip babamdan 45000 kadar para istemiş ( takıları eşyaları nişan attığımız gün yolladık tek bir parça örtü dahi bırakmadık ) . Evet insanların ne kadar cirkinlesebilecegini görmüş oldum ve bir kez daha iyi ki dedim iyi ki Rabbim bunlardan korudu beni

Konunun üzerinden aylar geçmiş ama buradayım:) bugün ogrendiklerim karşısında şok oldum ve aklıma bu konu geldi. İlk okudugumda yok ya bu kadar olmaz bi takı için bu kadar cirkinlesilmez diye düşünmüştüm ama çok daha beterini yaşamanın şokundayim:))
Nişan Atalı beş ay oldu , iki üç hafta önce babası aldıkları elbiseye varana kadar herşeyi hesaplamış , takıları bozurduklarinda ettikleri zararı vs hesaplayip babamdan 45000 kadar para istemiş ( takıları eşyaları nişan attığımız gün yolladık tek bir parça örtü dahi bırakmadık ) . Evet insanların ne kadar cirkinlesebilecegini görmüş oldum ve bir kez daha iyi ki dedim iyi ki Rabbim bunlardan korudu beni

Pisliğe bak ya. Bunların gerçek yüzünü görmek için bir kere nişan atmak gerek aslında nasıl çirkefleşiyorlar.

Ee takıları eşyaları yollamışsınız daha neyi istiyorlar acaba? Siz sanki hiç mi masraf yapmadınız? Siz de kendi yaptığınız masrafların bir çetelesini çıkarıp önlerine koyun o zaman. Ne kadar maddiyatçı hesapçı insanlar. Allah kurtarmış işte

Pisliğe bak ya. Bunların gerçek yüzünü görmek için bir kere nişan atmak gerek aslında nasıl çirkefleşiyorlar.
Maalesef ortada para mevzusu olunca erkekler çok çirkinleşiyor. Aynı kişi düğün takıları benim diyordu. İtiraz edince bu sefer ortak dedi. Evlenince kredi çekip ev alırız dedi, evlenmeden önce babasına kredi çektirip ev aldırmaya çalıştı ki benim üstüme olmasın. Nişanda zaten bir şey takmadılar ona bile tepki göstermedik. Bilezik konusunda onların dediğini kabul ettik. Son derece de makul bir sayıydı ki kendisi ve ailesi de defalarca siz çok makul şeyler istediniz dedi. Ama ayrıldıktan sonra en maddiyatçı, kan emici sülük, çingene de ben oldum. Hala Twitter hesabına benim hakkımda bir şeyler yazıyormuş.

Evet biz de nişan yaptık yemekliydi mesela , oğullarına en marka yerlerden takım elbise, kıyafet aldık ama lafını bile etmedik. Babam da maddiyat bir sekilde karşılanır benim kızımın psikolojisi nolacak demiş. Aldıkları herşeyi tek tek hesaplamislar resmen şok oldum gerçekten ama gittikçe nefretim artiyo böyle devam etsinler

Asıl çingene kendileri bence . Sülük gibi yapisirlar bırakmazlar peşini. Müge Anlı' nın çok güzel bir sözü var 'Aliye kibarca bir bay bay '. Bir ilişkiyi yürütmek ne kadar önemliyse ayrılmak da o kadar büyük bir meziyet . Herkes beceremiyo malesef

Tamam sen de onlara hesapla nişan ücreti, kıyafet ücreti şu bu, faturayı koy önlerine bakalım ne yapıyorlar

Öyle tabii asıl maddiyatçı hesapçı cimri kendisi ama kimse ayranım ekşi demez. Herkes karşı tarafı suçlar.

Tamam sen de onlara hesapla nişan ücreti, kıyafet ücreti şu bu, faturayı koy önlerine bakalım ne yapıyorlar
Yok ben o kadar düşemem ama dün farklı şeyler de oldu artık dayanamadım beş aydır yapmadığım şeyi yaptım ablasını arayıp ne var yok döktüm içimi. Asla küfür ve argo konuşmadan çok güzel hadlerini bildirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…