Nişan nisan ayında nişanlanıcaklar bizde buraya :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
aysira dimi:)))) bende bu kıyafeti denedim mercan rengi olanı ama hiç rahat bi elbise degil arkadan sıkınca gögüsler yukarı fırlıyor sıkmasan düşüyor.kalıbı kötü yani.sana biyer önerebilirim süper seyler var sana önerecegim yerden almştım bende ve çok begenerek giydim ekleyebilirim resmini

evet canım yaa, cok sevınırım resım ve yerın adını solersen , hıc bısı bulamadım kafama yatan

aysira dimi:)))) bende bu kıyafeti denedim mercan rengi olanı ama hiç rahat bi elbise degil arkadan sıkınca gögüsler yukarı fırlıyor sıkmasan düşüyor.kalıbı kötü yani.sana biyer önerebilirim süper seyler var sana önerecegim yerden almştım bende ve çok begenerek giydim ekleyebilirim resmini

bende içime sinen bişi bulamadım neresi senin baktığın yer bide oraya bakalım canım

dün karşı tarafa yemeğe gittik nişan olayı iyice konuşuldu mayısın 14 üne karar verildi
havalar iyice ısınsın diyeymişşşşş:63:

Kızlar hepinize hayırlı olsun şimdiden, benim de inşallah bahara, yada yaza olacak :69:
Darısı başıma:69:

kızlar büyük bi firmanın imaj danışmanıydım.nişanlık,gelinlik ve her türlü kıyefetle ilgili yardımcı olabilirim isterseniz.sorabilirsiniz istediğinizi.size neyin gidip neyin gitmeyeceğini.ten renginize,fiziksel özelliklerinize göre vs vs

kızlar benımde nişanım nisan da olacak ve nişan için ne kıyafet ne mekan ne bohça hiç bir hazırlığım yok ... kıyafet konusu beni çok düşündürüyo kapalı olduğum için her kıyafeti beğenmiyorum... sıradan askılı bi elbise alıp cepken le kapatmak istemiyorum cepken den çok sıkıldım artık değişk bi kıyafet olsun istiyorum offff su kıyafet konusu benı çok strese sokuyoo ne yapacam bennnn:43: :43: :43:

bende hala elbise konusunda karar veremedim kabarık model giyebileceğim bi mekan tuttum
ama benimki sevmiyomuş soğuttu beni uyuzzz:76:

cnm açıkcası kabarıkları bende sevmiyorum gelinliğini istediğin gibi kabarık alırsın nişanlık bence daha sade ve zarif olmalı:44:

cnm açıkcası kabarıkları bende sevmiyorum gelinliğini istediğin gibi kabarık alırsın nişanlık bence daha sade ve zarif olmalı:44:

kızlar ben imaj danışmanıyım.elbise konusunda o kadar rahatım ki sadece bir kere gördüğüm bir kıyafeti ayırttırdım bugün hafta sonuna kadar alıcam :16:

kızlar ben imaj danışmanıyım.elbise konusunda o kadar rahatım ki sadece bir kere gördüğüm bir kıyafeti ayırttırdım bugün hafta sonuna kadar alıcam :16:

HImm nası bısı pekı resmı varmı bakalım bısde , bende halaa nısanlıgıma karar veremedımm

kızlar sizin bolca zamanınız var ama vakit çok çabuk geçiyor benden söylemesi. biz 23 ocakta nişanlanacağız ve düğün yerini de ayarladık 19 haziran da bir aksilik olmazsa evleniyoruz:)

Back