Nişan Nisan bohcasi icin aldiklarim

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aynen dedigin gibi herseyden önemlisi sen üzerine düseni yaptin ve ilerde konusu acilsa bile en azindan 'geline masAllah herseyi tas tamam yapti' diyecekler.. kayinvaliden de kendisi utansin artik ne diyeyim bilemiyorum.. sende üzme kendini nisanlinla mutlu olda gerisi önemli degil..

bende spor giyen biriyim.. hm o zaman en iyisi sen damat beyle konusacaksin laf arasi bi türlü konuyu acip hatta belki biraz sakaya vurupta 'ee hani benim elbisem etegim vs' diye konuyu acarsin.. oda gerekeni yapar sanirim dimi..

yani bende aslinda dügün zamani bohca verildigini ne gördüm ne duydum..

öyle valla bunlarla mutlu olunmuyor ertesi gün nişanlım sordu bohçanı beğendin mi diye bende güzeldi dedim kapattım konuyu zaten dediğim gibi bunda sorun yapacak değilim ailemde yapmaz ama nişan bohçası yapılınca düğünde yapılmaz canım genelde böyledir aman yaa ne zor işler bunlarr:)

öyle valla bunlarla mutlu olunmuyor ertesi gün nişanlım sordu bohçanı beğendin mi diye bende güzeldi dedim kapattım konuyu zaten dediğim gibi bunda sorun yapacak değilim ailemde yapmaz ama nişan bohçası yapılınca düğünde yapılmaz canım genelde böyledir aman yaa ne zor işler bunlarr:)

yani hem tatli bir heyecan hem sabir gerektiren bi durum hayirlisiyla atlatiriz insaAllah bu günleri :)

oo maşallah canım onlarda size inş. yaparlar nişanda böyleyse düğünde neler yaparsın :16::nazar:kim bilir Allah tamamını erdirsin canım

Son düzenleyen: Moderatör:
ne kesiği canım fazla bile almışın ilk defa duydum bukadar ayrıntıyı..nişan bohçası sadece damata olur diye biliyorum yengesine bile almışsın aaa ben mi yanlış biliodum acaba

oo maşallah canım onlarda size inş. yaparlar nişanda böyleyse düğünde neler yaparsın :16::nazar:kim bilir Allah tamamını erdirsin canım

cok tesekkür ederim uzun süre biriktirdim bu bohca icin daha ceyizim bile hazir degil ama bohca isini hall ettim sayilir o yüzden artik ceyizim icin birikim yapicam insaAllah amin insaAllah güzel duan icin tesekkür ederim darisi herkesin basina :)

ne kesiği canım fazla bile almışın ilk defa duydum bukadar ayrıntıyı..nişan bohçası sadece damata olur diye biliyorum yengesine bile almışsın aaa ben mi yanlış biliodum acaba

sanirim bu ailelerin anlasmasina göre oluyor kime ne alinacak diye bende basta sadece damata alacaktim ama sonra duydum ki kayin annem benim aileme hepsine biseyler aliyor o yüzden bende alayim dedim yani sadece kendi ailesi öyle amca dayi hala filan onlara cikarmiyoruz öyle anlastik bizde..

Back