Nişan nisan ayında nişanlanıcaklar bizde buraya :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
arkadaslar benım de nişanım 24 nisanda olucak ins :))
bizde sımdı bohcaları tamamlıyoruz benım size bır sorum olucak kız tarafına sac kurutma makınesı alınıyor mu acaba bohcaya koymak ıcın?? birde fotograf var onu erkek tarafı mı halledıyor pek bılmıorum bu konuları yardımcı olursanız sevınırım :)):21:

bende seni tebrik ederim canım..Allah tamamına erdirsin...23 nisanı ben özellikle istedim..sende benim gibi şanslısın unutturmayalım bu günü onlara:)))sende başaksın ne güzel..evet canım ben elbisemi aldım..aslında dediğim gibi tesadüf oldu,sadece bakmaya çıkmıştık birde baktım ki almışız..çok şükür o sorunu bari olsun atlattık..inşallah sende bulursun istediğin gibi canım.

Çok tşk ederim canım walla uğurlu geldin bana bu haftasonu bende aldım sonunda:)walla umudum yoktu ölesine bakmaya çıkmıştık birden alıverdik şoktayım hala:)Çok şükür o işi hallettik biraz tadilat var tabi inş onlarda sorunsuz olur.Yaşasın artık elbisemiz vaaar:)))Darısı ayakkabılarımızın başına olsun inş.Bu arada bişey sorcam salonda nişan yapıcaklar çanta alıcakmısınız salona elimizde çantaylamı çıkıcaz bilemedim bu konuda fikirlerinizi verirseniz memnun olurum öptümm hepiniziiii:23:

Bu arada Nişan elbisesini erkek tarafı alır tabiki herşey onlara ait nişan töreni hariç:)

ohhh ohhh maaşallah çok sevindim adına canım..benimde öyle şuan tadilatta elbisem:) bu arada sana fikir vereyim..elbisenin kumaşından çanta tarzında bişey yapıyolar şuan adını hatırlayamadım..kese deniliyor sanırım..onu yaptır..birde biliyorsun genelde nişanlıkla gravat aynı oluyor..istersen aynı kumaştan iste biraz versinler gravat için..onu bende unutmuştum sonradan aklıma geldi çok geç kalmadan söylemiş bulundum...elbisenin resimlerini tadilattan sonra paylaşırsan sevinirim bu arada:)

ohhh ohhh maaşallah çok sevindim adına canım..benimde öyle şuan tadilatta elbisem:) bu arada sana fikir vereyim..elbisenin kumaşından çanta tarzında bişey yapıyolar şuan adını hatırlayamadım..kese deniliyor sanırım..onu yaptır..birde biliyorsun genelde nişanlıkla gravat aynı oluyor..istersen aynı kumaştan iste biraz versinler gravat için..onu bende unutmuştum sonradan aklıma geldi çok geç kalmadan söylemiş bulundum...elbisenin resimlerini tadilattan sonra paylaşırsan sevinirim bu arada:)

Canım saol fikirlerin için gerçekten çok güzel düşündün ama kumaş veremiyolarmış hazır aldığım için ellerinde kumaş yokmuş sen kendin alabilirsin dediler artık ben bakıcam kumaşa.Şaka maka nişanlanıyoruz yaaa yuppi:))Bu arada hala alyans alamadık taşlımı taşsızmı el yapımı mı makinamı amaan alternatif çok olunca insanın aklı karışıyor sürekli.Elbisemi alınca sizlerle paylaşmak isterim tabikiii umarım hepimiz için herşey gönlümüzce hayırlı olur:39:

Canım saol fikirlerin için gerçekten çok güzel düşündün ama kumaş veremiyolarmış hazır aldığım için ellerinde kumaş yokmuş sen kendin alabilirsin dediler artık ben bakıcam kumaşa.Şaka maka nişanlanıyoruz yaaa yuppi:))Bu arada hala alyans alamadık taşlımı taşsızmı el yapımı mı makinamı amaan alternatif çok olunca insanın aklı karışıyor sürekli.Elbisemi alınca sizlerle paylaşmak isterim tabikiii umarım hepimiz için herşey gönlümüzce hayırlı olur:39:

mrb arkadaşlar hayırlı olsun ıns hersey gonlunce olur benımde nisanın 9u kıyafetımı aldık yüzükleri filan almadık daha biz nişan bohcasıda yapmayacagız düğünde olsun istedi kayınvalıdem

Benim de nişanım nisan 2.veya 3.haftası olacak bir aksilik olmazsa eğer...benim ki evimiz ufak olduğundan dışarı da olacak...ama elbisemi diktirme hazırlığına başladım.bugünde annemle çarşıya çıktık nişan sandığı ve ve içine konulacaklar için bir ön araştırma yaptık.herşey paraya bakıyor bohçada 2 günde biter gibi geliyor bana.ama elbiseyi diktirecekseniz acele etmelisiniz hatta düğün yaza ise ve gelinliğinizi de diktirecekseniz modellere bakıp bir an önce terzinize gidin yaz için siparişleri almaya başlamışlarr.allah hepimizin yardımcısı olsunn.

kızlaaaar çok heycanlıyımmm sizde durumlar nasıll??? Nişanlananlardan ne haberr ??Anlatın kızlar nasıl geçtii nasıl olduuu:))))çok az kaldııı

kızlaaaar çok heycanlıyımmm sizde durumlar nasıll??? Nişanlananlardan ne haberr ??Anlatın kızlar nasıl geçtii nasıl olduuu:))))çok az kaldııı

ben de çok heyecanlıyım..sıkı bir kuaför araştırmasına koyuldum:S ama net bi sonuca varamadım..porselen makyaj yapan bir kuaför arıyorum..o gün tüm kusurlarımı kapatabilecek ve beni bambaşka hissettirebilecek bir kuaför..istanbul anadolu yakasındayım..ama ya bulduklarım bütçeme uymuyor..uyanlara da güvenemiyorum..bilgisi olan arkadaşlar bi yardımcı olursa çok sevinirim..

selam kizlar :)) bende 7 nisanda nisanlandim.....
ben yurtdisinda yasiyorum...ailemle istanbula nisanlimin evine gitmistik....maksat aileler tanissindi...hersey 1 günde gelisti...ne bohca...ne salon :)) 1 saatte elbiseleri aldik, 10dkda yüzükleri ve bi lokantadan biseyler siparis ettik :)) aksam nisandan yarim saat önce kuaföre gittim ve karar verildigi gün nisanim olmus oldu :)))

darisi basiniza :)))

Back