Test yaptınız mı? Sonucunuz ne oldu? Benimde transferimin 3. Günündeyim, hiç belirti yok maalesefBen Dr Selçuk Selçuk hocada Ataşehir'de yaptırdım bizde sebepsiz infetilite var bir sorun bulunamıyor ben yılbaşından önce fiyatta anlaşmıştım doktor ve transfer için hastaneye 45bin civarı verdik embriyo dondurup çözdğrme için 9bin verdik ilaçlar zaten durmadan devam ettiği için onlara bi şey diyemem hala alıyorum çünkü ama ortalama 30bine yakın ilaç tutar gibi. Kaset teste güvenmeyin siz yine de tahlil gününü bekleyin inşallah güzel haberlerinizi alırız
Çok şükür pozitif olduTest yaptınız mı? Sonucunuz ne oldu? Benimde transferimin 3. Günündeyim, hiç belirti yok maalesef
Çok sevindim adınıza, sağlıkla kucağınıza alınÇok şükür pozitif oldubenim de hiç belirtim yoktu 6. Gün kasık ağrısı geldi adet ağrısı gibiydi bel ağrısı falan çok korktum adet olacağım tutmadı diye göğüslerim iyice hassaslaşmıştı 9. Gün kaset test yaptım çift çizgiyi görünce kan verdim Rabbime şükür pozitifi gördüm
Rabbim yolunuzu kolaylaştırsın inşallah sağlıklı bi gebelik nasip etsinÇok sevindim adınıza, sağlıkla kucağınıza alınbana da dua edin peki göğüs hassasiyetiniz falan ne zaman başladı ?
Ben de 3. Gündeyim henüz belirti yaşamıyorum. Hayırlısı umarım güzel sonuç olurYavaş yavaş geldi ama gerçekten 8.9. gün falan artık hassasiyet iyice arttı bi de farketmeden mide bulantıları yaşıyordum ama ona yormuyordum koku falan biraz garipleşmişti çünkü. Ben transferi günümün akşamı nezle oldum çok korkmuştum tutmayacak diye çok hapşurdum öksürdüm baya 3 gün hastaydımm o yüzden hiç umutlanamıyordum
İlk değeriniz kaç çıktıBelirti arama ya çünkü ben başkalarının belirtilerini duyunca bende niye yok diye düşündüm yerleşme kanaması falan olmadı mesela ama rahime kan akışı bence çok önemli ara ara kısa yürüyüşler yap yormadan kendini hem biraz psikolojine de iyi gelir rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
İnşallah , teşekkürlerBelirti arama ya çünkü ben başkalarının belirtilerini duyunca bende niye yok diye düşündüm yerleşme kanaması falan olmadı mesela ama rahime kan akışı bence çok önemli ara ara kısa yürüyüşler yap yormadan kendini hem biraz psikolojine de iyi gelir rabbim sana da güzel haberler almayı nasip etsin inşallah
451 çıktı 5. Gün embriyosu 9. gün değerim inşallah yarın da doğru bi yükseliş görürüm aminnnİlk değeriniz kaç çıktı
Çok iyiymiş ilk değeriniz inşallah katlanarak artar451 çıktı 5. Gün embriyosu 9. gün değerim inşallah yarın da doğru bi yükseliş görürüm aminnn
Amin inşallah rabbim güzel haberlerinizi almayı nasip etsin sizin de inşallahÇok iyiymiş ilk değeriniz inşallah katlanarak artar
tebrik ederim sizi kolaylıkla olsun her şey451 çıktı 5. Gün embriyosu 9. gün değerim inşallah yarın da doğru bi yükseliş görürüm aminnn
Teşekkür ederim rabbim yolumuzu imtihanımızı kolaylaştırsın inşallahtebrik ederim sizi kolaylıkla olsun her şey
Merhabalar ben ilk kez tüp bebek yaptırdım ve bugün transferimin 5. Günü çok gerginim belirti bekliyorum ama ne belirtisi olacak onu bile bilmiyorumzaman çok zor geçiyor dondurulmuş embriyo transferi yaptırdık 5. Gün embriyosu transfer edildi benim gibi bu süreçte olan arkadaşlarımla dertleşmek istiyorum birbirimize destek olalımmm