Düğün Nişan Bohçası ve Düğün Bohçası

zozo123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
93
0
Kizlar nisandan once yapılan nisan bohcasıyla, dugun bohcasi arasindaki farklar nedir ?
Neler yaptınız ikisinde birbirinden farklı olarak :KK16::KK16:

bizim geleneklerimizde tek bohça var ama ikisi arasında çok büyük bir fark yok normalde. traş takımı falan almadıysan onu koyabilirsin damat pijaması alabilirsin (ben saten almıştım :KK1:) nişandakinden daha gösterişli şeyler olabilirler ama içerik olarak çok fark yoktur

bizim geleneklerimizde tek bohça var ama ikisi arasında çok büyük bir fark yok normalde. traş takımı falan almadıysan onu koyabilirsin damat pijaması alabilirsin (ben saten almıştım :KK1:) nişandakinden daha gösterişli şeyler olabilirler ama içerik olarak çok fark yoktur

Valla genelde yapılıp yapılmadıgını bende merak ettim işte :) traş takimi ve pijama koymuştum nişanda...o zamanki pijama pamukluydu, belki evet şimdi saten olabilir...ama bütün o şeyler tekrardan alınır mı da kafam karisikti...

Valla genelde yapılıp yapılmadıgını bende merak ettim işte :) traş takimi ve pijama koymuştum nişanda...o zamanki pijama pamukluydu, belki evet şimdi saten olabilir...ama bütün o şeyler tekrardan alınır mı da kafam karisikti...

madem nisanda bohca yapmissin bence bir daha gerek yok
saten pijama takimi filan giyen pek oldugunu zannetmiyorum
evlenen insanlarin fazlasi ile masrafi oluyor sirf adet yerini bulsun diye fazladan masrafa gerek yok bence
tekrar bohcaya harciyacagin para ile evinin bir eksigini tamamlarsin

X